Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlarr yaa Klomen rekoruu kimde acaba .enim 5.ayy olduu..Benden daha çokk ay içen varmı acaba:roflol::roflol::roflol:

benimde bu ayla birlikte 6 ay oldu ama bana dr takip yapmadı sadece ictim simdi adetim 6 gun gecikti test yapıyorum ama hep negatif cıkıyor bundan sonrada icmiyecem dra da gitmiyecem bende pko var sadece glukofeni kullanıcam

emellcim kusura bakma ama ben yazına çok güldüm. Bi amuda kalkmadığım kaldı demişsin ya valla hepimizin durumu aynı. Ben sözde takmıyorum haaa.. Gezicem tozucam falan diye atıp tutuyorum ama nafile. Diyorum ki bi de amuda kalkalım bakalım ne olacakkaydirigubbakcemile3

benimde bu ayla birlikte 6 ay oldu ama bana dr takip yapmadı sadece ictim simdi adetim 6 gun gecikti test yapıyorum ama hep negatif cıkıyor bundan sonrada icmiyecem dra da gitmiyecem bende pko var sadece glukofeni kullanıcam
canım bazı gebelik testleri özellikle 5-6 tl ye satılanlar doğru sonuç vermeyebiliyor. Geç döllenme falan olduysa(inşallah) hele mümkün değil çıkması. Eğer adetlerin düzenli ise bir de kan testi yaptır. Gerçi pko var demişsin ama. pko olupta adetleri saat gibi gelenler de var

amudada kalkalım seldacım kaydirigubbakcemile3bana uyar onuda yapmadık demeyiz artık

mAŞALLAHHH :)Nasıll dr kontrol yapmadıkiii:1shok:Çatlatma iğnesi falan olmadınmı:uhm:Ne bileyimm işte yumoşunun çatladığı güne göre ilişki diyor ya dr o bakımdan:1shok:.Bende de Pko var canım:)Olsun Pkolu olmakta bir ayrıcalıktır diye düşünnn moral bozmak yokk.Ben halime gülüyprum artıkkkaydirigubbakcemile3

ben 4 ay kendim içtim,2 ayda doktor kontrolünde içtim toplam 6 ay oldu.
Maşallahh inşallahh son içtiğinn ilaç olur canım
ayyy ben de kendimi 2. ilan etmiştim. Hemen sözümü geri aldım. Balsuratım gençler bizi solladı valla.
Seldam :)Valla biz geridee kaldıkkk.Olsun yola devamm :)Baklaım iğnelere ne zaman geçicezzsırnaşık şey

canım demekki daha zamanı değilmiş hayırlısı olsun canımmmmmmm inş...bizim bebeklerde en kısa zmanda gelicekler,,,umudunu yitirme canımmmmm:1hug:

Ben Bir KISIR Döngüyümmm ohhhhihoyyyt
Hamile kalamamakta Bal için bir ayrıcalıktırr!!!:roflol:
Pkoluu olmaktaaa :)ayrıcalıktırrrr Polistikoverlarım :)allahımdan bana emanetsiniz:Saruboceq:
İyice sıyırdımmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar mrb bende yeni katıldım aranıza...bende klomen kullanıyorum pazartesi dr gidecem bakalım nolacak inş. bebişlerimizi almayı nasip eder yarabbim

Canım aramıza hoş geldin.İnşallah tez zamanda bebişini kavuşursun.

Meraba arkadaŞlar bendeyarın sabah İdrar testİ yapıcam. LÜtfen dua edİn benİm İÇİnde.
Allah en kısa zamanda hepİmİzİn yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn

inşallah hamilesindir canım. Hamiş sayımız artsın ya morale ihtiyaç var.

Bende 3,5 senelik evliyim. Geçenlerde saymıştım 40 tane tanıdığımın hamilelik haberini almışım bu zaman içinde. Ya biz niye olamıyoruz bi türlü ya, bak yine sinirlendim klava:

Kızlarr yaa Klomen rekoruu kimde acaba .enim 5.ayy olduu..Benden daha çokk ay içen varmı acaba:roflol::roflol::roflol:

Biz daha çok yeniyiz o zaman bu 2. ayım benneyaptımki

tesekkur ederim canım cevabın için inşallah dedigin gibidir 6 aydır klomen kullanıyorum hep36. gunumde hic sasmadan geldi sadece gecen ay 33.gunumde gelmişti birkac gun daha bekleyim olmazsam kan testi yaptırıcam

BALSURATcım valla adetimin 3. gunu kist olusmus mu diye bakıp klomeni verip yolluyordu hic bakmadı ben ateş olcme ve kendi imkanlarımla yumurtlamayı tespit ettim ne kadarı dogruysa bir duzgun doktora çatamadım ki zaten gitmiyorum doktora falan bundan sonra hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun

kızlaaarr çok acil cevap verebilcekmisinz banaa????
eşimin sperm sonucu çıktı bgn 282 milyon sperm varmş doktora gtmş 1 tane oda anormal derece de fazla demiş ama sprem hareketi yarı yarıyaymş böle bi durumda olan varmı eşi yanii:1rolleyes:
anaaam o kdr sperm var bi şeye yaramıo naniknanik
doktorda bu da ii bişi demiş teselliye bakarmısnz eğer hareketide iyi olsaydı 3üz 4üz falan olurdu demiş:roflol:
uyuşuk uyuşuk spermlerimz varmş yanii napıcaz biz şmdi detaylı örenemedkkkk????CADIARZU

canım aşılama da spremleri hızlandırıyorlar merak etme tek sorun o olsun yeterki sayı çok iyiymiş. e vitamini kullansın eşin sperm hızını arttırıyormuş.

ArkadaŞlar tek Çızgı. Testımı yaptım. Bu ay aŞılama yaptırmıŞtım yıne olmadı. Buraya hıÇ bır Şey yazmadım. Hamıle olursan yazarım arkadaŞlarada umut olur dedım ama yıne olmadı.

bende pco luyum. geçen ay aşılama yaptırdım. dünde idrar testi yaptım çıkmadı. lanet olsun. sıyırmamak elde değil zaten.
laelaelaelaelae

canım benim eşimde de ileri hızlı yüzdesi %7 idi. doktor aşılama dedi. 1 ay boyunca keçi boynuzu pekmezi e vitamini ve çinko kullandı. aşılama için sperm testinde hareketlilik yıkamadan önce %54 yıkamadan sonra %91 idi. sende pekmez ve vitaminleri kullandır eşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…