Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar sıze bı soru sorucam cvplarsananız cok sevınırım klomenle bırlıkte bal çörekotu tarcın kürü uygulanırmı uygulanırsa bı zararı olurmu sızce
Canım hiçbir zararıı olmazz.Daha çokk yumurta gelişime ek yardımcı olur..Ben heray :)yiyorum yemediğim ay küçük yediğim ay büyük yumoş oluyorr:jeyyar:
Seldamm aminnn inşallahh canım:asigim:
Canım banada dr iğneden sonraki pazar ,pazartesi,salı değerlendirin dedi..En az 2 defa olsun dedii ama hergünde olabilir dedisırnaşık şeysırnaşık şey
ya kızlar bişey sorucam bu klomeni kullanırken ne gibi yan etkilerini gördünüz.yada yan etkisini gören oldumu?
Miğde bulantısı ile beraberrr aşırı iştahsızlıkk,baş dönmesi,baş ağrısı,halsizlik,duygu değişimi her yan etkiyi yaşıyorum kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum klomen ile hamile kalamayanlardanım .inşallah bu ay tekrar denicem.klomenle ilk denememdi.hayırlısı inşallah allah herkesin yardımcısı olsun.buraya bakınca yalnız olmadığımı hissettim.

eemell napıyoruz yavrum? Amuda kalkıyor muyuz bu ay? .

kızlar ben bu ay değişik bi taktik deniyim dedim.CADIARZU Hep ilişkiden sonra bacaklarımı havaya dikerdim.Bu sefer yapmadım popomun altına yastık koydum ve dizlerimi göhsüme kadar çekip öyle bekledim. Bakalım işe yarıcak mı :uhm: yaramazsa başka taktikler bulucaz artık.Çok üzgünüm çoook

Denemediğimiz şey kalmadı artıkk :)Ben değişük taktiklere başladım bu ay hahaha:roflolamuk koyuyorum :):roflol:k.kda 3 arkadaş yaptıgı ay hamiş kaldı sırnaşık şey

Merhaba canım benimde bu ay ikinci ayım. İnşallah bu ay olur. Yoksa benim doktor rahim filmi istiyeceğini söyledi. Ayyy şimdiden korkmaya başladım.senağlama

Merhaba canım benimde bu ay ikinci ayım. İnşallah bu ay olur. Yoksa benim doktor rahim filmi istiyeceğini söyledi. Ayyy şimdiden korkmaya başladım.senağlama

nergisim korkma :)Benim dr klomenin 3.ayında isticekti rahim flimini ama ben dedimki dra klomenin ilk aynından çekelimm.:roflol:Çünküü düşünmesii daha korkutuyor insanı bıran önce olsun bitsin dedimkaydirigubbakcemile3allaha şükür anestezii sayesinde kurtuldumm:roflol::roflol:

bende anestezili çektirmek isterim ama sen özeldemi yaptırdın.

Fiyatınıda sorabilirmiyim canım

Canım benim bulunduğum yer küçük şehir olduğu içinmi yada hastane persoleninin salaklığımıydı bilmiyorum..Yada hastanede bir ilki imza attım ilk defa bana çekilmiş anestezilisırnaşık şey.Benden anestezi için ek ücret almadılarr.150 Ytl çektirdim canımm.Normalda anestezili isteyince Artı+ek ücret 100 ytl alıyorlar diye biliyorumm sitede okumuştum:asigim:

Canım dışarı çıkmasın engelliyor evett.Yok kız çekmezz spermlerii :)alkisalkisalkis

kızzz çok güldüm okuduumda :roflol::roflol: ne pamuğu ayollll tmm koyuyosn güzelde sonra kaçmasın içine çıkaramazsn falannn kocanla birlik olsanda çıkarmazsn :roflol:
sn bide bunla uğraşş :roflol: vallaa içimize grmeyen cisim kalmadı hee hem rahim filmnde hem vajinal ultrasonda... şimdide pamuk çıktıı:roflol: sonuç veriyosa gidip bi koşu banyodan pamuğu kapiyim bn ozmn akşam için:jeyyar:
kocamaaaaaaan öpüyorm be seniiiiikaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar.doktorum bana da klomen verdi ve 2 gün önce rhim filmi çekti anastezisiz yaptı.o kadar da korkulacak bi şey yok.sakın korkmayın 10 dk. işlem bitiyor ilac verirken biraz karın ağrısı ouyor okadar.korkmayınn...be bugün çatlatma iğnesi vuruldum inşallah haayırlısıyla bu ay olur lütfen dua edin

Sağol canım verdiğin bilgi için. Seninde tedavin hayırlı olsun canım.

sırnaşık şeyCanım kaçmaz içeriii:jeyyar:Allah iyiliğini versin çok itilemicenkiikaydirigubbakcemile3Valla arkadaşa gülüyordumm.Bana ball içime pamuk kaçmışmıdır dedi durdu.Bende kaçmamıştır korkma diyodum haline gülüyodumm.Ama baktım o ay hamiş kaydirigubbakcemile3dedim bende denimmmsırnaşık şey

:)Bugun çatlatıcımı 2satt sonra vurucammdelikafadulden
HEHE bu ifade çok güzelllmişşturkbayragi
delikafadulden

günaydın kızlar a.s.
balım Allah iyiligini versin çok güldürdün beni:roflol::roflol:bide pamuk mu denicez şimdi onuda yapalım yapmadıgımız ne kaldıki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…