Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım klomenin yaptığı kistler folikül kistleri diye biliyorum öyle çik.kisti filan değil canım zaten 5 günün sonund a dra gidiceksin ya dr bakıp ona göre çatlatma iğnesi vericek çatlama olmazsa kist olur diye biliyorum drun çağırmıştır zaten seni şu gün gel diye

EVET CANIM ÇAĞIRDI TABİ.PAZARTESİ GİDİCEM KONTROLE.OFF YA NE ÖTÜ BÖYLE UĞRAŞMAK.VALLA ANNELERİMİZİN ALNINDAN ÖPMEK LAZIM HİÇ UĞRAŞMADAN NASIL BECERİYORLARMIŞ DENK GETİRMEYİ BE......delikafadulden

yaaa canımmm sorma Allahımda bizi böyle sınıyor napalımmm oy oyyy.zor ya insan yıpranıyo ki biz daha yolun başındayız gibime geliyo,inşallah erkenden gelir bebeişlerimiz naz yapıyor bizimkiler teyzesihihoyyyt:sm_cool:

canım herşeyde vardır bi r hayır benim tam 2 sene oldu ve ne eşimde ne de bende bir problem yok ama olmuyo. sıkma canını Allah sağ salim versinde gerekirse biraz bekleyelim dimia.s.

vallahi bizimkilere zararı vr baya belkide herkeste farklı oluyor canımmm hayırlısı herşeyinkaydirigubbakcemile2 bnde bu ay ilk klomen kullandım bgn kontrole gidiyorum inş.aşılama olucak bu ay

Canımm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh Aşılamann tutarrr dualarım seninleee:Saruboceq::Saruboceq:
Bende aşılama yaptırmıştım çöpe gitti benimkiii :)seninkiii inşallahh tutar ve ikiz olurrrrrralkisalkisalkis

arkadaşlar birşey sorabilirmiyim: benim siklusum 28 hep 28 günde bir olurum hiç şaşmaz, ama geçen ay 32.gün oldum ve hamilemiyim diye çok umutlandım ama sıkıntıdan falan gecikmesi mümkün değil yani çünkü sıkıntı stresim falan yoktu.....herneyse...... şimdi ben önümüzdeki ayı 28 gün olarakmı yoksa32 olarakmı bekleyim?

ayyyy tatlım ağzından bal damlıyor vallahhhh inşallah canım inşallah en kısa zamanda kucağımıza alırız meleklerimiziiiiii Allah yardımcımız olsun kader arkşım benim:asigim::1hug:kaydirigubbakcemile5

Canım ya niye bu kadar karamsarsın daha yeni başladın tedaviye olacak canım merak etme hemşerim benim.kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaa bu ay yaptı yine yapacağını klomenn..BEL AĞRISII OLUYORMUYDUU SİZDEE YUMOŞ GELİŞİRKEN.4 AYDIR BİŞİ OLMADIDA ŞİMDİ 5.AYDA NE OLDU BU BELE OFFFklava:kötükedihüso

Canım bende bel ağrısı falan olmamıştı.

ya canım hiç bilmiyorumki sanki 32 gibigeliyor bana amma emin değilim

canım bazen şaşırdığı oluyo o adetlerin sen yine 28 günde olursun bence

sende ankaradaymışsın hangi dra gidiyosun cnm

5 aydır dr a gitmiyorum canım ama önceden 29 mayıs hastanesine gidiyodum klomen kullanırken. aslında benim drum görümcem sayılır ama maalesef kayseri de oturuyor. benim rahim filmimi o çekmişti şimdi okulların tatile girmesini bekliyoruz. temmuzda görümceme gidip aşılama yaptırcaz bakalım hayırlısı...

kızlar ancak okuyabildim iş yerinden çok zor oluyor böyle birikince okumak
kırkıbinkere maşşallah çok sevindim hamişlere Allah hepinizin kucagına almayı nasip eder inşallah yarabbim ranacım sen eskilerdensin bize umut oldun senide ayrıca tebrik ederim canaım benim
geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekürler arkadaşlar
ama hiç aklınıza bile gelmemişim eski arkadaşlara diyorum en azından düşünmüştüm nerde bu kız diye yazarsınız diye ama olsun canınız sagolsun hamiş haberleri süperdi hepinizi öpüyorum darısı bizim başımıza diyorum

seldamm canımmm şimdi gördüm yazdığını...sık giremiyorum bu ara.aynen patladım yani..
dediğin gibi çocuksuzluğun da güzel yanları var dimi hayatım..deniz kenarında selülitli poposunu göstere göstere bebesinin arkasından gezen kadınlardan değiliz dimiii:)))) yayılıp gözünde güneş gözlüğü ile keyif yapanlardanız:))) yaşasın mutlu olcek bişii bulduk:)))

balım canım inanmıyorum yaaa..bende fmf li karısıyımmm:))) eşimde de fmf var ve tebrik ediyorum yani hepimizi de bu kocalara denk gelip 2 taraflı tedaviye maruz kaldığımız için..olaya bakar mısın canım ya..
kk da fmf le ilgili bir topik var ama fazla yazan olmamış canım..paylaşalım arada yaa..herşey bizi bulmuş valla da..neyse Allaha şükür diyelim dimi..

esengülüm aşılaman hayırlı olsun canım..kader arkadaşların arasına biri daha eklendi gözün aydın:))))) inşallah ikizin olsun bence deee:))

olurmu eemelcim eskiler birbirini unutmuyo merak etme bende o kadar az girmeye başladım ki kim giriyo kim girmiyo bilmiyorum. bu arada geçmiş olsun dilekleri ne için ben orayı da kaçırmışım önemli bir durumun yoktur umarıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…