Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Herkese günaydın. Hayırlı günler arkadaşlar. RANACIĞIM keseyi görmüşsün hayırlısıyla. Allah aynı güzelliklerle yüzünü görmeyi de nasip etsin inşallah. KADUSÇUĞUM senin de gözün aydın canım. ınşallah sen de sağ salim hayırlı bir şekilde kavuşursun meleğine. EEMELLCıĞıM özlettin kendini. Vallahi ben de hafta sonu düşündüm, eskilerden kimseler kalmamaya başladı acaba neler yaptı kızlar diye... MEHTAP GÜLÜ sen de özlettin güzelim. Ne bu yaaa herkesler bir gitti, pirr gittii. Bi daha böyle uzatmayın arayı tamam mııııı...

inşallah klomen işe yarar bnde kullandım beş gün bgn kontrole gidicm inşallah olumlu sonuçlar alırız cnm sen sadece klomenmi alıyosun yksa yanında başka bişi vrmı?benneyaptımki

YOK CANIM ŞU ANDA GEREK DUYMADI SANIRIM.FOLİK ASİTE BAŞLADIM AYNI ZAMANDA.BENDE HAFTAYA PAZARTESİ GİDİCEM KONTROLE.SENİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM İNŞALLAH.:Saruboceq:

YOK CANIM ŞU ANDA GEREK DUYMADI SANIRIM.FOLİK ASİTE BAŞLADIM AYNI ZAMANDA.BENDE HAFTAYA PAZARTESİ GİDİCEM KONTROLE.SENİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM İNŞALLAH.:Saruboceq:

inşallah canım bakalım nasıl boyutları yarın yazarımmm inş...olumlu sonuçlar alırız inşallahhhkaydirigubbakcemile2

inşallah canım bakalım nasıl boyutları yarın yazarımmm inş...olumlu sonuçlar alırız inşallahhhkaydirigubbakcemile2

[color="ındigo"][sıze="2"]inşallah canım ya.valla bak boyutları için bişey söylemedi ama ultrasondan çıktı aldı bi bakayım hemen.canım 8 cm yazıyor heralde ya iyi mi bu boyut peki?[/sıze][/color]

[color="ındigo"][sıze="2"]inşallah canım ya.valla bak boyutları için bişey söylemedi ama ultrasondan çıktı aldı bi bakayım hemen.canım 8 cm yazıyor heralde ya iyi mi bu boyut peki?[/sıze][/color]

canım 18mm 20 mm arası olması lazım en ideali bu boyutlar ama sen klomene daha yeni başladın 5 gün boyunca içip gidiceksin dra o zman görecek canım:1hug:

canım 18mm 20 mm arası olması lazım en ideali bu boyutlar ama sen klomene daha yeni başladın 5 gün boyunca içip gidiceksin dra o zman görecek canım:1hug:

[color="ındigo"][sıze="2"]canım sana sormak istediğim adetimin 3. Günü gittim dotora o zamanki boyutıu buydu.yani ilaç almadan önceki boyutu normal mi.kendiliğinden mesela yumurtlama günümde çatlarmıydı yada çatlayacak boyuta ulaşırmıydı bunu merak ettim.anlatabildim mi bilmiyorum ama[/sıze][/color]

anladım cnm normalde 18 mm 20 mm olması lazım seninki cm deilde mm dir .8 mm tabi bu değerlere göre küçük ama klomenle inşalah istenilen düzeye gelir canımmm bakalım bnmkiler kaç gamyoncuiremsu

BELLİ OLUNCA HABER VAR OLUR MU CANIM?.BELKİYORUM.:Saruboceq:

tmm cnm bu akşam 6ta randevum yarın yazaryım sana da benim aklımı karıştıran ben klomenden önce glucophage kullanıyodum klomene başlayınca bıraktım onu acaba ikisi birmi içilecekti drda bişi demedikiiiii inş..öyle değildirrrr:asigim:

[color="ındigo"][sıze="2"]canım keşke sorsaydın doktoruna ya.yada en azından eczane azda olsa bilirdi. Neyse zaten olan olmuş inşallah senin yaptığın gibidir doğrusu.hayatım ilaç almadan önceki ölçüsünü biliyormusun sen seninki kaçtı?[/sıze][/color]

inşallah canım yokkkk öncesinde bilmiyorm tatlımmmmm.:1hug:

:Saruboceq: AMiN canimcim sagolasin guzel dileklerin icin.. cok tesekkur ediyorum..a.s.

Bu arada emelcim cok gecmis olsun canim tekrar hosgeldin aramiza..yerimseniben

Kızlar bıŞey sorucam.bugÜn ılk gÜnÜm klomene baŞladım sızdede aĞrı olmuŞmuydu kasıklarınızda. Sancı Şeklınde.?

canım sende varmıydı bi problem?bende senin önceni bilmiyorum tatlım.

CANIM YANLIŞ ANLAMADIN UMARIM BENİ.SANA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM NE ZAMANDIR BEBEK İSTİYORSUNUZ.Bİ SORUN Bİ PROBLEM VARMI CANIM.?BENDE KİST VARDI DA ONDAN SORDUM.a.s.[/COLOR]

KIZLAR MERHABA.BEN DE ARANIZA YENİ KATILIYORUM.BUGÜN BAŞLADIM KLOMEN KULLANMAYA.İNŞALLAH EN KISA OLURDA.KİST OLUŞACAK DİYE ÖDÜM PATLIYOR.

Canım aramıza hoş geldin inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Çok geçmiş olsun sizede

canım ben geçen ay klomen kullandım günde bi tane ile 2 yumurtam oluştu, işe yarıyor yani.Korkma sende de işe yarar.

Canım bende yarın kontrole gidiceğim bakalım kaç tane oluşmuş haberleşiriz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…