canım benim doktorum 11.gün bakıyor ve gün aşırı ilişki öneriyor. çatlatma iğnesi de vurmuyor.o yüzden daha gitmeme gerek kalmıyor.
[sıze="2"][color="ındigo"]çok sağol tatlım ilgin için .bende pazartesi gidicem de yani 8.gün oluyor acaba çarşamba ve cumada çağırır mı dedim.iş yerinden o kadar zor ki izin almam onu bile kafaya takıyorum.[/color][/sıze]
EBRUNİSACIĞIM hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah Allah gönlüne verir de, bu ay hamile kalırsın kışa da bebişini alırsın kucağınaa...AŞKKIZI özlettin kendini ayoll. Valla arada aklıma geliyor eski arkadaşlar, diyorum inşallah bebişleri olmuştur da ondan girmiyorlardır. Sefalar getirdin canım...
seldafid canım benim adet tarihim 19 haziran hayatım.zahmet olmazsa düzeltir misin ayrıca kloman kullanıyorum bu ay ilk defa
kaydirigubbakcemile2
kızlarr selaaaaammmmm!!!!
ne zmaandan beri giremiyorm sonunda burdayım geldim ben tabikii adet oldum 2 gün geckmeli bu ay doktora falan gtmiorm ama öle akışına bıraktm bakalım yaz sonu falan düşünüyorm... allaah inşallahh nasib eder bizede en yakn zamanda bu arada RANA'cım çoooook tebrk ederm seni hamile haberini okudum şoook oldumm inanamadm eskilerden olunca insan biraz şaşırıo çünkü inşallah sıra bizede gelr Allah nazaralardan saklasn seni tatlım inşallah sağlıkla kucağına alırsn bebeğini bütü kalbimle sölüorm bunu... dier hamile arkadaşlarımıda kutluorm yürekten allah sizleride nazarlardan saklasın..
bnm tarihim 19 haziran bakalım ilaç kullanmadm ama ekleniveriyim listeye yinede belki pat die ilaçsz kalırm (sanmıorm ama olsun )fisfisfis
kocamaaaaaaaaaaann öpüyorm sizleriii:asigim:
canım hiç öyle bir durumu yok çikolata kisatinin ya.bende ekimde ameliyat oldum üsttelik açık ameliyat laparoskopi falanda değil.ona rağmen 2 hafta yattım.3 hafta iş başı yaptım tabi işinede bağlı.ben masa başında çalışıyorum ona rağmen biraz zorluk çektim tabi ama.eğer yorucu bi işin varsa bile 2-3 ay en fazla olan yani öyle altı ay falan değil.korkma canım oyüzden üstelik nbendede yapışıklık yapmıştı.allah yardım ediyor canım hiç merak etme tamam mı.?:Saruboceq:
Balııııııııım
klomende yeni ayin hayirli olsun birtanem
insallah bu ay guzel Allahim yuzune guler
Dualarim seninle..:Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar herkese selam,
benim 10 günüm kaldı adet tarihime.sabırsızlıkla bekliyorum.benim dünden beri bembeyaz akıntım geliyo.önceden bukadar olduğunu hatırlamıyorum.sizce iyiye delaletmi.
kanguru adını sildim listeden canım. Hayırlısı olsun.Bernadette ve senin derdin bende de var. Adı güzel kendi illet çikolata kistinin olumsuzluklarından nasibimi aldım. O kist yüzünden dış gebelik geçirdim. Tüplerde yapışıklık yapıyormuş. Ve yine o kist yüzünden o kadar ilaç ve iğneye rağmen hamile kalamıyorum. Kaldığımda ise düşük yaptım zaten. ameliyat olayım diyorum ameliyat için küçük ve 6 ay da dinlenmek gerekiyormuş. sonra yine nüksedebilirmiş falan filan...Oyüzden ben ona çikolata kisti değil illet kisti diyorum. Ne yapsak kurtulamıyoruz
ebrunisacım. İnşallah hayırlısıyla tutar aşılaman. Allah yardımcı olsun.
:Saruboceq:
aşkkızı hoşgeldin canım. Hadi bakalım güzelleşmeye devam. Sahiller bizi bekler. Boşver bebeği falan... Amaaannn. Ben boşverdim yazın tadını çıkaracağım. Dr bu ay iğne dozunu arttıracakmış ara vermeyelim dedi. Haziranda ööle bi deneme yapıp jübilemi yapıcam. Sonra tüp bebek topiklerinde görürsünüz beni artık.:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?