kızlar ancak okuyabildim iş yerinden çok zor oluyor böyle birikince okumak
kırkıbinkere maşşallah çok sevindim hamişlere Allah hepinizin kucagına almayı nasip eder inşallah yarabbim ranacım sen eskilerdensin bize umut oldun senide ayrıca tebrik ederim canaım benim
geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekürler arkadaşlar
ama hiç aklınıza bile gelmemişim eski arkadaşlara diyorum en azından düşünmüştüm nerde bu kız diye yazarsınız diye ama olsun canınız sagolsun hamiş haberleri süperdi hepinizi öpüyorum darısı bizim başımıza diyorum
balım canım inanmıyorum yaaa..bende fmf li karısıyımmm:))) eşimde de fmf var ve tebrik ediyorum yani hepimizi de bu kocalara denk gelip 2 taraflı tedaviye maruz kaldığımız için..olaya bakar mısın canım ya..
kk da fmf le ilgili bir topik var ama fazla yazan olmamış canım..paylaşalım arada yaa..herşey bizi bulmuş valla da..neyse Allaha şükür diyelim dimi..
QUOTE]
:1shok: :1shok:Cerotonum inanımıyomm gülelimmi ağlayalımmı:roflol::roflol:FMF eşleri toplandıkk alkisalkisalkisOlsun canım önemili bir hastalık değill :)rabbim eşlerimize uzun ömürler versim:Saruboceq:
Hayatım nerde diye yazmadım ben çünkü emel nerede desem emell kim? diyeceklerdi. Aramıza bir sürü arkadaş katıldı. Onlar alıp götürdüler sayfaları valla. Sağolsunlar hoşgelmişler. İnşallah tez zamanda hamileyim diye de yazılar yazarlar yeni kaderdaşlarımız..kaydirigubbakcemile5
Yoksa sen,aşkızı, mehtap gülü,nazanmavi deniz,sevil hep aklımdaydınız. Cerotumla başbaşa kaldık bir ara. Bazen de ranacım uğradı. ve okuduğun gibi müjdeli haberi verdi.. Zaten eskilerden çok fazla giren yok siteye. zeytin ,ebrunisa , merserayı gödüm az az. Balsurat tam gaz devam etti. Allah ondan razı olsun hızır misali herkese yetişiyor.
Ben de acaba sürpriz yapar mı bu hatun hamileyim diye dedim ama hastalıklarla uğraşmışsın. Tekrar geçmiş olsun. İyi bak kendine
seldamm canımmm şimdi gördüm yazdığını...sık giremiyorum bu ara.aynen patladım yani..
dediğin gibi çocuksuzluğun da güzel yanları var dimi hayatım..deniz kenarında selülitli poposunu göstere göstere bebesinin arkasından gezen kadınlardan değiliz dimiii:)))) yayılıp gözünde güneş gözlüğü ile keyif yapanlardanız:))) yaşasın mutlu olcek bişii bulduk:)))
balım canım inanmıyorum yaaa..bende fmf li karısıyımmm:))) eşimde de fmf var ve tebrik ediyorum yani hepimizi de bu kocalara denk gelip 2 taraflı tedaviye maruz kaldığımız için..olaya bakar mısın canım ya..
kk da fmf le ilgili bir topik var ama fazla yazan olmamış canım..paylaşalım arada yaa..herşey bizi bulmuş valla da..neyse Allaha şükür diyelim dimi..
esengülüm aşılaman hayırlı olsun canım..kader arkadaşların arasına biri daha eklendi gözün aydın:))))) inşallah ikizin olsun bence deee:))
Reca ederim balsuratım. Hakikatleri söylüyorum. Bu arada cahilliğimi bağışlayın ama FMF nedir kuzum?
Canım çokk erken yapmışsınn testiniii.kiste yormaaa İnşallahh bebeğininn :)tatlı sancılarıdırrr.Dualarım seninle İnşallahh bu ay yüzün güler:):1rolleyes:merhaba kızlar bayaaadır giremiyordum temizlikti gezmeydi derken vakit bulamadım bu hafta inş. çooook hamiş haberleri alırız.... bende tık yok adet görmeme 7 gün var ama benim yumoşlarda sancı var normalde klomen kullandığımda 14. gün yumoşlarım gelişirken olan sancıya benziyor kist mi var yoksa başka bişeymi anlamadım... belki dedim bebiş mi geliyo acabaa dayanamadım test yaptım tertemiz tek çizgi çıktı gölge bile yok bekliyorum bakalım adet olunca laparoskopi yapılacak hayırlısı neyapalımkaydirigubbakcemile3
BALSURAT inş. bu ay hamiş kalırsın kızzz içimden geldi valla olacakmı nealkisalkisalkis
geçmiş olsun canım.inşallah Allah yüzünü güldürür üzülme.peki kistini neden aldırmadın?duyduğum kadarıyla kist alınınca hamilelik şansı baya artıyormuş.
canım çikolata kisti vardı sağ ve sol yumurtalığımda 5 cm biri diğeri 2 cm di.ikiside alındı.fakat sağ tüpüm tıkalı bağırsağıma yapıştığından açamamış ameliyatta doktorum...çok uğraşmışlar...4 saat sürmüş ameliyat..tabi bu da hamileliğimi zorlaştırıyor..
kızlar ancak okuyabildim iş yerinden çok zor oluyor böyle birikince okumak
kırkıbinkere maşşallah çok sevindim hamişlere Allah hepinizin kucagına almayı nasip eder inşallah yarabbim ranacım sen eskilerdensin bize umut oldun senide ayrıca tebrik ederim canaım benim
geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekürler arkadaşlar
ama hiç aklınıza bile gelmemişim eski arkadaşlara diyorum en azından düşünmüştüm nerde bu kız diye yazarsınız diye ama olsun canınız sagolsun hamiş haberleri süperdi hepinizi öpüyorum darısı bizim başımıza diyorum
Kızlar yaa bu ay yaptı yine yapacağını klomenn..BEL AĞRISII OLUYORMUYDUU SİZDEE YUMOŞ GELİŞİRKEN.4 AYDIR BİŞİ OLMADIDA ŞİMDİ 5.AYDA NE OLDU BU BELE OFFFklava:kötükedihüso
esengülüm sen hangi dr a gidiyosun?
görümcen kim? dr mu?benimde kayseride tanıdıklarım var.5 aydır dr a gitmiyorum canım ama önceden 29 mayıs hastanesine gidiyodum klomen kullanırken. aslında benim drum görümcem sayılır ama maalesef kayseri de oturuyor. benim rahim filmimi o çekmişti şimdi okulların tatile girmesini bekliyoruz. temmuzda görümceme gidip aşılama yaptırcaz bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?