esengülüm günde kaç tane kullandın? ve sende ne gibi bi rahatsızlık var?
evet canım ben de pko var. ben de geçen ay 5 gün boyunca günde 2 tane içmiştim ama hiç yumurta olmamış. halbuki çok şükür bütün hormaon testlerim normal çıktı. çok umutlanmıştım. ben de şeker direnci olmadığı için yani normalmiş dr gonophane vermemişti. inşallah bu ay olur.canım bende pko var.ilk gün 2 tane 3 günde 1 tane içtim canım.bn klomenden öncede glucophage kullanıyodum klomene başlayınca onu bırakmıştım dün dra sordum bişiy olmaz ama içmeye devam et dedi bgn içicem artık...sendede pko var sanırım ....:1hug:
evet canım ben de pko var. ben de geçen ay 5 gün boyunca günde 2 tane içmiştim ama hiç yumurta olmamış. halbuki çok şükür bütün hormaon testlerim normal çıktı. çok umutlanmıştım. ben de şeker direnci olmadığı için yani normalmiş dr gonophane vermemişti. inşallah bu ay olur.
hakkatten heeeeee... bana dioki ne takıosun? kendi değil ya hastalık. öle olsa benden de deli olurdu heralde. çok kafaya takan bi tip aslında. neyse cnm ben çıkıyorum. sık sık bu topikte olurum artık. görüşrüzanladım hayatım..inşallah olur bu ay...aman kadın olmakta ne zor valla erkekler ne iyi valla.kaydirigubbakcemile5
hakkatten heeeeee... bana dioki ne takıosun? kendi değil ya hastalık. öle olsa benden de deli olurdu heralde. çok kafaya takan bi tip aslında. neyse cnm ben çıkıyorum. sık sık bu topikte olurum artık. görüşrüz
Günaydın canlarım. Herkes iyidir umarım bugün. ESENGÜLÜM onlar ne güzel yumoşlar öyylee. Allahım hayırlısını versin inşallah.
kanguru adını sildim listeden canım. Hayırlısı olsun.Bernadette ve senin derdin bende de var. Adı güzel kendi illet çikolata kistinin olumsuzluklarından nasibimi aldım. O kist yüzünden dış gebelik geçirdim. Tüplerde yapışıklık yapıyormuş. Ve yine o kist yüzünden o kadar ilaç ve iğneye rağmen hamile kalamıyorum. Kaldığımda ise düşük yaptım zaten. ameliyat olayım diyorum ameliyat için küçük ve 6 ay da dinlenmek gerekiyormuş. sonra yine nüksedebilirmiş falan filan...Oyüzden ben ona çikolata kisti değil illet kisti diyorum. Ne yapsak kurtulamıyoruz
kızlar yumurtlama takibinizi doktor nasıl yapıyor?ben şimdi klomene adetin beşinci günü başladım.cuma son hapımı içicem ve 2 gün ara verip pazartesi kontrole gidicem.ondan sonra her iki günde bir kontrole mi gitmem gerekicek yardımcı olursanız sevinirim.
günaydın kızlar dün druma gittim klomen kullanmıştım 3 tane yumoşum var iki tanesi 19 mm biri 17 mm onun bu akşam tekrar gidicem bu gecede iğne vurulcam Allahım izin verirsede perşembe 12de aşılamam yapılacak kızlar...klomen bende işe yaardı drum çok güzel istediğim gibi dedii çokkk mutlu oldummmmm.hihoyyytinşallah olumlu sonuçlar alırız.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhihoyyyt
Canım çok çok tebrik ediyorum inşallah aşılaman tutar canım da bize umut olursun.:Saruboceq:
balım canım inanmıyorum yaaa..bende fmf li karısıyımmm:))) eşimde de fmf var ve tebrik ediyorum yani hepimizi de bu kocalara denk gelip 2 taraflı tedaviye maruz kaldığımız için..olaya bakar mısın canım ya..
kk da fmf le ilgili bir topik var ama fazla yazan olmamış canım..paylaşalım arada yaa..herşey bizi bulmuş valla da..neyse Allaha şükür diyelim dimi..QUOTE]
:1shok: :1shok:Cerotonum inanımıyomm gülelimmi ağlayalımmı:roflol::roflol:FMF eşleri toplandıkk alkisalkisalkisOlsun canım önemili bir hastalık değill :)rabbim eşlerimize uzun ömürler versim:Saruboceq:
-tatlicadiarzu- balımm kız valla şoktayım..noluyoruz dedim bi an..benim kocişi türünün son örneği diye düşünürken, her yerden mısır patlağı gibi FMF li patladı..:)))amin canım amin sağlıklı uzun ömürleri olsun dimi, önemli olan o..
oyyy oyyyy. Şirinlik muskam gelmiş. Evet şekerim yaz geldi bebek falan istemiyorum ben anasını satayım.. Popomu serip yatacağım.:lepi: Bir sağa bir sola döneceğim. Ohhh dünya varmış...
seldaaam... kızzzz canımsın valla..oturduğumuz yerden bunalacağımıza tadını çıkaralım dimi ama..ser bacım ser, ben de bu sene aynen sefa süreceğim akdenizdee:)) kızım zaten koca dana halinde, o da ayrıca sersin fincan poposunu napayım...
nazlı sıpalar gelene kadar zevk-i sefaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?