Kızlar bİŞey sorucam.bugÜn İlk gÜnÜm klomene baŞladım sİzdede aĞrı olmuŞmuydu kasıklarınızda. Sancı Şeklİnde.?
Kızlar, hepinize merhaba...Ben de yeni klomencilerdenim.Bu ay ilk defa kullandım 5 gün.Sonrasında doktorum adetin 17. gününde progestana başlattı.Yumurta takibim gayet güzeldi.2 yumurtam oluştu ve çatladı.Önerilen günlerde bir gün ara ile ilişkiye girdik. Adetime 2-3 gün var.Heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim arkadaşlar...Yalnız bugün felaket bel ağrım var arada bir de kasıklar yokluyor beni...Hayırlısı...Hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.Hamile arkadaşların hepsini de tebrik ediyorum...
Canım aramıza hoş geldin inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
Çok geçmiş olsun sizede
canım ben geçen ay klomen kullandım günde bi tane ile 2 yumurtam oluştu, işe yarıyor yani.Korkma sende de işe yarar.
Canım bende yarın kontrole gidiceğim bakalım kaç tane oluşmuş haberleşiriz yine.
CANIM YANLIŞ ANLAMADIN UMARIM BENİ.SANA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM NE ZAMANDIR BEBEK İSTİYORSUNUZ.Bİ SORUN Bİ PROBLEM VARMI CANIM.?BENDE KİST VARDI DA ONDAN SORDUM.a.s.[/COLOR]
Kızlar yaa bu ay yaptı yine yapacağını klomenn..BEL AĞRISII OLUYORMUYDUU SİZDEE YUMOŞ GELİŞİRKEN.4 AYDIR BİŞİ OLMADIDA ŞİMDİ 5.AYDA NE OLDU BU BELE OFFFklava:kötükedihüso
HEHEHE canım bizim kocişler FMF lilerr olsunn:)) bişi olmazzz.geçmeye bilirde bebemizeeyk cnm öle bişiy olmadı bnde gerçi daha bu ay kulanmaya başladım.canım yalnış hatırlamıyosam senin eşindede fmf var dimi bnmkindede vr kader arkadaşıyızzzkaydirigubbakcemile5
Canım bugun ilacınn son günüü bu akşam bitiyoo ...Belkide su ile içmek işe yaradı :roflol:Canım gidiyorumm çarşamba kocişin yanına perşembede yumoşlara bakıcam :dance:BALSURATÇIĞIM senin klomenler bitmiş olması lazım. E normalde yumoşlar büyüdüğü için böyle ağrılar oluyor bende. Bak sen demiştin ya sütle içince etkisi azalıyor diye, bu defa suyla içtin sanırım ve yumoşların büyüyor. Olsun olsun ağrısın yok bişi onda. E hadi anneciğini bırakıp kocişinin yanına gitmiyor musun artıkk...
HEHEHE canım bizim kocişler FMF lilerr olsunn:)) bişi olmazzz.geçmeye bilirde bebemizee
Canım bugun ilacınn son günüü bu akşam bitiyoo ...Belkide su ile içmek işe yaradı :roflol:Canım gidiyorumm çarşamba kocişin yanına perşembede yumoşlara bakıcam :dance:
inşallah canım m694 diye bi gen var onda kurtuluş yokta tabi Yine Herşey Allahtan ama işte kolşisin spermleri etkiliyor bizimkini acayip etkiliyor....
Canım merakk etme:)kaynımda bu hastalık yoktuu ama çocuguna geçtiiiii.mesela eşlerimizde var cocugumuza geçmez ama çocuğumuzun çocuğuna geçebilir.ayy kafam karıştıkaydirigubbakcemile3Canım eşime prof.ürolog ve fmf dr sperlere bir zararı olmadıgını demişş.Kaynımın cocuguda erkek ilerde spemrde sorun olurmu demişler yok demişşş.allahh büyükkk :)bizim sprmlerde iş yok belkıde kolşisin kırmızı hap yüzünden sırnaşık şey
ykkk canımcım yanlış anlamadımsengözlerimebaksanab canım bnde pko var küçük küçük kistler canım,kilo problemim filan yk kilo çk önemli bu pkoda eşimdede haraket sorunu vr morfolojisi düşük hayatım kullandığı bi ilaçtan dolayı sende ki kisti pko filanmı?kaydirigubbakcemile
Temennin için sağol Nergis arkadaşım...2 buçuk senedir bebiş istiyorum. Doktorlar hep sorun yok diyorlardı.Meğer sağ tüpte hafif yapışıklık varmış.Rahim filmi ile açıldı.Aslında adetlerim çok düzenli ve gayet güzel yumurtalarım olup çatlıyor.Yine de doktor yumurta takibi yapmayı uygun gördü...Bu da tedavi de ilk ayım.Çok umutlu olmamak lazım aslında ama elimde değil...Hepimize bebiş lazım...Olsun artık yaaa...
ykkk canımcım yanlış anlamadımsengözlerimebaksanab canım bnde pko var küçük küçük kistler canım,kilo problemim filan yk kilo çk önemli bu pkoda eşimdede haraket sorunu vr morfolojisi düşük hayatım kullandığı bi ilaçtan dolayı sende ki kisti pko filanmı?kaydirigubbakcemile
aslında bende bir an önce rahim filmi çekilsin istiyorum ama doktorum klomenle 3 ay bi deniyelim diyo. Bizimde 13 aydır olmuyo.Tüplerim tıkalı mı diye endişe ediyorum.
Ahhh bu morfoloji sorunu eşimdede var %2. Doktorum önemli değil diyo ama niye bir yıldır olmadı ya o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?