hihoyyytAllahımm sana şükürler olsun .Bugunki günüde atlattım çok şükür :)Dr geldim az önce..
Solda 22mmsağda 15 mm yumoşş var dedii delikafaduldendelikafaduldenbir tanede küçük varmışş.2 tanesii kaliteli dedi..15mm de cumartesye kadar büyür dedii.Cumartesiii göbüşüme saplıcamm çatlatıcımı kaydirigubbakcemile3Hadi hayırlı olsun bakalımm sırnaşık şey
Doktora iğneye geçelim dedimmm..Oda bana bıraktı acele etmeyelim dedii :)ilaçla biraz daha yola devam edicezz.5 ayy kullandım +2 ay daha klomenle devam edicezz.sonrada iğnelere geçicezzlaelaelaelaelae
Kızlar yine nerelere kayboldunuz? Çok sessiz burası yaa.:1closedeyes: Eski arkadaşları düşündüm. Burada tanışıp da hamile kalan arkadaşları yani. Vallahi neredeyse hepsi bizi boşladı yaa:1no2: Keşke arada bir selam edip haklarında bilgi verseler. BAŞAK35-BEYAZMELEK-MAVİŞ83-ZEYTİN79-ZEZE26-MAVİDENİZ-APPLEARZU-BULEMSU58-ESRAİE-BADE22-26ESER26-RANAABLE-KADUS-BİHTER41-SWETBABY....ve adlarını hatırlayamadığım diğer hamiş arkadaşlar bi ses verin, bi cööö deyin arada.
RanaAble canım sen dün kontrole gidecektin yanlış hatırlamıyorsam, ne durumda yeğenimiz. Umarım herşey yolundadır.
sağol canım inş.rabbim hepimize nasip etsin.nasip olanlarıda korusun.EBRUNıSACIĞIM hayırlı olsun arkadaşım. ınşallah Allah gönlüne verir de, bu ay hamile kalırsın kışa da bebişini alırsın kucağınaa...AŞKKIZI özlettin kendini ayoll. Valla arada aklıma geliyor eski arkadaşlar, diyorum inşallah bebişleri olmuştur da ondan girmiyorlardır. Sefalar getirdin canım...
sağol canım allah razı olsun.inş.hayırlısıyla kimsenin emeği boşa gitmesin.ebrunisacım. ınşallah hayırlısıyla tutar aşılaman. Allah yardımcı olsun.
:Saruboceq:
aşkkızı hoşgeldin canım. Hadi bakalım güzelleşmeye devam. Sahiller bizi bekler. Boşver bebeği falan... Amaaannn. Ben boşverdim yazın tadını çıkaracağım. Dr bu ay iğne dozunu arttıracakmış ara vermeyelim dedi. Haziranda ööle bi deneme yapıp jübilemi yapıcam. Sonra tüp bebek topiklerinde görürsünüz beni artık.:smiley-cool:
BİHTERCİĞİM Allah şifalar versin canım. Aman sen sen ol, doktorun dediğini yapmaya çalış. Oğluma hamileyken ben de böyle olmuştum ve pek dinlemedim doktorumu. Sonunda da 7 aylık doğurdum yavrumu. Şimdi çok iyi ama, prematüre bir bebekle uğraşmak hiç de kolay değildi. Gerçi yeter ki sağ salim yüzünü gördükten sonra her şekilde bakılıyor o tatlı şeyler. Acil şifalar dilerim arkadaşım.
kendimi bukadar kaptırmak istemiyorum ama umut işte naparsın.test hatalıda olsa insanın inanası geliyor inşalaaaaahhhhhh doğrudur.
balım yumuşların hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak :CüvCüv:
seldam hoşgeldimi desek niye geldimi desek bilmiyorumklava:
bu arada benimde regli olmama daha var haziran 8 de olucam ama nedense belim falan agrıyor sancım var gibi anlamadım gitti
Çokk sağolun kızlarrrr aminn inşalllahh:Saruboceq::asigim:RANACIĞIMMM Alllahım yüzünü de gösterir inşallah hayırlısıyla. BALIIIMM süpersiinn. Yerim ben o 22 lik 15 lik yumoşlarııı. Çalışmalar başlasııınnnnnn. Öpütüm hepinizi yarın görüşürüz...
kendimi bukadar kaptırmak istemiyorum ama umut işte naparsın.test hatalıda olsa insanın inanası geliyor inşalaaaaahhhhhh doğrudur.
Abe canlarııımmm günaydın epiciiinizee.lülülülülülü Aayırlı günler dilerim beyaa.sırnaşık şey
Bugün şımarıklığım üzerimde kızlar...kaydirigubbakcemile3
KARMENCİĞİM üzülmek yok dimi. Yola devam yorulmak, vazgeçmek yok. Yıllarımız geçiyor bu şekilde bir ay, bir ay daha derken ama Allahtan olana diyecek bi sözümüz olmuyor maalesef gülüm. Hayırlısı böyleymiş
ESENGÜLÜM VE SELDACIĞIM sağolun canlarım iyi dilekleriniz için. Dün 11. günüm olmasına rağmen benim yumoşum 17mm olmuş teyzeleriii.alkisalkisalkis Daha önceki aylarda klomene rağmen 16-17. günlerde büyürdü. Ama dikkat ettim de hep solda ve bir tane yumurtam oluşuyor. Gerçi buna da şükür yoksa hiç olmayacak:1shok:
BALSURATÇIĞIM sen de bugün gideceksin dimi doktora. Hadi bu ay çok fazla umutluyum senin yumoşlardan. Enaz üjjj-bejjj tane ve kocaman olmuşlardır:Saruboceq: CEROTÇUĞUM da bu günlere gidecekti gabila yumurta takibine. Ayy bizim üçümüzün de günleri aynı bee.
Ben bugün iğnemi vurduracam. Sonra da maluummm
Haa kızlar bu arada doktorum bu defa ovitrelle diye bir iğne yazdı. Koldan yapılıyormuş. Dedim daha öncekiler kalçadandı. Artık o iğne bulunmuyor o yüzden bunu yazdım dedi. Eczaneye gittim fiyatı ne kadarmış tahmin edin 84,50 TL.-tatlicadiarzu- Aman dursun şimdi dedim. Eczacı arkadaşımı aradım. Dedim durum böööle böleee. Aa sen üzülme bizde var pregly iğne dedi. Aradım doktorumu sonra, dedim pregly vurulsam oluyor muu. Olur tabii dedi valla çok sevindim. Sizin de aklınızda bulunsun kızlar iğne lazım olduğunda piyasayı araştırın. Çünkü heryerde pregly iğnesi bulunmuyor ve ovitrelle ile arasında nerdeyse 70 TL fark var.
Bilginizeea.s.
:Saruboceq:
Kaldık 24 kişi. Listeden sildiklerimizi de eklersek 30 kişi. Sıra bize de gelecek ben buna inanmak istiyorum. Ben aralık başında başladım bu sayfada turlamaya. O zaman 20 kişi hamileydi 70 kişi beklemedeydi. Şimdi 62 hamile 30 bekleyen var. Hamile kalıp düşük yapan arkadaşlarımız da oldu maalesef. Allah bir daha yaşatmasın tüm hamileleri ve bizi korusun inşallah.
Bu arada ağır toplar toplandık haziran ayına hadi bakalım inşallah yaz mevsiminin ilk ayı uğurlu gelir hepimize
hihoyyytAllahımm sana şükürler olsun .Bugunki günüde atlattım çok şükür :)Dr geldim az önce..
Solda 22mmsağda 15 mm yumoşş var dedii delikafaduldendelikafaduldenbir tanede küçük varmışş.2 tanesii kaliteli dedi..15mm de cumartesye kadar büyür dedii.Cumartesiii göbüşüme saplıcamm çatlatıcımı kaydirigubbakcemile3Hadi hayırlı olsun bakalımm sırnaşık şey
Doktora iğneye geçelim dedimmm..Oda bana bıraktı acele etmeyelim dedii :)ilaçla biraz daha yola devam edicezz.5 ayy kullandım +2 ay daha klomenle devam edicezz.sonrada iğnelere geçicezzlaelaelaelaelae
Nilüfer hayırlısı olsun arkadaşım. Çalışmlara devam. En sonunda tutturacağız süper lotoyu... Büyük ikramiyemizde çocuklarımıza Allah tarafından bahşedileceğine inandığım sağlık ve uzun ömür olacak.
kızlar ben deneme amaçlı bugün test yapdım.daha 8 günüm var ama yapıcam dedim.ilk beş dakika bişey çıkmadı sonra bıraktım gittim yarım saat sonra geldim baktım hafiften ikinci çizgi belirmiş.inanamadım akşam oldu nerdeyse ve hala bakıyorum ve çok net görüyorum çizgiyi.acaba yanılma payı olabilirmi.cumartesi sabah tekrar yapıcam.inşallah hamileyimdir kızlar nolur dua edin.daha önceki aylar bir günden fazla bile bekliyordum ama hiç bişey çıkmıyodu.buna şaşırdım acaba olabilirmi ya offf deliricem.
benimkide dün 17mm di. Ama benim çatlatma iğnem yok doktor vermedi cumartesi çatlar muhtemelen.
valla diğe listelere göre en çok hamişi artan bu liste. İnşallah bizede uğurlu gelir.
Canım hadi hayırlı olsun benimde 2 yumurtam oluşmuş.Biri 17mm diğeri 15mm. İnşallah bu ay hamiş kalırız.
2. çizgiyi kız kardeşim ilişkiden 1 hafta sonra görmüştü.bence doğru hamilesin.bi de şuna dikkat et.2. çizginin renkli çıkması lazımgulcancm inşallah dogrudur ama cok erken yapmışsın sakın umitlenme ben iki sefer yanıldım anında cıktı farklı zamanlarda ikisinde de ama hamile degildim birkac gun arayla tekrar yaparsın
maaşallah balsurat haberler harikaymişşşşşş
İNŞAALLAH bebişin gelir bu ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?