nilüfer senin adetin üç gün oluyor herlade geçeli test yapmadınmı.merak ettim.
GLUKOJENİ DE KULLAN ÇÜNKÜ GÜZEL YUMURTALARIN OLMASINI SAGLIYOR GEBE KALINCA DR BIRAKTIRIR BENDE KULLANIYORUM GEÇEN AY KLOMEN İLE GLUKOJEN KULLANDIM MALESEF HAMİLE DEGİLİMa.s.
canım ayın 21 adet gunumdu o gunun sabahı yaptım ama negatifti yarın sabah tekrar yapıcam inşallah cıkar ya
yok cnm sadece klomen kullanıcaksın, klomen bittikten sonra kontrole git çatlatma iğnesi vurulcaksın sonrada bi kaç gün içinde aşılama yapılır, bende bu ay aşılama yaptırcaktım ama eşim 15 günlük göreve gidiyor sanırım aşılama olcam tarihte burda olmıycak bu ayda sanırım yattı bizim bebek işi.((((kızlar bişi sorcam bana bu ay aşılama yapılcak drum klomen verdi bgn son alıcam pzrtesi kontrole gidicem yalnız bn bundan önce glucophage kullanıyordum ama bn druma sormadım şimdi kafama dank etti acaba klomenle birlikte onu da mı kullancaktımmm ne olursunuz yardım edinnnn yalnışmı yaptım ayyyysenağlama
slm canımben de ayın 21 inde gittim ve kese göründü 5hafta 2 günlükmüş bebek senin ne kadarlıkmış?benim son adet tarihim 12 nisandı.senin ne zamandı?a.s Merhaba kizlar..
Cerotumun da dedigi gibi topigimiz pek sessiz kalmis nerelerdesiniz arkadaslar??
benim Allahima sukur iki gun once kesemiz gorundu haftaya carsambada kalp atislarini gormek icin gidecegiz insallah bir sorun cikmaz dualariniza ihtiyacim var..:Saruboceq: :Saruboceq:
canım yukarıda ben de hamileyim bölümüne tıkladığın zaman ilk trimestirde olanlar diye bi bölüm var.arada oraya da baka.s Merhaba kizlar..
Cerotumun da dedigi gibi topigimiz pek sessiz kalmis nerelerdesiniz arkadaslar??
benim Allahima sukur iki gun once kesemiz gorundu haftaya carsambada kalp atislarini gormek icin gidecegiz insallah bir sorun cikmaz dualariniza ihtiyacim var..:Saruboceq: :Saruboceq:
İnşallah hamilesindir canım :Saruboceq:
ben 18de gıttım pazartesı gecen hafta yani 5haftalık dedi doktorum benımde son adetim 8 nisandislm canımben de ayın 21 inde gittim ve kese göründü 5hafta 2 günlükmüş bebek senin ne kadarlıkmış?benim son adet tarihim 12 nisandı.senin ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?