Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Günaydınnn kızlarr.Herkeze hayırlıı CuMaLaRR .Cumanız mübarek olsunnn inşallahhh..Rabbim bugun edilen dualarımızı kabul eder inşallahhh
Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim

Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Amiinn BALIIIM ağzına eline sağlııkk. Sayende bu mubarek güne duayla başladık. Herkesin cuması hayırlı olsun.
Hadi bu günün hatırına güzel haberlerle dolsun topiğimiz

kıslarrrrrrrrrr günaydın hayırlı cumalar..allahım bu mübarek günde inşallah dualarımızı kabul eder.sela saati dua edelim kızlar.inşallah en kısa sürede allahım kabul eder.

Amın amın amın.allahım hepımızın duasını kabul etsın.kızlar 4 cuma Üst Üste 1000 kere "ya evvel" okuyun allah kabul eder ınŞallah.

Kadus ınŞallah dedıĞın gıbıdır.bÜyÜk bır heyecanla beklıyorum 7 gÜnÜm kaldı.belkı bugÜn tekrar test yaparım.bakalım ne olacak.

ya çok merak ediyorum benim 4 tane ablam var hepside mübarek hemen hamile kaldılar çatır çatır doğurdular.bana noluyor anlamadım gitti.onların yumurtaları vardıda bende niye çalışmıyor ya.onların olduğu için bende sorun olacağına inanmıyorum belki benimki biraz zaman istiyor olabilir.

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese... balsurat yumoşların süperrr:içelim: inş. yumoşların sana bebişlerin olarak döner... benim kırmızıları görmeme 3 gün var aslında bugün görmem gerekiyor benim kırmızıların tarihi her ay 3 veya 5 gün öne atar ama beklicez zaten belim çok ağrıyo yola çıkmış belliki geliyo hakkımızda hayırlısı....

Kadus İnŞallah dedİĞİn gİbİdİr.bÜyÜk bİr heyecanla beklİyorum 7 gÜnÜm kaldı.belkİ bugÜn tekrar test yaparım.bakalım ne olacak.

inş. hamilesindir canım zaten ikinci çizgi silikte olsa çıktıysa vardır bişey... benim bi tanıdığım var oda adetine 1 hafta kala yapmıştı hatta birlikte yaptık silikte olsa çıktı ve müjdesini ben verdim şu anda 9 aylık hamiş

ay allahım inşallah öyledir ya.çok merak ediyorum.bugün tekrar yapıcam inşallah hayal kırıklığına uğramam.

canım tekrar şüpeli sonuç alırsan bence kan testi yaptır daha kesin sonuç olur ama sonucun negatifte çıksa da umudunu kaybetme yola devam zamanı henüz gelmemiştir. içini rahat tut hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Arkadaşlar durumumu paylaşmak istiyorum sizinle belki faydası olur düşüncesiyle..Ben pco hastasıyım yumurtalıklarım o kadar çok tembel ki günde iki klomene rağmen bir yumoş oluyodu hep 18mm...ve ancak 20.gün çatlıyodu yani 20.güne kadar ancak gelişiyordu bu ay her zamankinden farklı olarak klomen kullanmaya başladığımda incir kürü ve bal,çörekotu,tarçın karışımı yedim her gün...(Bunu burada Balsurat arkadaşımızın yazısını okuyup öğrenmiştim)Böyle kürlere hayatta inanmam o yüzden hiç denememiştim ama bu ay bi kereliğine deneyim dedim ve çok şaşırdım hatta doktor da belkediğimizden iyi netice aldık dedi bugün 12.günüm ve çatlamak üzereymiş hem 20mm büyüklüğünde ve 2 yumoş varmış..Çok şaşırdım ilaca böyle bir yanıt alamamıştım hiç 6-7 kez klomen denedim önce de...Çok iyi değil belki ama dediğim gibi önceye göre büyük fark var gerçekten...ınşallah tutar...Bal surat arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum

kızlar bişey soracam birbilen bana söylesinn.... ben ilk olarak nisan 16 da adet gördüm 3 gün sürdü bitti sonra 26 nisanda benden leke gelmeye başladı leke gelmesi daha kesilmemiştiki 1 mayısta adet oldum 5 günde öyle sürdü şimdi ben bu ay hangi tarihe göre adet olmalıydım kafam karışık biraz bi fikri olan varmı:jeyyar:

ay allahım inşallah öyledir ya.çok merak ediyorum.bugün tekrar yapıcam inşallah hayal kırıklığına uğramam.

Yazını okumuştum buradan....Düşük yapan ve tekrar hamiş kalmak isteyenler konusunda iki arkadaş vardı adet günü gelmeden biri testte iki saat sonra çıkan,biri de ertesi gün çıkan ikinci çizgiyle hamile olduklarını sonra kan testiyle teyit ettiler yani ben o zaman örrenmiştim sonra çıkan çizgilerin de pozitifi yansıttığını..Yanlış yönlendirmek asla istemem ama bildiğim durumu paylaşmak istedim inşallah pozitiftir

Canım cidden karışıkk neden adetlerin öyle kısa sürdükiii :)hangi adet gününü baz alıcan bilemiyom canım :asigim:

Canım yardımcı olabildiysem ne mutluu banaa.Maşallahh yumoşların çok güzell gelişmişş.MÜkemmel bir karışım buu geçen ay yemedim 1 yumoş oldu :)Bu ay yedim 2 olduuu etkisi çokk varrr.hadii hayırlıı ınsallhhh bu ayyy tutarr bebegın :Saruboceq::Saruboceq:

ESEMOS canım bence 1 Mayısı baz almalısın adet tarihin için. Kan tahlili yaptırmıştın değil mi sen o dönemlerde bebiş var mı yok mu diye. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım. ınşallah 9 ay daha adet olmazsıın...

balsurat canım benim Allah razı olsun senin sayende bende işyerinde dua etmiş oldum
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin :Saruboceq:

canım inşallah bebişin bu ay yumurtaların içine kaçar ve hayırlı haberlerini verirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…