[sıze="2"]canım bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum.yapışıklık yaptı ama allahtan kanallarıma falan değil bağırsağıma yaptı yapışıklığı.ama şimdi bo klomenin kist oluşturabilceğini öğrendim ve korkuyorum açıkçası.oluşturduğu kistler normal kistlerden mi bilgin var mı canım?[/sıze]
canım klomenin yaptığı kistler folikül kistleri diye biliyorum öyle çik.kisti filan değil canım zaten 5 günün sonund a dra gidiceksin ya dr bakıp ona göre çatlatma iğnesi vericek çatlama olmazsa kist olur diye biliyorum drun çağırmıştır zaten seni şu gün gel diye
EVET CANIM ÇAĞIRDI TABİ.PAZARTESİ GİDİCEM KONTROLE.OFF YA NE ÖTÜ BÖYLE UĞRAŞMAK.VALLA ANNELERİMİZİN ALNINDAN ÖPMEK LAZIM HİÇ UĞRAŞMADAN NASIL BECERİYORLARMIŞ DENK GETİRMEYİ BE......delikafadulden
EVET CANIM ÇAĞIRDI TABİ.PAZARTESİ GİDİCEM KONTROLE.OFF YA NE ÖTÜ BÖYLE UĞRAŞMAK.VALLA ANNELERİMİZİN ALNINDAN ÖPMEK LAZIM HİÇ UĞRAŞMADAN NASIL BECERİYORLARMIŞ DENK GETİRMEYİ BE......delikafadulden
vallahi bizimkilere zararı vr baya belkide herkeste farklı oluyor canımmm hayırlısı herşeyinkaydirigubbakcemile2 bnde bu ay ilk klomen kullandım bgn kontrole gidiyorum inş.aşılama olucak bu ay
Canımm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh Aşılamann tutarrr dualarım seninleee:Saruboceq::Saruboceq:
Bende aşılama yaptırmıştım çöpe gitti benimkiii :)seninkiii inşallahh tutar ve ikiz olurrrrrralkisalkisalkis
benim bu ay iki tane yumurtam olmuştu biri 18 biri 19 sonra çatlatma ignesi ve adetin 22.günü progesterona bakıldı gelin görün ki progesteron 7.78 çıktı normali 10 ve üzeri olması doktor öyle söyledi ama geç yumurtlamada olabilir dedi ve bana hemen ogün duphaston adlı ilacı verdi ve hemen başla ilaca dedi ilac perşembe günü bitiyo aslında benim bugün adet günüm adet olmam gerek ama en ufak bi belirti yok bu ilaçtan dolayı sanırım duphaston kullanırken adet olunmaya bilir ilac bittikten sonra olabilirim bilmiyorum ama hamilelige hiç ama hiç yormuyorum içimde o yönde en ufak bi his dahi yok hic bi zaman olmucak da cok karamsarım bu sıralar umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız
Kızlar yaa bu ay yaptı yine yapacağını klomenn..BEL AĞRISII OLUYORMUYDUU SİZDEE YUMOŞ GELİŞİRKEN.4 AYDIR BİŞİ OLMADIDA ŞİMDİ 5.AYDA NE OLDU BU BELE OFFFklava:kötükedihüso
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim: benim siklusum 28 hep 28 günde bir olurum hiç şaşmaz, ama geçen ay 32.gün oldum ve hamilemiyim diye çok umutlandım ama sıkıntıdan falan gecikmesi mümkün değil yani çünkü sıkıntı stresim falan yoktu.....herneyse...... şimdi ben önümüzdeki ayı 28 gün olarakmı yoksa32 olarakmı bekleyim?
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim: benim siklusum 28 hep 28 günde bir olurum hiç şaşmaz, ama geçen ay 32.gün oldum ve hamilemiyim diye çok umutlandım ama sıkıntıdan falan gecikmesi mümkün değil yani çünkü sıkıntı stresim falan yoktu.....herneyse...... şimdi ben önümüzdeki ayı 28 gün olarakmı yoksa32 olarakmı bekleyim?
kimse bana pas vermedi:uhm:
ya canım hiç bilmiyorumki sanki 32 gibigeliyor bana amma emin değilim
canım bazen şaşırdığı oluyo o adetlerin sen yine 28 günde olursun bence
sende ankaradaymışsın hangi dra gidiyosun cnm
Cerotum geldim yavrım.. Bu hafta yoğun geçti benim için. Patladım valla. Eve gidince önce bir saat uzanıcam sonra işime gücüme bakıcam. Çocuksuzluğun faideleride var değil mi ya!! Önce yemek sonra bir duş sonra çayım belki biraz tv izlemek ardından iki satır kitabımı okumak. sonra da deliksiz bir uyku..Ohhh dünya varmış.kaydirigubbakcemile3
Canım merakk etme:)kaynımda bu hastalık yoktuu ama çocuguna geçtiiiii.mesela eşlerimizde var cocugumuza geçmez ama çocuğumuzun çocuğuna geçebilir.ayy kafam karıştıkaydirigubbakcemile3Canım eşime prof.ürolog ve fmf dr sperlere bir zararı olmadıgını demişş.Kaynımın cocuguda erkek ilerde spemrde sorun olurmu demişler yok demişşş.allahh büyükkk :)bizim sprmlerde iş yok belkıde kolşisin kırmızı hap yüzünden sırnaşık şey
kızlar ancak okuyabildim iş yerinden çok zor oluyor böyle birikince okumak
kırkıbinkere maşşallah çok sevindim hamişlere Allah hepinizin kucagına almayı nasip eder inşallah yarabbim ranacım sen eskilerdensin bize umut oldun senide ayrıca tebrik ederim canaım benim
geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekürler arkadaşlar
ama hiç aklınıza bile gelmemişim eski arkadaşlara diyorum en azından düşünmüştüm nerde bu kız diye yazarsınız diye ama olsun canınız sagolsun hamiş haberleri süperdi hepinizi öpüyorum darısı bizim başımıza diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?