Canım hiçbir zararıı olmazz.Daha çokk yumurta gelişime ek yardımcı olur..Ben heray :)yiyorum yemediğim ay küçük yediğim ay büyük yumoş oluyorr:jeyyar:
sagol cnm cvp verdıgın ıcın cok ıyısın bende dün basladım ya ne o karısım ya tadı çok tatlı ve boğazını yakıyo sendede aynısı oluyomu acaba ben yapamadımmı karısımı
Evet canım tadıı kötüü zorla yutuyorum bende:asigim:sagol cnm cvp verdıgın ıcın cok ıyısın bende dün basladım ya ne o karısım ya tadı çok tatlı ve boğazını yakıyo sendede aynısı oluyomu acaba ben yapamadımmı karısımı
günaydın kızlar a.s.
balım Allah iyiligini versin çok güldürdün beni:roflol::roflol:bide pamuk mu denicez şimdi onuda yapalım yapmadıgımız ne kaldıki zaten
:ecrin_bebek:Kızlar hamİŞ lİstesİne benİde alın............:CüvCüv:
HamİŞİmmmmmmmmm
hemde bu ay İmkansızken
serophene İle İlk ayımda hamİŞİmmmmmm
dr.bu ay tedavİnİn yeterlİ olmadıĞını sÖylemİŞyİ ama allahım verdİ İŞteeeee
HamİŞİmmmmmmmmm
hemde bu ay İmkansızken
HamİŞİmmmmmmmmm
hemde bu ay İmkansızken
merhaba kızlar yaa dünden beri sayfada sorun var yazdıklarınızın hepsini göremiyorum kendi yazdıklarımıda göremiyorum delirecem yaa..
Kızlar geçen cumartesi klomen hapımı içmiştim.Doktor çatlatma iğnesi vermemişti Bu geçtiğimiz perşembe muhtemelen yumurtlarım çatladı. Ama bu gün karnım felaket bişekilde şiş, davul gibi oldu. Sizce neden olabilir. Yumurtalar çatlamayıp aşırımı büyüyo.Yoksa klomenin mi yan etkisi nedir bu anlamadım.[/QUOT
klomen yapıyo olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?