Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hihoyyytAllahımm sana şükürler olsun .Bugunki günüde atlattım çok şükür :)Dr geldim az önce..
Solda 22mm sağda 15 mm yumoşş var dedii delikafaduldendelikafaduldenbir tanede küçük varmışş.2 tanesii kaliteli dedi..15mm de cumartesye kadar büyür dedii.Cumartesiii göbüşüme saplıcamm çatlatıcımı kaydirigubbakcemile3Hadi hayırlı olsun bakalımm sırnaşık şey
Doktora iğneye geçelim dedimmm..Oda bana bıraktı acele etmeyelim dedii :)ilaçla biraz daha yola devam edicezz.5 ayy kullandım +2 ay daha klomenle devam edicezz.sonrada iğnelere geçicezzlaelaelaelaelae

balım yumuşların hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak :CüvCüv:

seldam hoşgeldimi desek niye geldimi desek bilmiyorum klava:
bu arada benimde regli olmama daha var haziran 8 de olucam ama nedense belim falan agrıyor sancım var gibi anlamadım gitti

a.s selaaaam
canim sagolasin aklinda kalmis benim kontrolum a.s.
Allahima sukurler olsun dun pit pit lari gorduk
benim kocacik balikagzi gibi hareket ediyordu diyor delikafadulden

sağol canım inş.rabbim hepimize nasip etsin.nasip olanlarıda korusun.

sağol canım allah razı olsun.inş.hayırlısıyla kimsenin emeği boşa gitmesin.

RANACIĞIMMM Alllahım yüzünü de gösterir inşallah hayırlısıyla. BALIIIMM süpersiinn. Yerim ben o 22 lik 15 lik yumoşlarııı. Çalışmalar başlasııınnnnnn. Öpütüm hepinizi yarın görüşürüz...

kızlar ben deneme amaçlı bugün test yapdım.daha 8 günüm var ama yapıcam dedim.ilk beş dakika bişey çıkmadı sonra bıraktım gittim yarım saat sonra geldim baktım hafiften ikinci çizgi belirmiş.inanamadım akşam oldu nerdeyse ve hala bakıyorum ve çok net görüyorum çizgiyi.acaba yanılma payı olabilirmi.cumartesi sabah tekrar yapıcam.inşallah hamileyimdir kızlar nolur dua edin.daha önceki aylar bir günden fazla bile bekliyordum ama hiç bişey çıkmıyodu.buna şaşırdım acaba olabilirmi ya offf deliricem.

kendimi bukadar kaptırmak istemiyorum ama umut işte naparsın.test hatalıda olsa insanın inanası geliyor inşalaaaaahhhhhh doğrudur.

teşekkürler arkadaşım bende dınlenmeye çalışıyorum mecbur kalmadıkça kalkmıyorum napalım annelık fedakarlık bide pıt pıtları duysak inşlh daha ıyı olucam rabbım kımseyı bu yolda yarım bırakmasın öpüyorum :Saruboceq:

kendimi bukadar kaptırmak istemiyorum ama umut işte naparsın.test hatalıda olsa insanın inanası geliyor inşalaaaaahhhhhh doğrudur.

inş. canım hamişsindir.ilk 10 dkkadan sonrası pek doğru olmazmiş ama.
sen 5 dkka sonra görmüşün zaten.bende adet olmuyorum ve cumartesiye kadar olmazsam .cumartesi test yapıcam.
oyyy beklemek çok zor dimiiiiii

Çokk sağolun kızlarrrr aminn inşalllahh:Saruboceq::asigim:

:dance:gulcan daha 8 günün varmışş çokk erken yapmışsınn kız az sabırrr.İnşallahh yanıltıcıı çizgii değildirr.İnşallahh gerçeğiii 1 hafta sonra koyu şekilde çıksınnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimkide dün 17mm di. Ama benim çatlatma iğnem yok doktor vermedi cumartesi çatlar muhtemelen.

valla diğe listelere göre en çok hamişi artan bu liste. İnşallah bizede uğurlu gelir.

Canım hadi hayırlı olsun benimde 2 yumurtam oluşmuş.Biri 17mm diğeri 15mm. İnşallah bu ay hamiş kalırız.

canım cok tesekkur ederim inşallah ne buyuk sınavmış bu ya Allah ım en iyisini bilir ne diyelim. seninkilerde gec kalmamıs maşallah gelmişler hakkımızda hayırlısı olsun

gulcancm inşallah dogrudur ama cok erken yapmışsın sakın umitlenme ben iki sefer yanıldım anında cıktı farklı zamanlarda ikisinde de ama hamile degildim birkac gun arayla tekrar yaparsın

:Saruboceq: :Saruboceq:Nergisim sağolasınnnn.Senindee yumoşlarınn maşallahhh hayırlıı olsunn ikiz olsunn bebelerin inşallahhhh..iNŞALLAHH BU AY BÖYLE OLURUZ:CüvCüv:

maaşallah balsurat haberler harikaymişşşşşş
İNŞAALLAH bebişin gelir bu ayyy

gulcancm inşallah dogrudur ama cok erken yapmışsın sakın umitlenme ben iki sefer yanıldım anında cıktı farklı zamanlarda ikisinde de ama hamile degildim birkac gun arayla tekrar yaparsın
2. çizgiyi kız kardeşim ilişkiden 1 hafta sonra görmüştü.bence doğru hamilesin.bi de şuna dikkat et.2. çizginin renkli çıkması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…