Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bişi sorcam bana bu ay aşılama yapılcak drum klomen verdi bgn son alıcam pzrtesi kontrole gidicem yalnız bn bundan önce glucophage kullanıyordum ama bn druma sormadım şimdi kafama dank etti acaba klomenle birlikte onu da mı kullancaktımmm ne olursunuz yardım edinnnn yalnışmı yaptım ayyyysenağlama

yok canım yaaa ev yaptırıyoruz mecburen gitti canım hayırlısıyla şu evimizi yapalım bemin sıpa evi bekliyo sanırım ben sıramı savdım allah geride kalanlara hamile olmayı nasip etsin artık gelince aşılama mı yaptırsam diye düşünüyorum iyi tatiller kızlar

ranacım kesenin görünmesine sevindim sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle allah kucağına almayı nasip etsin tüm hamişlerin
kızlar ben pavyona kazık çakacam bu gidişle

GLUKOJENİ DE KULLAN ÇÜNKÜ GÜZEL YUMURTALARIN OLMASINI SAGLIYOR GEBE KALINCA DR BIRAKTIRIR BENDE KULLANIYORUM GEÇEN AY KLOMEN İLE GLUKOJEN KULLANDIM MALESEF HAMİLE DEGİLİMa.s.

GLUKOJENİ DE KULLAN ÇÜNKÜ GÜZEL YUMURTALARIN OLMASINI SAGLIYOR GEBE KALINCA DR BIRAKTIRIR BENDE KULLANIYORUM GEÇEN AY KLOMEN İLE GLUKOJEN KULLANDIM MALESEF HAMİLE DEGİLİMa.s.

peki kullanılması şartmı bn kullenmadım sadce klomn kullandım yanlışmı yaptım offffff drda sormadım deligibi

selam canlarım nasılsınız?uzun bir aradan beri giremedim,beni hiçte merak eden olmamış.nette sorun vardı canlarım,çok şükür düzeldi.aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş.hepiniz hoş geldiniz kıslar,RABBıM fazla bekletmeden,sağlıcakla gelsin bebişleriniz inşşşş..oooo ben girmeyeli hamişlerimiz çoğalmış.maşallah subhanallah,RABBıM nazarlardan korusun.pavyon güllerinden,rana canımm ve tüm hamişlerim hepinizi tebrik ederim.sorunsuz bir hamişlikten sonra RABBıM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallaaaaahh.valla çoookk sevindim ayy ne güzel yaa.pembiş listemiz,tez zamanda dolsun taşsın inşşşş..darısı tüm bebiş isteyenlerin ve benim başıma amiiiiiiinn..nazanım gelmiiiiiişş.kıs patroniçe nerelerdeydin heee?bizleri unuttun sandım,arayı bu kadar uzatma canım benimmm..
selda tatlım, bu ay 3 gün erken teşerrif etti benim kırmızılar.yeni tarihim şaşmazsa 7 haziran ekleyiver tatlım..hepinizi çooookk öpüyorum kıslar..

herkese meraba kızlarrr yenimi düzeldi sayfa blmiorm ama ne zmandan beriuğraşıyodm grmek için olmuyodu ümidi kesmştm artık derken yine bi deniyim dedim şimdi e inanamadm olmuş çook sevdm vallaa:sm_cool:
eee neler yapıosunz bakalım ben adet oldum 2 gün geçkmeli olarak yani deişen bişi yok bnde her zmanki gibiyim eski arkadaşlardan yeni hamileler var mı acabaa??? herkesi kocaman öpüyorum:1hug:

yok cnm sadece klomen kullanıcaksın, klomen bittikten sonra kontrole git çatlatma iğnesi vurulcaksın sonrada bi kaç gün içinde aşılama yapılır, bende bu ay aşılama yaptırcaktım ama eşim 15 günlük göreve gidiyor sanırım aşılama olcam tarihte burda olmıycak bu ayda sanırım yattı bizim bebek işi.((((

selam kızlar pazartesi doktora gıttım sıze cvp yazamadım kayınvalıdemdeydım bebiş 5haftalık dedı doktor çok sevındık içimiz rahatladı.şükürler olsun rabbime darısı tüm isteyen arkadaşların başına çok güzel bir duyguymuş bu :CüvCüv:

slm canımben de ayın 21 inde gittim ve kese göründü 5hafta 2 günlükmüş bebek senin ne kadarlıkmış?benim son adet tarihim 12 nisandı.senin ne zamandı?

canım yukarıda ben de hamileyim bölümüne tıkladığın zaman ilk trimestirde olanlar diye bi bölüm var.arada oraya da bak

merhaba arkadaşlar...uzun zamandır uğrayamadım..RANA,BıHTER,SVEETBABY,KADUS VE TUBıS hepinizi tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip eder inşallah.Kimseyi unutmadım inşallah yeni hamişlerden?? darısı tüüüümmm isteyenlerin başına ...amiiiinnn:CüvCüv::Saruboceq:

ben de hala daha hamişmişim gibi gelmiyor...çok şükür daha bulantım yok ama progestan beni sersem yapıyor....bi de çok yorulup hep uyuyorum...biraz da o yüzden pek bakamadım bilgisayara hep uyukladım:asigim: valla.......28 mayısta inşallah kalp atışlarını duymak için gidecez.dualarınızı eksik etmeyin..benim de dualarım sizinle.:1hug:

bi de bişi diycem keseyi görmek için ilk gittiğimizde bi tane dedi dr. ama fotoğrafta ona çok benzeyen hatta tıpkısı bi tane daha görüyorum ben.sadece biraz karanlık..benim tek tarafta 3 yumurtam vardı..kalp atışlarını duymaya gidince bi sürpriz yapar mı acaba ikinci ne dersiniz?? böyle bişi duyan ya da yaşayan varmı ??cvplarınızı bekliyorum herkese sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…