Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

herkese günaydın kızlar,
arkadaşlar adet olmadan umut kesmek yok.hadi biraz moral.aylar çuvala girmiyor.ama biz insanoğlu sabırsız ya beklemek zor geliyor.herkesten çok iyi anlıyorum bu durumu.allahım bu güzelliği bizede nasip edecektir ben inanıyorum.
Benim 8 günüm kaldı.valla dayanamıyorum içimden test yapmak geliyor ama çok erken biliyorum.ya saaabbıııııırrrrrrrrrrrrrrr.sengözlerimebaksanab

Karmen üzüldüm canım hakkında hayırlısı böyleymiş ne yapalım kader arkadaşım:teselli:Benimde aşılama foslamıştı unuttum gitti yaşanan geride kalıyordelikafadulden

bende pco luyum. geçen ay aşılama yaptırdım. dünde idrar testi yaptım çıkmadı. lanet olsun. sıyırmamak elde değil zaten.
laelaelaelaelae
Canımm belkide çıkmamışta olabilirrr.Daha adett olmadınkiii belli olmazz:jeyyar:

inşallah canım. eşime diyorum neden biz. neden. bazıları istediği zaman hatta korunduğu halde hamile kalabiliyor. ama neden biz.-tatlicadiarzu-

inşallah canım. eşime diyorum neden biz. neden. bazıları istediği zaman hatta korunduğu halde hamile kalabiliyor. ama neden biz.-tatlicadiarzu-

:jeyyar:Çünküü allahın sevdiğii kullarıyızzz.Bizim birazdaha sabretmemizii sınavv ediyorr.Hamiş kalanlar sınavı geçiyorr.Bizdee sabrederekkk sınavıı geçicez allahın izniyleeeee.:Saruboceq::lepi:

:jeyyar:Çünküü allahın sevdiğii kullarıyızzz.Bizim birazdaha sabretmemizii sınavv ediyorr.Hamiş kalanlar sınavı geçiyorr.Bizdee sabrederekkk sınavıı geçicez allahın izniyleeeee.:Saruboceq::lepi:

canım günaydın kesinlikle öyle hayatım bundan emin olabilirsin.sınav dünyasındayız ve sabredersek mükafatını görücez inşallah.allah sevdiği kuluyla uğraşırmış.acaba isyan edicek mi bana tapmaktan vazgeçicek mi diye.oyüzden gerçekten allahın sevdiği kulları arasındayız ki bizle ilişkisini kesmedi.herşeyin zaqmanı var allah dualarımızı kabul edicek
inşallah.

:lepi:Evett canım söylediklerinnn hepsineee katılıyorummmm:dance:Ağlamakk yokkk...Dua edicezzz :)
:lepi:

kızlar günaydın.klomeni kullanışımın bugün dördüncü günü.ama bu hap sizde yaptımı bilmiyorum da benim gözlerimi mahfetti akşamdan beri.sanki böyle perde iniyor gibi gözlerime ellerime bakıyorum mesela hareket ettirirken dalgalanıyor ellerim sizde de oldumu kızlar?olduktan sonra hapa devem ettiniz mi?

selam hanımlar,
Nasılsınız bugün? Yumoş takibi yaptıranlar özellikle umutlucum ınşallah yolundadır herşey.
:Saruboceq:
Regl olmayı bekleyenler ve testi negatif çıkanlar üzmeyelim kendimizi.laelaelaelaelae Herşey olacağına varır nede olsa. Karmencim yaşadığımız süreçler gerçekten zor ama bu hayatta bizim payımıza düşen bunları yaşamak. Allah inşallah evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürür. Geç gelecekler bizim sıpalar ama muhteşem gelecekler..

Benim dr. 26-27 mayısta regl olursun demişti. Ama benim takvimime göre 30 mayıs son günüm. Belirtiler var o yüzden biran önce hastalanıp çift porsiyon iğne tedavisine geçemek istiyorum. Geçen ay bir porsiyon yedik iğneleri fayda etmedi. Heşeyi deniyorum valla. Aha buraya da yazıyorum. elimden geleni ardıma koymayacağım.. Durmak yok...

Canım bende gözde rahastzılıkk olmuyorr.Ama ilacın yan etkilerinde gözde bulanıklık diye yazıyor sanırım okumuştuml.Bende yan etkileri miğde bulantısı,iştahsızlık ,baş dönmesi,sebebsiz ağlama krızleri,duygu değişimi depresıf olma,halsizlikk o kadar çok etkisi oldukii.Dr hepsini anlatmıştımm sabredicen dayanıcaksınn dedi.Bu yan etkiler normall hatta kusma bile yapar demiştii.
Ama göz içinn Klomenin reçetesinde Uyarılar bölümünde uyarıyorrr.Bence dr bir danışş canımm..

sağol hayatım ya son 3 hapım kaldı sabahkini içtim akşamki gibi olursam yine zaten içmem doktorumu ararmama gerek yok dayanılcak bişey değil çünkü.kör olucam çocuk yolunda valla....:roflol:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

28 MAYIS 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
30.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
31.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
33.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
36.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
40.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
41.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
42.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
47.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN(+evicap eşi kullandı):hooray:
48.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
49.beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: iLAÇSIZ
50.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
51.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
52.hazann:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
53.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
54.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
55.yaren35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
56.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
57.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN :hooray:
58.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN :hooray:
59.kadus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
60.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
61.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:hooray:
62.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
MAYIS AYI LİSTESİ

ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS ????????
maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 MAYIS ???????
nilufer_3457::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYIS ???????
jülyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYIS (SEROPHENE)????
aylinam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYIS ????????
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYIS ????????
loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::27 MAYIS
reabzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 MAYIS (SEROPHENE)
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MAYIS (MENOGON)

HAZiRAN AYI LİSTESİ

merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 HAZiRAN
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 HAZİRAN
benay_cinar::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 HAZiRAN
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRAN
mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRAN
gülcangülcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRAN
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 HAZiRAN
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 HAZiRAN
lotusan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14HAZİRAN
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRAN
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRAN
ninik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 HAZiRAN
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 HAZiRAN
nergis55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 HAZİRAN
babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 HAZİRAN
angel_eda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ???????

a.s.

Seldam canımmm inşallahhh adetinnn gelmezz.Ayyy ne güzell olurrr ama seninde halayınıı çekerizz bu ay inşallahh benim açtığım 2010 şubat annesİ başlığı uğurlu gelir sanadaaaa....
Evet canım olmasada iğnlere geç artıkk :)Bende bugun dr dicem adet olursam artıkk klomen bu kadar yeter iğnlere geçelim dicem bakalım ne dicekkk naniknanik

aşkızı şekerim hiç bir fikrim yok sperm testleriyle ilgili. Eşiminkini kendi kendimize okumuştuk ve gülmüştük. büyük baş, küçük baş, serbest baş,kısa kuyruk, kıvrık kuyruk falan yazıyordu komik geldi.:roflol: Dr bakıncada herşey normal deyip geçti. Bu arada nihayet kocişinin testini yaptırabildiğin için seni tebrik ediyorum.hihoyyyt. en azından artık neyle karşı karşıya olduğunuzu ve büyük bir problem bulunmadığını öğrenmiş oldunuz.

balsuratım geçen ay ilaç içmedim ben tek doz iğne oldum 7 gün ama yetersiz kaldı yine de. Şimdi doz artacak ama popişim kevgir gibi oluyor bi de acıyor yaa...:1no2:

balsuratım geçen ay ilaç içmedim ben tek doz iğne oldum 7 gün ama yetersiz kaldı yine de. Şimdi doz artacak ama popişim kevgir gibi oluyor bi de acıyor yaa...:1no2:

:1shok::1ninca:Seldam neden kalçadann Göbektenn yapılmıyormu senin iğneler???

Abe canlarııımmm günaydın epiciiinizee.lülülülülülü Aayırlı günler dilerim beyaa.sırnaşık şey
Bugün şımarıklığım üzerimde kızlar...kaydirigubbakcemile3
KARMENCİĞİM üzülmek yok dimi. Yola devam yorulmak, vazgeçmek yok. Yıllarımız geçiyor bu şekilde bir ay, bir ay daha derken ama Allahtan olana diyecek bi sözümüz olmuyor maalesef gülüm. Hayırlısı böyleymiş
ESENGÜLÜM VE SELDACIĞIM sağolun canlarım iyi dilekleriniz için. Dün 11. günüm olmasına rağmen benim yumoşum 17mm olmuş teyzeleriii.alkisalkisalkis Daha önceki aylarda klomene rağmen 16-17. günlerde büyürdü. Ama dikkat ettim de hep solda ve bir tane yumurtam oluşuyor. Gerçi buna da şükür yoksa hiç olmayacak:1shok:
BALSURATÇIĞIM sen de bugün gideceksin dimi doktora. Hadi bu ay çok fazla umutluyum senin yumoşlardan. Enaz üjjj-bejjj tane ve kocaman olmuşlardır:Saruboceq: CEROTÇUĞUM da bu günlere gidecekti gabila yumurta takibine. Ayy bizim üçümüzün de günleri aynı bee.
Ben bugün iğnemi vurduracam. Sonra da maluummm
Haa kızlar bu arada doktorum bu defa ovitrelle diye bir iğne yazdı. Koldan yapılıyormuş. Dedim daha öncekiler kalçadandı. Artık o iğne bulunmuyor o yüzden bunu yazdım dedi. Eczaneye gittim fiyatı ne kadarmış tahmin edin 84,50 TL.-tatlicadiarzu- Aman dursun şimdi dedim. Eczacı arkadaşımı aradım. Dedim durum böööle böleee. Aa sen üzülme bizde var pregly iğne dedi. Aradım doktorumu sonra, dedim pregly vurulsam oluyor muu. Olur tabii dedi valla çok sevindim. Sizin de aklınızda bulunsun kızlar iğne lazım olduğunda piyasayı araştırın. Çünkü heryerde pregly iğnesi bulunmuyor ve ovitrelle ile arasında nerdeyse 70 TL fark var.
Bilginizeea.s.

oyyyyyyy canım bnmde 11.günü 17 mm di ertesi gün 19 mm olmuşşşş şimdi 20 dkya kadar çıkıcammmmm aşılamaya gidiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa annemmmmsenağlama

arkadaslar 8 gun gecikmenin sonunda bugun adet oldum listeden silebilirsiniz beni klomen kullanmıyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…