HAYIRLISIYLA İNŞALLAH ALLAH YÜZÜNE GÜLER....:Saruboceq:oyyyyyyy canım bnmde 11.günü 17 mm di ertesi gün 19 mm olmuşşşş şimdi 20 dkya kadar çıkıcammmmm aşılamaya gidiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa annemmmmsenağlama
Canımcım valla 7 kez vuruldu hep kalçadan. Hiç sormadım göbekten niye vurulmuyor diye. Fark var mıdır acaba?:1shok::1ninca:Seldam neden kalçadann Göbektenn yapılmıyormu senin iğneler???
Kızlar yine nerelere kayboldunuz? Çok sessiz burası yaa.:1closedeyes: Eski arkadaşları düşündüm. Burada tanışıp da hamile kalan arkadaşları yani. Vallahi neredeyse hepsi bizi boşladı yaa:1no2: Keşke arada bir selam edip haklarında bilgi verseler. BAŞAK35-BEYAZMELEK-MAVİŞ83-ZEYTİN79-ZEZE26-MAVİDENİZ-APPLEARZU-BULEMSU58-ESRAİE-BADE22-26ESER26-RANAABLE-KADUS-BİHTER41-SWETBABY....ve adlarını hatırlayamadığım diğer hamiş arkadaşlar bi ses verin, bi cööö deyin arada.
RanaAble canım sen dün kontrole gidecektin yanlış hatırlamıyorsam, ne durumda yeğenimiz. Umarım herşey yolundadır.
Hımm demek kalçadan o zaman zor olur yaa .Fark varmıdır bilemiyorumki canımm :)benımde bildiklerim hep siteden okuduklarımm.kaydirigubbakcemile5Canımcım valla 7 kez vuruldu hep kalçadan. Hiç sormadım göbekten niye vurulmuyor diye. Fark var mıdır acaba?
Güzel dileklerin için sağol canım ama kırmızılar geliyoruuuuzz diye bağırıyorlar. Karnım belim felaket.
Umutlu canım maşallahhhhAbe canlarııımmm günaydın epiciiinizee.lülülülülülü Aayırlı günler dilerim beyaa.sırnaşık şey
Bugün şımarıklığım üzerimde kızlar...kaydirigubbakcemile3
KARMENCİĞİM üzülmek yok dimi. Yola devam yorulmak, vazgeçmek yok. Yıllarımız geçiyor bu şekilde bir ay, bir ay daha derken ama Allahtan olana diyecek bi sözümüz olmuyor maalesef gülüm. Hayırlısı böyleymiş
ESENGÜLÜM VE SELDACIĞIM sağolun canlarım iyi dilekleriniz için. Dün 11. günüm olmasına rağmen benim yumoşum 17mm olmuş teyzeleriii.alkisalkisalkis Daha önceki aylarda klomene rağmen 16-17. günlerde büyürdü. Ama dikkat ettim de hep solda ve bir tane yumurtam oluşuyor. Gerçi buna da şükür yoksa hiç olmayacak:1shok:
BALSURATÇIĞIM sen de bugün gideceksin dimi doktora. Hadi bu ay çok fazla umutluyum senin yumoşlardan. Enaz üjjj-bejjj tane ve kocaman olmuşlardır:Saruboceq: CEROTÇUĞUM da bu günlere gidecekti gabila yumurta takibine. Ayy bizim üçümüzün de günleri aynı bee.
Ben bugün iğnemi vurduracam. Sonra da maluummm
Haa kızlar bu arada doktorum bu defa ovitrelle diye bir iğne yazdı. Koldan yapılıyormuş. Dedim daha öncekiler kalçadandı. Artık o iğne bulunmuyor o yüzden bunu yazdım dedi. Eczaneye gittim fiyatı ne kadarmış tahmin edin 84,50 TL.-tatlicadiarzu- Aman dursun şimdi dedim. Eczacı arkadaşımı aradım. Dedim durum böööle böleee. Aa sen üzülme bizde var pregly iğne dedi. Aradım doktorumu sonra, dedim pregly vurulsam oluyor muu. Olur tabii dedi valla çok sevindim. Sizin de aklınızda bulunsun kızlar iğne lazım olduğunda piyasayı araştırın. Çünkü heryerde pregly iğnesi bulunmuyor ve ovitrelle ile arasında nerdeyse 70 TL fark var.
Bilginizeea.s.
canım aşılama da spremleri hızlandırıyorlar merak etme tek sorun o olsun yeterki sayı çok iyiymiş. e vitamini kullansın eşin sperm hızını arttırıyormuş.
pekmezi duymuştm daha önceden bnde ama ihtimal vermediğim için hareketlerinin yarı yarıya olcağına ondan takmamştm hiçç sperm sayısında sorun vardır derken uyuşuk çktılarrr:roflol:canım benim eşimde de ileri hızlı yüzdesi %7 idi. doktor aşılama dedi. 1 ay boyunca keçi boynuzu pekmezi e vitamini ve çinko kullandı. aşılama için sperm testinde hareketlilik yıkamadan önce %54 yıkamadan sonra %91 idi. sende pekmez ve vitaminleri kullandır eşine.
aşkızı şekerim hiç bir fikrim yok sperm testleriyle ilgili. Eşiminkini kendi kendimize okumuştuk ve gülmüştük. büyük baş, küçük baş, serbest baş,kısa kuyruk, kıvrık kuyruk falan yazıyordu komik geldi.:roflol: Dr bakıncada herşey normal deyip geçti. Bu arada nihayet kocişinin testini yaptırabildiğin için seni tebrik ediyorum.hihoyyyt. en azından artık neyle karşı karşıya olduğunuzu ve büyük bir problem bulunmadığını öğrenmiş oldunuz.
Kızlar yine nerelere kayboldunuz? Çok sessiz burası yaa.:1closedeyes: Eski arkadaşları düşündüm. Burada tanışıp da hamile kalan arkadaşları yani. Vallahi neredeyse hepsi bizi boşladı yaa:1no2: Keşke arada bir selam edip haklarında bilgi verseler. BAŞAK35-BEYAZMELEK-MAVİŞ83-ZEYTİN79-ZEZE26-MAVİDENİZ-APPLEARZU-BULEMSU58-ESRAİE-BADE22-26ESER26-RANAABLE-KADUS-BİHTER41-SWETBABY....ve adlarını hatırlayamadığım diğer hamiş arkadaşlar bi ses verin, bi cööö deyin arada.
RanaAble canım sen dün kontrole gidecektin yanlış hatırlamıyorsam, ne durumda yeğenimiz. Umarım herşey yolundadır.
selam kıslar nasılsınız?pek sık giremiyorum.yaz geldii,evde harıl harıl badana temizlik işlerim var..hamişlerim nasılsınız?yumoş takibi yaptıran arkadaşlarım,inşallah yumoşlar tam kıvamında çatlar,bebiş olarak size geri döner..adet olan arkadaşlarım,üzülmek yoook.çalışmalara tam hız devamm.. hepinizi öpüyorum kıslar,kendinize iyi bakın..
kızlaaaarrrrrrr regl oldum ben delikafadulden
:Saruboceq:EVEEEEEEEEET HAYIRLI UĞURLU OLSUN!!sırnaşık şey
NE DıYELıMMnaniknanik
:dilcikar:Demek geldii kırmızı kartt Olsun canımm .Geldiği gibi gider bir daha hiç uğramaz inşallahhkızlaaaarrrrrrr regl oldum ben delikafadulden
BALSURATÇIĞIM benim doktor rapor çıkartmadı. Ama eczacı arkadaşım özellikle çıkartmamıştır, çünkü senin gibi infertilete hastalğı olanların iki rapor hakkı var, diğer tedaviler daha pahalı olduğu için ovitrelle için rapor hakkını harcamak istemiştir doktorun dedi. Neyse vuruldum bakalım preglymi. Hayırlısı olsun hepimiz için. İğneden bu yana baş dönmelerim oluyor. İşyerindeyim ve bir hayli sıkıntı yaptı. Canım haberlerini bekliyorum. Dediğim gibi bu ay senden çok ümitliyim.
Arkadaşlar hamiş listesine baktım da az evel, ben siteye girdiğimden bu yana tam 47 kişi hamiş olmuş. Yani artık en azından ben de 50. veya 55. olmak istiyoruuuumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?