Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar, hepinize merhaba...Ben de yeni klomencilerdenim.Bu ay ilk defa kullandım 5 gün.Sonrasında doktorum adetin 17. gününde progestana başlattı.Yumurta takibim gayet güzeldi.2 yumurtam oluştu ve çatladı.Önerilen günlerde bir gün ara ile ilişkiye girdik. Adetime 2-3 gün var.Heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim arkadaşlar...Yalnız bugün felaket bel ağrım var arada bir de kasıklar yokluyor beni...Hayırlısı...Hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.Hamile arkadaşların hepsini de tebrik ediyorum...

Kızlar bİŞey sorucam.bugÜn İlk gÜnÜm klomene baŞladım sİzdede aĞrı olmuŞmuydu kasıklarınızda. Sancı Şeklİnde.?

canımbende ilk ay sancı olmamıştı am bu ay hapın 3.günü kasığımda biraz sancı oldu ama geçti

canım inşallah hamilesindir sende.

Temennin için sağol Nergis arkadaşım...2 buçuk senedir bebiş istiyorum. Doktorlar hep sorun yok diyorlardı.Meğer sağ tüpte hafif yapışıklık varmış.Rahim filmi ile açıldı.Aslında adetlerim çok düzenli ve gayet güzel yumurtalarım olup çatlıyor.Yine de doktor yumurta takibi yapmayı uygun gördü...Bu da tedavi de ilk ayım.Çok umutlu olmamak lazım aslında ama elimde değil...Hepimize bebiş lazım...Olsun artık yaaa...

selam kızlar.
emellcim geçmiş olsun canım. Hem de çok çok. Allah önce hepimize sağlık sıhhat versin. Bebekler kısmetse gelirler zaten değil mi?yerimseniben
aşkızı sen de yoktun uzun zamandır. Selamlar canım. Keyifler nasıl?a.s
mehtap gülücüm sen de ne var ne yok. ınan ki ben de eskisi kadar takılamıyorum sayfada. Hızlı hızlı listeyi yapıp bir kaç msj yazıyorum o kadar.
bernadettecim . O kistten bende de bulunuyor maalesef. Yapışkan ve illet bir kist. Ben ameliyat olmadım küçük diye gerek görmediler. (1,5 cm) ama şimdi gündemimizde ameliyat var.Hatta kistin olduğu taraftaki tüpü tamamen almak. ınşallah gerek kalmayacak diyordum ama gidişat bunu zorunlu hale getiriyor. Hakkımızda hayırlısı şekerim ne diyelim.:çok üzgünüm:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

25 MAYIS 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
30.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
31.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
33.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
36.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
40.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
41.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
42.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
47.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN(+evicap eşi kullandı):hooray:
48.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
49.beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: iLAÇSIZ
50.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
51.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
52.hazann:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
53.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
54.kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
55.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
56.yaren35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
57.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
58.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN :hooray:
59.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN :hooray:
60.kadus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
61.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
62.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:hooray:
63.rubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
MAYIS AYI LİSTESİ

ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS ????????
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYIS ???????
maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 MAYIS ???????
nilufer_3457::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYIS ???????
jülyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYIS (SEROPHENE)
aylinam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYIS
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYIS
loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::27 MAYIS
reabzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 MAYIS (SEROPHENE)
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MAYIS (MENOGON)

HAZiRAN AYI LİSTESİ

merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 HAZiRAN
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 HAZİRAN
benay_cinar::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 HAZiRAN
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRAN
mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRAN
gülcangülcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRAN
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 HAZiRAN
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 HAZiRAN
lotusan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14HAZİRAN
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRAN
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRAN
nergis55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 HAZİRAN
babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 HAZİRAN
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ???????

a.s.

inşallah canım olumlu sonuçlar alırız klomn işe yarar inş.bu ay aşılama yapılcak bana hayatım.Allahım dualarımızı kabul etsinnn :ecrin_bebek:

CANIM YANLIŞ ANLAMADIN UMARIM BENİ.SANA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM NE ZAMANDIR BEBEK İSTİYORSUNUZ.Bİ SORUN Bİ PROBLEM VARMI CANIM.?BENDE KİST VARDI DA ONDAN SORDUM.a.s.[/COLOR]

ykkk canımcım yanlış anlamadımsengözlerimebaksanab canım bnde pko var küçük küçük kistler canım,kilo problemim filan yk kilo çk önemli bu pkoda eşimdede haraket sorunu vr morfolojisi düşük hayatım kullandığı bi ilaçtan dolayı sende ki kisti pko filanmı?kaydirigubbakcemile

benim bu ay iki tane yumurtam olmuştu biri 18 biri 19 sonra çatlatma ignesi ve adetin 22.günü progesterona bakıldı gelin görün ki progesteron 7.78 çıktı normali 10 ve üzeri olması doktor öyle söyledi ama geç yumurtlamada olabilir dedi ve bana hemen ogün duphaston adlı ilacı verdi ve hemen başla ilaca dedi ilac perşembe günü bitiyo aslında benim bugün adet günüm adet olmam gerek ama en ufak bi belirti yok bu ilaçtan dolayı sanırım duphaston kullanırken adet olunmaya bilir ilac bittikten sonra olabilirim bilmiyorum ama hamilelige hiç ama hiç yormuyorum içimde o yönde en ufak bi his dahi yok hic bi zaman olmucak da cok karamsarım bu sıralar umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız

Kızlar yaa bu ay yaptı yine yapacağını klomenn..BEL AĞRISII OLUYORMUYDUU SİZDEE YUMOŞ GELİŞİRKEN.4 AYDIR BİŞİ OLMADIDA ŞİMDİ 5.AYDA NE OLDU BU BELE OFFFklava:kötükedihüso

Kızlar yaa bu ay yaptı yine yapacağını klomenn..BEL AĞRISII OLUYORMUYDUU SİZDEE YUMOŞ GELİŞİRKEN.4 AYDIR BİŞİ OLMADIDA ŞİMDİ 5.AYDA NE OLDU BU BELE OFFFklava:kötükedihüso

yk cnm öle bişiy olmadı bnde gerçi daha bu ay kulanmaya başladım.canım yalnış hatırlamıyosam senin eşindede fmf var dimi bnmkindede vr kader arkadaşıyızzzkaydirigubbakcemile5

BALSURATÇIĞIM senin klomenler bitmiş olması lazım. E normalde yumoşlar büyüdüğü için böyle ağrılar oluyor bende. Bak sen demiştin ya sütle içince etkisi azalıyor diye, bu defa suyla içtin sanırım ve yumoşların büyüyor. Olsun olsun ağrısın yok bişi onda. E hadi anneciğini bırakıp kocişinin yanına gitmiyor musun artıkk...

yk cnm öle bişiy olmadı bnde gerçi daha bu ay kulanmaya başladım.canım yalnış hatırlamıyosam senin eşindede fmf var dimi bnmkindede vr kader arkadaşıyızzzkaydirigubbakcemile5
HEHEHE canım bizim kocişler FMF lilerr olsunn:)) bişi olmazzz.geçmeye bilirde bebemizee

Canım bugun ilacınn son günüü bu akşam bitiyoo ...Belkide su ile içmek işe yaradı :roflol:Canım gidiyorumm çarşamba kocişin yanına perşembede yumoşlara bakıcam :dance:

inşallah canım m694 diye bi gen var onda kurtuluş yokta tabi Yine Herşey Allahtan ama işte kolşisin spermleri etkiliyor bizimkini acayip etkiliyor....

inşallah canım m694 diye bi gen var onda kurtuluş yokta tabi Yine Herşey Allahtan ama işte kolşisin spermleri etkiliyor bizimkini acayip etkiliyor....

Canım merakk etme:)kaynımda bu hastalık yoktuu ama çocuguna geçtiiiii.mesela eşlerimizde var cocugumuza geçmez ama çocuğumuzun çocuğuna geçebilir.ayy kafam karıştıkaydirigubbakcemile3Canım eşime prof.ürolog ve fmf dr sperlere bir zararı olmadıgını demişş.Kaynımın cocuguda erkek ilerde spemrde sorun olurmu demişler yok demişşş.allahh büyükkk :)bizim sprmlerde iş yok belkıde kolşisin kırmızı hap yüzünden sırnaşık şey

vallahi bizimkilere zararı vr baya belkide herkeste farklı oluyor canımmm hayırlısı herşeyinkaydirigubbakcemile2 bnde bu ay ilk klomen kullandım bgn kontrole gidiyorum inş.aşılama olucak bu ay

[sıze="2"]canım bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum.yapışıklık yaptı ama allahtan kanallarıma falan değil bağırsağıma yaptı yapışıklığı.ama şimdi bo klomenin kist oluşturabilceğini öğrendim ve korkuyorum açıkçası.oluşturduğu kistler normal kistlerden mi bilgin var mı canım?[/sıze]

aslında bende bir an önce rahim filmi çekilsin istiyorum ama doktorum klomenle 3 ay bi deniyelim diyo. Bizimde 13 aydır olmuyo.Tüplerim tıkalı mı diye endişe ediyorum.

Ahhh bu morfoloji sorunu eşimdede var %2. Doktorum önemli değil diyo ama niye bir yıldır olmadı ya o zaman.

SELDAFıD CANIM KLOMENE OLARAK BENı DE EKLERMıSıN HAYATIM.?BUGÜN BAŞLADIM KULLANMAYA.yerimseniben

yaaa canım malesefff bizimkide %3 hayatım aşılama olucak işte bize dr hiç zaman kaybetmeyelim dedi hsgde çektiridm Allahtan temiz çıktı...inş.seninkide temiz çıkarr cannnımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…