Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın arkadaşlar Allah emeklerimizi zayi etmesin bugün güzel bir haber alırız inşallah, ara ara girecem görüşmek üzere...

kızlar size bişey söylümcem..kk nın ana sayfasında duyduk duymadık demeyin bölümünde, acısıyla tatlısıyla diye bir konu açılmış..orda hallisna arkadaşımız yardımlarınıza ihtiyacım var diye bir konu açmış..bizlerden birer yasin okumamızı istiyor..kuran bilen arkadaşlarım oraya uğrayıp isminizi yazdırır mısınız?yazısını okudumda çok ihtiyacı var ...öptüm canlarııımm...

Aman aman aklını karıştırmayayım. Çatlatma iğnesinden sonra 24-48 saat içinde yani 2-3 günde yumurtanın çatlayacağını söylüyor doktorlar. Ben iğne olduğun tarihi bilmediğimden ihtimalleri yazdım canım.:CüvCüv:
ama inşallah hamilelik belirtisidir bu akıntılar..

Son düzenleme:
günaydın kızlar yarın aşılamam olucak Allahım yardım etsin hepimizeeeee hihoyyyt

Aşılaman hayırlııı olsunn canımmm.Rabbim emeklerinin karşılığında yüzünü güldürsün inşallahhhhh:Saruboceq:
Bende yarınn dr gidicem :)Yumoşlarımm ne alemde bakalımdelikafadulden

kızlar mrb bende yeni katıldım aranıza...bende klomen kullanıyorum pazartesi dr gidecem bakalım nolacak inş. bebişlerimizi almayı nasip eder yarabbim

Aşılaman hayırlııı olsunn canımmm.Rabbim emeklerinin karşılığında yüzünü güldürsün inşallahhhhh:Saruboceq:
Bende yarınn dr gidicem :)Yumoşlarımm ne alemde bakalımdelikafadulden

amin canımmmmm.hadi bakalım inşallah seninkilderde güzel güzel büyümüşlerdir:1hug:

kızlar mrb bende yeni katıldım aranıza...bende klomen kullanıyorum pazartesi dr gidecem bakalım nolacak inş. bebişlerimizi almayı nasip eder yarabbim

Aramıza hoşgeldin Zeynocuğum. Allah hayırlısın versin inşallah.a.s.
BALSURATTT kızz nihayet dönmüşsün evineee. Hoşgeldin şekerim:içelim: sen yarın mı gideceksin yumoşlara baktırmaya, ben bugün gidiyorm inşallahh. Ama kendi doktorumun klomen kullandığımdan haberi yok daha. Napayım devlet hastanesine gittim içime sinmedi, yine kendi doktoruma dönüş yapacam. Tabii kadın beni tekrar kabul eder deee yumoşlarıma bakarsa:mymeka:

Meraba arkadaŞlar bendeyarın sabah ıdrar testı yapıcam. LÜtfen dua edın benım ıÇınde.
Allah en kısa zamanda hepımızın yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn

merhaba arkadaşlar benim kırmızıları görmeme son 5 gün kaldı bekliyorum bakalım.. BALSURAT evine dönmüşsün inş. yumoşlarında kocaman olmuştur..ZEYNO seninde yumoşlar kocaman olmuştur canım inş.UMUTLU22 sendende süper yumoş haberleri bekliyoruz inş.KARMEN05 inş.. çift çizgiyi görürsün canım sonuçtan bizi hemen haberdar et..

Meraba arkadaŞlar bendeyarın sabah İdrar testİ yapıcam. LÜtfen dua edİn benİm İÇİnde.
Allah en kısa zamanda hepİmİzİn yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn
Canım dualarımız seninleee.İnşallahhh pozitifffff yarın sabahh burdan bağırıırsınnn:Saruboceq:alkisalkisalkis
Hoşbuldukkkkk umutluuu Evet canım 1 ay yanlız bıraktım kocişi allahın izniyle döndüm evime :asigim:Evet yarın gidicem drrr :)Canım olsun sen söyleee klomen içmesi benden usg ile bakmasıı sizden dee ..Hele bir kabul etmesinnn klava:İnşallahhhh güzelceeee büyümüşlerdirr yumoşlar dualarım seninleee.
amin canımmmmm.hadi bakalım inşallah seninkilderde güzel güzel büyümüşlerdir:1hug:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yaa ben bu ay çok umutsuzum gine olmadı bence bu ayda hamile kalamadım
çok mutsuzum artık içime oturmaya başladı işyerinden bi arkadaş hamileymiş haberini aldık hemde
korunuyorlarmış kaza ile kalmış 2.çocuguna Allahım yaaa bende olsun diye bi amuda kalkmadım
nasıl bi şey bu ya

canım umudunu kaybetme hepimiz birgün bu güzel haberle ortalığı ayağa kaldıracaz benim çok yakınımdanda 2 kişi hamişti biri 1ay önce doğurdu biride bugün yarın doğurur bunlar benden sonra evlendi yaşlarıda benden küçük ayrıca sürekli üzerimde birsürü göz var bi toplumda sürekli sen düşünmüyormusun olmuyormu sorun kimde doktora gidiyormusun gibi birçok ta soru soruluyor artık hepsini aştım hiçkimseyide takmıyorum sende takma rahat ol birde böyle deneyelim

canım haklısın moral verdigin içinde ayrıca teşekürler ne yapayım bunalıyorum işte

Kızlarr yaa Klomen rekoruu kimde acaba .enim 5.ayy olduu..Benden daha çokk ay içen varmı acaba:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…