Kızlarr yaa Klomen rekoruu kimde acaba .enim 5.ayy olduu..Benden daha çokk ay içen varmı acaba:roflol::roflol::roflol:
canım bazı gebelik testleri özellikle 5-6 tl ye satılanlar doğru sonuç vermeyebiliyor. Geç döllenme falan olduysa(inşallah) hele mümkün değil çıkması. Eğer adetlerin düzenli ise bir de kan testi yaptır. Gerçi pko var demişsin ama. pko olupta adetleri saat gibi gelenler de varbenimde bu ayla birlikte 6 ay oldu ama bana dr takip yapmadı sadece ictim simdi adetim 6 gun gecikti test yapıyorum ama hep negatif cıkıyor bundan sonrada icmiyecem dra da gitmiyecem bende pko var sadece glukofeni kullanıcam
emellcim kusura bakma ama ben yazına çok güldüm. Bi amuda kalkmadığım kaldı demişsin ya valla hepimizin durumu aynı. Ben sözde takmıyorum haaa.. Gezicem tozucam falan diye atıp tutuyorum ama nafile. Diyorum ki bi de amuda kalkalım bakalım ne olacakkaydirigubbakcemile3
mAŞALLAHHH :)Nasıll dr kontrol yapmadıkiii:1shok:Çatlatma iğnesi falan olmadınmı:uhm:Ne bileyimm işte yumoşunun çatladığı güne göre ilişki diyor ya dr o bakımdan:1shok:.Bende de Pko var canım:)Olsun Pkolu olmakta bir ayrıcalıktır diye düşünnn moral bozmak yokk.Ben halime gülüyprum artıkkkaydirigubbakcemile3benimde bu ayla birlikte 6 ay oldu ama bana dr takip yapmadı sadece ictim simdi adetim 6 gun gecikti test yapıyorum ama hep negatif cıkıyor bundan sonrada icmiyecem dra da gitmiyecem bende pko var sadece glukofeni kullanıcam
Maşallahh inşallahh son içtiğinn ilaç olur canımben 4 ay kendim içtim,2 ayda doktor kontrolünde içtim toplam 6 ay oldu.
Seldam :)Valla biz geridee kaldıkkk.Olsun yola devamm :)Baklaım iğnelere ne zaman geçicezzsırnaşık şeyayyy ben de kendimi 2. ilan etmiştim. Hemen sözümü geri aldım. Balsuratım gençler bizi solladı valla.
kızlar yaa ben bu ay çok umutsuzum gine olmadı bence bu ayda hamile kalamadım
çok mutsuzum artık içime oturmaya başladı işyerinden bi arkadaş hamileymiş haberini aldık hemde
korunuyorlarmış kaza ile kalmış 2.çocuguna Allahım yaaa bende olsun diye bi amuda kalkmadım
nasıl bi şey bu ya
Canlarım ben doktoruma gidiyorum bakalım yumoşlar büyümüş mü? Hepinizi öpüyorum yarın sabah görüşürüz
kızlar mrb bende yeni katıldım aranıza...bende klomen kullanıyorum pazartesi dr gidecem bakalım nolacak inş. bebişlerimizi almayı nasip eder yarabbim
Meraba arkadaŞlar bendeyarın sabah İdrar testİ yapıcam. LÜtfen dua edİn benİm İÇİnde.
Allah en kısa zamanda hepİmİzİn yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn
kızlar yaa ben bu ay çok umutsuzum gine olmadı bence bu ayda hamile kalamadım
çok mutsuzum artık içime oturmaya başladı işyerinden bi arkadaş hamileymiş haberini aldık hemde
korunuyorlarmış kaza ile kalmış 2.çocuguna Allahım yaaa bende olsun diye bi amuda kalkmadım
nasıl bi şey bu ya
Kızlarr yaa Klomen rekoruu kimde acaba .enim 5.ayy olduu..Benden daha çokk ay içen varmı acaba:roflol::roflol::roflol:
canım bazı gebelik testleri özellikle 5-6 tl ye satılanlar doğru sonuç vermeyebiliyor. Geç döllenme falan olduysa(inşallah) hele mümkün değil çıkması. Eğer adetlerin düzenli ise bir de kan testi yaptır. Gerçi pko var demişsin ama. pko olupta adetleri saat gibi gelenler de var
kızlaaarr çok acil cevap verebilcekmisinz banaa????
eşimin sperm sonucu çıktı bgn 282 milyon sperm varmş doktora gtmş 1 tane oda anormal derece de fazla demiş ama sprem hareketi yarı yarıyaymş böle bi durumda olan varmı eşi yanii:1rolleyes:
anaaam o kdr sperm var bi şeye yaramıo naniknanik
doktorda bu da ii bişi demiş teselliye bakarmısnz eğer hareketide iyi olsaydı 3üz 4üz falan olurdu demiş:roflol:
uyuşuk uyuşuk spermlerimz varmş yanii napıcaz biz şmdi detaylı örenemedkkkk????CADIARZU
bende pco luyum. geçen ay aşılama yaptırdım. dünde idrar testi yaptım çıkmadı. lanet olsun. sıyırmamak elde değil zaten.Ben Bir KISIR Döngüyümmm ohhhhihoyyyt
Hamile kalamamakta Bal için bir ayrıcalıktırr!!!:roflol:
Pkoluu olmaktaaa :)ayrıcalıktırrrr Polistikoverlarım :)allahımdan bana emanetsiniz:Saruboceq:
İyice sıyırdımmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlaaarr çok acil cevap verebilcekmisinz banaa????
eşimin sperm sonucu çıktı bgn 282 milyon sperm varmş doktora gtmş 1 tane oda anormal derece de fazla demiş ama sprem hareketi yarı yarıyaymş böle bi durumda olan varmı eşi yanii:1rolleyes:
anaaam o kdr sperm var bi şeye yaramıo naniknanik
doktorda bu da ii bişi demiş teselliye bakarmısnz eğer hareketide iyi olsaydı 3üz 4üz falan olurdu demiş:roflol:
uyuşuk uyuşuk spermlerimz varmş yanii napıcaz biz şmdi detaylı örenemedkkkk????CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?