günaydın kızlar,
9 günüm kaldı.çok heyecanlıyım.inşallah bu ay tutar.
seldafid,cevabın için teşekkür ederim.ayın 20 sinde doktora gittim 20 mm yumurtam olmuştu,ogün çatlatma iğnemide olmuştum,gün aşırı ilişki demişti.ama sen kafamı karıştırdın şimdi,yumurtam yenimi çatladı dersin.kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar yarın aşılamam olucak Allahım yardım etsin hepimizeeeee hihoyyyt
Aşılaman hayırlııı olsunn canımmm.Rabbim emeklerinin karşılığında yüzünü güldürsün inşallahhhhh:Saruboceq:
Bende yarınn dr gidicem :)Yumoşlarımm ne alemde bakalımdelikafadulden
kızlar mrb bende yeni katıldım aranıza...bende klomen kullanıyorum pazartesi dr gidecem bakalım nolacak inş. bebişlerimizi almayı nasip eder yarabbim
Meraba arkadaŞlar bendeyarın sabah İdrar testİ yapıcam. LÜtfen dua edİn benİm İÇİnde.
Allah en kısa zamanda hepİmİzİn yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn
Meraba arkadaŞlar bendeyarın sabah İdrar testİ yapıcam. LÜtfen dua edİn benİm İÇİnde.
Canım dualarımız seninleee.İnşallahhh pozitifffff yarın sabahh burdan bağırıırsınnn:Saruboceq:alkisalkisalkisMeraba arkadaŞlar bendeyarın sabah İdrar testİ yapıcam. LÜtfen dua edİn benİm İÇİnde.
Hoşbuldukkkkk umutluuu Evet canım 1 ay yanlız bıraktım kocişi allahın izniyle döndüm evime :asigim:Evet yarın gidicem drrr :)Canım olsun sen söyleee klomen içmesi benden usg ile bakmasıı sizden dee ..Hele bir kabul etmesinnnAramıza hoşgeldin Zeynocuğum. Allah hayırlısın versin inşallah.a.s.
BALSURATTT kızz nihayet dönmüşsün evineee. Hoşgeldin şekerim:içelim: sen yarın mı gideceksin yumoşlara baktırmaya, ben bugün gidiyorm inşallahh. Ama kendi doktorumun klomen kullandığımdan haberi yok daha. Napayım devlet hastanesine gittim içime sinmedi, yine kendi doktoruma dönüş yapacam. Tabii kadın beni tekrar kabul eder deee yumoşlarıma bakarsa:mymeka:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amin canımmmmm.hadi bakalım inşallah seninkilderde güzel güzel büyümüşlerdir:1hug:
kızlar yaa ben bu ay çok umutsuzum gine olmadı bence bu ayda hamile kalamadım
çok mutsuzum artık içime oturmaya başladı işyerinden bi arkadaş hamileymiş haberini aldık hemde
korunuyorlarmış kaza ile kalmış 2.çocuguna Allahım yaaa bende olsun diye bi amuda kalkmadım
nasıl bi şey bu ya
canım umudunu kaybetme hepimiz birgün bu güzel haberle ortalığı ayağa kaldıracaz benim çok yakınımdanda 2 kişi hamişti biri 1ay önce doğurdu biride bugün yarın doğurur bunlar benden sonra evlendi yaşlarıda benden küçük ayrıca sürekli üzerimde birsürü göz var bi toplumda sürekli sen düşünmüyormusun olmuyormu sorun kimde doktora gidiyormusun gibi birçok ta soru soruluyor artık hepsini aştım hiçkimseyide takmıyorum sende takma rahat ol birde böyle deneyelim
ben de 4 ay klomen hap+1 ay menogon iğne ile ikinciliğe yerleşirim herhalde delikafaduldenKızlarr yaa Klomen rekoruu kimde acaba .enim 5.ayy olduu..Benden daha çokk ay içen varmı acaba:roflol::roflol::roflol:
Kızlarr yaa Klomen rekoruu kimde acaba .enim 5.ayy olduu..Benden daha çokk ay içen varmı acaba:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?