Canım hiçbir zararıı olmazz.Daha çokk yumurta gelişime ek yardımcı olur..Ben heray :)yiyorum yemediğim ay küçük yediğim ay büyük yumoş oluyorr:jeyyar:slm kızlar sıze bı soru sorucam cvplarsananız cok sevınırım klomenle bırlıkte bal çörekotu tarcın kürü uygulanırmı uygulanırsa bı zararı olurmu sızce
Seldamm aminnn inşallahh canım:asigim:[ balım duana kocaman bir amin diyorum. Yumoşlarına da maşallah hem de 41 kereAllah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah..:Saruboceq
[ umutlucum benim doktor iğneden 1 gün sonra üst üste 2 gece ilişki sonra bir gün ara ve tekrar ilişki öneriyor. Kocanı güzel besle bu aralar. sonra da çalıştır:lepi:
[gülcan arkadaşım İnşallah hamilesindir. Hadi bakalım göreyim seni
Canım banada dr iğneden sonraki pazar ,pazartesi,salı değerlendirin dedi..En az 2 defa olsun dedii ama hergünde olabilir dedisırnaşık şeysırnaşık şeyCanlarım ben size birşey danışmak istiyorum. Dün ben çatlatma iğnemi vuruldum, doktorum herzamanki gibi gün aşırı ilişki dedi. Ama ben işimi sağlam tutmak adına hergün mü denesem acaba. Ama o zaman da sperm kalitesi düşebilir mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım kızlar. Bilgisi ya da yorumu olan var mı bu konuda...
Miğde bulantısı ile beraberrr aşırı iştahsızlıkk,baş dönmesi,baş ağrısı,halsizlik,duygu değişimi her yan etkiyi yaşıyorum kaydirigubbakcemile3ya kızlar bişey sorucam bu klomeni kullanırken ne gibi yan etkilerini gördünüz.yada yan etkisini gören oldumu?
eemell napıyoruz yavrum? Amuda kalkıyor muyuz bu ay? .
kızlar ben bu ay değişik bi taktik deniyim dedim.CADIARZU Hep ilişkiden sonra bacaklarımı havaya dikerdim.Bu sefer yapmadım popomun altına yastık koydum ve dizlerimi göhsüme kadar çekip öyle bekledim. Bakalım işe yarıcak mı :uhm: yaramazsa başka taktikler bulucaz artık.Çok üzgünüm çoook
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum klomen ile hamile kalamayanlardanım .inşallah bu ay tekrar denicem.klomenle ilk denememdi.hayırlısı inşallah allah herkesin yardımcısı olsun.buraya bakınca yalnız olmadığımı hissettim.
Merhaba canım benimde bu ay ikinci ayım. İnşallah bu ay olur. Yoksa benim doktor rahim filmi istiyeceğini söyledi. Ayyy şimdiden korkmaya başladım.senağlama
nergisim korkma :)Benim dr klomenin 3.ayında isticekti rahim flimini ama ben dedimki dra klomenin ilk aynından çekelimm.:roflol:Çünküü düşünmesii daha korkutuyor insanı bıran önce olsun bitsin dedimkaydirigubbakcemile3allaha şükür anestezii sayesinde kurtuldumm:roflol::roflol:
Denemediğimiz şey kalmadı artıkk :)Ben değişük taktiklere başladım bu ay hahaha:roflolamuk koyuyorum :):roflol:k.kda 3 arkadaş yaptıgı ay hamiş kaldı sırnaşık şey
bende anestezili çektirmek isterim ama sen özeldemi yaptırdın.
Canım pamuk çıkmamasını mı sağlıyoki, bi de sünger gibi hepten çekmesin spermleri.
Canım dışarı çıkmasın engelliyor evett.Yok kız çekmezz spermlerii :)alkisalkisalkis
Fiyatınıda sorabilirmiyim canım
Tamam canım çok sağol verdiğin bilgi için.:))
Canım dışarı çıkmasın engelliyor evett.Yok kız çekmezz spermlerii :)alkisalkisalkis
merhaba arkadaşlar.doktorum bana da klomen verdi ve 2 gün önce rhim filmi çekti anastezisiz yaptı.o kadar da korkulacak bi şey yok.sakın korkmayın 10 dk. işlem bitiyor ilac verirken biraz karın ağrısı ouyor okadar.korkmayınn...be bugün çatlatma iğnesi vuruldum inşallah haayırlısıyla bu ay olur lütfen dua edin
kızzz çok güldüm okuduumda :roflol::roflol: ne pamuğu ayollll tmm koyuyosn güzelde sonra kaçmasın içine çıkaramazsn falannn kocanla birlik olsanda çıkarmazsn :roflol:
sn bide bunla uğraşş :roflol: vallaa içimize grmeyen cisim kalmadı hee hem rahim filmnde hem vajinal ultrasonda... şimdide pamuk çıktıı:roflol: sonuç veriyosa gidip bi koşu banyodan pamuğu kapiyim bn ozmn akşam için:jeyyar:
kocamaaaaaaan öpüyorm be seniiiiikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?