kızlar sweetbabyden haberi olan var mı?çok merak ediyorum pazartesi günü dr a gidecekti
Kadus İnŞallah dedİĞİn gİbİdİr.bÜyÜk bİr heyecanla beklİyorum 7 gÜnÜm kaldı.belkİ bugÜn tekrar test yaparım.bakalım ne olacak.
ay allahım inşallah öyledir ya.çok merak ediyorum.bugün tekrar yapıcam inşallah hayal kırıklığına uğramam.
ay allahım inşallah öyledir ya.çok merak ediyorum.bugün tekrar yapıcam inşallah hayal kırıklığına uğramam.
Canım cidden karışıkk neden adetlerin öyle kısa sürdükiii :)hangi adet gününü baz alıcan bilemiyom canım :asigim:kızlar bişey soracam birbilen bana söylesinn.... ben ilk olarak nisan 16 da adet gördüm 3 gün sürdü bitti sonra 26 nisanda benden leke gelmeye başladı leke gelmesi daha kesilmemiştiki 1 mayısta adet oldum 5 günde öyle sürdü şimdi ben bu ay hangi tarihe göre adet olmalıydım kafam karışık biraz bi fikri olan varmı:jeyyar:
Arkadaşlar durumumu paylaşmak istiyorum sizinle belki faydası olur düşüncesiyle..Ben pco hastasıyım yumurtalıklarım o kadar çok tembel ki günde iki klomene rağmen bir yumoş oluyodu hep 18mm...ve ancak 20.gün çatlıyodu yani 20.güne kadar ancak gelişiyordu bu ay her zamankinden farklı olarak klomen kullanmaya başladığımda incir kürü ve bal,çörekotu,tarçın karışımı yedim her gün...(Bunu burada Balsurat arkadaşımızın yazısını okuyup öğrenmiştim)Böyle kürlere hayatta inanmam o yüzden hiç denememiştim ama bu ay bi kereliğine deneyim dedim ve çok şaşırdım hatta doktor da belkediğimizden iyi netice aldık dedi bugün 12.günüm ve çatlamak üzereymiş hem 20mm büyüklüğünde ve 2 yumoş varmış..Çok şaşırdım ilaca böyle bir yanıt alamamıştım hiç 6-7 kez klomen denedim önce de...Çok iyi değil belki ama dediğim gibi önceye göre büyük fark var gerçekten...İnşallah tutar...Bal surat arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum
2. çizgiyi kız kardeşim ilişkiden 1 hafta sonra görmüştü.bence doğru hamilesin.bi de şuna dikkat et.2. çizginin renkli çıkması lazım
hihoyyytAllahımm sana şükürler olsun .Bugunki günüde atlattım çok şükür :)Dr geldim az önce..
Solda 22mmsağda 15 mm yumoşş var dedii delikafaduldendelikafaduldenbir tanede küçük varmışş.2 tanesii kaliteli dedi..15mm de cumartesye kadar büyür dedii.Cumartesiii göbüşüme saplıcamm çatlatıcımı kaydirigubbakcemile3Hadi hayırlı olsun bakalımm sırnaşık şey
Doktora iğneye geçelim dedimmm..Oda bana bıraktı acele etmeyelim dedii :)ilaçla biraz daha yola devam edicezz.5 ayy kullandım +2 ay daha klomenle devam edicezz.sonrada iğnelere geçicezzlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?