Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben 18de gıttım pazartesı gecen hafta yani 5haftalık dedi doktorum benımde son adetim 8 nisandi
hemen hemen aynıyız seninle.dr ultrason fotoğrafı verdi mi sana?verdiyse orada yazıyo hem haftası hem günü yazıyo.benimkinde 5w2d yazıyodu.dr asordum .w ingilizce week yani hafta demek.d ise yine ingilizce day yani gün demek

bılıyorum onları canım benımkındede 5w3d+07d yazıyorbu hafta pazartesı altıncı haftadayım yani ben hazıranın 10da gel dedı doktorum ozamn kalp atışalrını dınlerız dedı inşallah buzaylar çok önemlı dıkkat etmelıyız cok:1hug:

canım tekrar tebrik ederim.RABBİM tüm hamişlerimizin bebişlerini korusun,sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin..duan içinde kocaman bi amiiiiiiinn..
slm canımben de ayın 21 inde gittim ve kese göründü 5hafta 2 günlükmüş bebek senin ne kadarlıkmış?benim son adet tarihim 12 nisandı.senin ne zamandı?
maşallah bebişlerinize kıslar.canım hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyar,sağlıcakla kucağına alırsın inşşş..
canım benimde duam tüm hamiş ve hamiş kalmak isteyen arkadaşlarımla..kendine dikkat et tatlım..
inşallah canım bugun tekrar test yaptım ama yine negatif ateşim yuksek devam ediyor gecikecek adetim heralde hiç sanmıyorum hamiş oldugumu ama hayırlısı bakalım
canım inşallah hamişsindir.belki geç döllenme olmuştur.daha önce başak arkadaşımızın hamişliği çok geç çıkmıştı inşş seninde öyledir..
Merhaba arkadaŞlar yenİ hamİŞ yokmu bugÜn ? Hadİ bakalım
nasılsın tatlım?
selda,nazan,rana,cerot,aşkkızı döltutmaz pavyonunun güllerii ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarım nerelerdesiniz..
yaz geldi hafta sonuda gelince hepiniz gezmalarami çıktınıııız..hadi toplanın daa..

bu ay klomeni kullanalı 2 ayım adetime 4 gün var ağrım gelip ğeçiyor ama adet olacam sanırım

iyi dileklerin için tşkler darısı her isteyenin başına inşallah

MEHTAP GÜLÜ çok tesekkur ederim canım Basak ın durumunu biliyorum inşallah oyledir Allah ım tum bekleyenlerin gonlune gore versin

arkadaşlarım yarın 1_1.30 arası aşılama yapıcak dr um.dualarınızı esirgemeyin.rabbim isteyen herkese nasip etsin.allah rızası için hepinizden dua istiyorum.tabiki benim dualarım da sizlerle.şimdiden allah razı olsun.

bu ay klomeni kullanalı 2 ayım adetime 4 gün var ağrım gelip ğeçiyor ama adet olacam sanırım

Ay canım inşallah adet olmazsın, hamilelik belirtisidir belki bu ağrıkaydirigubbakcemile3

MEHTAP GÜLÜ çok tesekkur ederim canım Basak ın durumunu biliyorum inşallah oyledir Allah ım tum bekleyenlerin gonlune gore versin

Canım naber test yaptın mı tekrar, inşallah kırmızılar gelmemiştir de hamilesindir:Saruboceq:

Canım dualarımız seninle, inşallah aşılaman tutacak.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ,uzun zamandır giremiyordum...öncelikle tüm hamile kalan arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum..allah nazarlardan korusun hepinizi,allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..inşallahhhhh..allah geride bebiş bekleyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin insallah..ebrunisacım.insallah aşılaman hayırlısıyla tutar...allah yardım eder...sana güzel hayırlı evlat nasip eder....
arkadaşlar bana 29 nisanda aşılama yapıldı.ilk aşılamamdı...biliyorsunuz ki geçen yıl çikolata kisti ameliyatı olmuştum..bu kist yüzünden sağ tüpüm bağırsağıma yapışıp tıkanmıştı..ameliyatta açamadılar...bu yüzden bir yıl normal yolla hamile kalmayı denedim...üç aydır klomen le kalmayı denedim .olmadı..nisan 29 dada aşılamam yapıldı...aşılamadan önce 5000 lik pregly iğnesi vuruldum...sonra aşılamam oldu.arkadan 1500 lük 3 tane pregly vuruldum..aralık günlerde bu aşılamadan çok ümitliydim...doktorum aşılamamı yaptığında 2 saat hiç kıpırttatmadan yatırdı beni..sonra yatmana gerek yok dedi.bu ay ayın 16 sında adet olmam gerekirken 17 mayısta oldumm.oldum ama bir gün geçiktiği için için eşim test getirdi..çok merak edip yaptık.negatif çıktı..iki tane test almıştı eşim ikincisinide yaptık.o da negatif çok sıkıldım...doktoruma aradım..kaç gün geçti dedi.bende geçen ay 18 nisanda regl olmuştum.normalde benim iki gün önce gelirdi..16 mayıs olmam gerekirdi.dedim..hala olmadım .ama test negatif dedim.doktorum da erken yapmışsın.geçsin sonra yap dedi.17 mayıs oldu...kahverengi bir kan geldi.ilerleyen saatler parça parça kahverengi kan geldi...çok ağladım..çok üzüldüm...doktorum ilk aşılamada %10 şans vermişte falan filan kayın validem böyle diyor.o konuşmuş doktorumla ikincisi daha yüksekmiş...bu kadar sinir bozukluğu onu bırakın ümit,keder,üzüntü,hormon ilaçlarının vucuduma yüklenmesi,parasal kayıp,zaman kaybı beni çok yıktı.arkadaşlar ilaçlar mafetti beni hergün sabah kalkınca ya ayaklarım ya sırtım,ya belim ,ya başım ağrıyor..hormon ,hormon,hormon nereye kadar ben diyorum eşime üç deneme veriyormuş.aşılama için bu kadar hormonu üç kere vücuduma almaktansa bir kerede alayım tüp bebek yapalım..ikiz isteyelim...bir kerede çıksın diyorum...ama şimdilik bekle doktorumuz iyi aşama aşama gidiyor...sabredelim..ben aşılamayla olacağımna inanıyom diyor.hem tüp bebeğin masrafıda çok diyor.aslında biz 370 milyon verdik.ilaçlarla 400 diyelim.üç kere denesek 1500 bulcak..akıl işte !tabi onlara birşey olmuyor..hormon yiyen biziz neyse arkadaşlar kısacası böyle bu ayda hüsran vakit kaybı işte doktorumu aradım regl oldum dedim.hayırlısı olsun..bu hafta gel kontrolünü yapalım...sana rapor çıkarmamız gerek...önümüzdeki ay başka ilaçlara geçicez dedi....aşılamamı artık ilaçmı,tüp bebek mi yapcak bilmiyorum...ama iyice konusacam bu hafta...arkadaşlar kafanızı şişirdim.sıktım sizi kusura bakmayın..önümüzdeki adet günüm 17 haziran hepinizin şansı açık olsun..kader arkadaşlarım benim..sizleri seviyorum..allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah

geçmiş olsun canım.inşallah Allah yüzünü güldürür üzülme.peki kistini neden aldırmadın?duyduğum kadarıyla kist alınınca hamilelik şansı baya artıyormuş.

Selam annecik.
İnşallah canım inşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla bebeğine kavuşursun. Dualarım seninle. Sen yine de iyi bak kendine. İncir yemeye devam..a.s.

Canım dualarımız seninle inşallah sağlıcakla bebişini kucaklarsın.

ranacım kesenin görünmesine sevindim sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle allah kucağına almayı nasip etsin tüm hamişlerin
kızlar ben pavyona kazık çakacam bu gidişle

Canlarim hepinize coook tesekkur ediyorum Allahim insallah gonlunuze gore versin tez zamanda.. :CüvCüv: :CüvCüv: AMiN

slm canımben de ayın 21 inde gittim ve kese göründü 5hafta 2 günlükmüş bebek senin ne kadarlıkmış?benim son adet tarihim 12 nisandı.senin ne zamandı?

canim benim kese 20 sinde gorundu son adet tarihim 10 Nisan doktorum o zaman 5 haftalik ancadir dedi tahmini dollenme adetin 19. gunu falan oldu ovulasyon test kullanmistim birkac gunluk gec dollenme yani.. kesin olarak ne kadarlik oldugum carsamba gunu belli olacak kalp atislari icin kontrolum var dua et :Saruboceq: hersey yolunda gitsin..

inşallah canım inşallah herşey yolunda gider.kalp atışlarını duyarız hayırlısıyla inşallah bebeciklerimizin.bu senin ilk hamileliğinmi?

KIZLAR MERHABA.BEN DE ARANIZA YENı KATILIYORUM.BUGÜN BAŞLADIM KLOMEN KULLANMAYA.ıNŞALLAH EN KISA OLURDA.KıST OLUŞACAK DıYE ÖDÜM PATLIYOR.

kızlar günaydın sizleri çok özledim
2 haftadır yoktum işe gelmedim eşim hastaydı zatüre oldu hastanede falan yattı ama şimdi iyi bende bugün iş başı yaptımvakit buldukca geçmişi okumak istiyorum bakayım hamiş varmı ne yapmışsınız merak ediyorum beni soran olmuşmu yoklugumu farkettenizmi bi bakayım dimi ama

kızlar sadece klomen yeterli oluyormu yumurta büütmeye bn öncesind eglucophage kullanıyordum klomene başlayınca bıraktım drumda bişi demediki bazı ark.ikisini bir kullanmışlarrrr bgn gidiyoummmm inş.klomen işe yaramıştır

:1hug::1hug:
geçmiş olsun tatlım

KIZLAR MERHABA.BEN DE ARANIZA YENİ KATILIYORUM.BUGÜN BAŞLADIM KLOMEN KULLANMAYA.İNŞALLAH EN KISA OLURDA.KİST OLUŞACAK DİYE ÖDÜM PATLIYOR.

inşallah klomen işe yarar bnde kullandım beş gün bgn kontrole gidicm inşallah olumlu sonuçlar alırız cnm sen sadece klomenmi alıyosun yksa yanında başka bişi vrmı?benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…