kızlar tekrar test yapdım aynı dünkü çıkan gibi hafif bir şekilde beliriyo.daha önceki aylarda kaç defa yapmıştım diğil belli olma bembeyaz parlıyodu.inşallah sevincim kursamda kalmaz.tabi daha erken olduğunu biliyorum.çok erken yapıpda çıkanlarda var onlara dayanark yaptım bende zaten denem amaçlı.benim daha 7 günüm var ozamana kadar 1-2 kere daha yaparım heralde.
ya kızlar bişey sorucam bu klomeni kullanırken ne gibi yan etkilerini gördünüz.yada yan etkisini gören oldumu?
Canım, klomen bende mide bulantısı, iştahsızlık gibi yan etkiler yaptı. Ama gözlerine yan etki yapan arkadaşlar da vardı.
canlarım ben size birşey danışmak istiyorum. Dün ben çatlatma iğnemi vuruldum, doktorum herzamanki gibi gün aşırı ilişki dedi. Ama ben işimi sağlam tutmak adına hergün mü denesem acaba. Ama o zaman da sperm kalitesi düşebilir mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım kızlar. Bilgisi ya da yorumu olan var mı bu konuda...
Canlarım ben size birşey danışmak istiyorum. Dün ben çatlatma iğnemi vuruldum, doktorum herzamanki gibi gün aşırı ilişki dedi. Ama ben işimi sağlam tutmak adına hergün mü denesem acaba. Ama o zaman da sperm kalitesi düşebilir mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım kızlar. Bilgisi ya da yorumu olan var mı bu konuda...
kızlar adetim 2 gün gecikti klomen kullandım geçen ay ben de gecikme yaptı şimdi de sivilcem çıktı hamile olsam da sivilce çıkar mı şundan soruyorum ben adet olacağıma yakın sivilcem çıkar sabah baktım çıkmış
[ balım duana kocaman bir amin diyorum. Yumoşlarına da maşallah hem de 41 kereAllah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah..:Saruboceq
[ umutlucum benim doktor iğneden 1 gün sonra üst üste 2 gece ilişki sonra bir gün ara ve tekrar ilişki öneriyor. Kocanı güzel besle bu aralar. sonra da çalıştır:lepi:
[gülcan arkadaşım İnşallah hamilesindir. Hadi bakalım göreyim seni
kızlar tekrar test yapdım aynı dünkü çıkan gibi hafif bir şekilde beliriyo.daha önceki aylarda kaç defa yapmıştım diğil belli olma bembeyaz parlıyodu.inşallah sevincim kursamda kalmaz.tabi daha erken olduğunu biliyorum.çok erken yapıpda çıkanlarda var onlara dayanark yaptım bende zaten denem amaçlı.benim daha 7 günüm var ozamana kadar 1-2 kere daha yaparım heralde.
eemell napıyoruz yavrum? Amuda kalkıyor muyuz bu ay? .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?