mafoldumbenBu ayda boşa gitti klomen +çatlatma iğnesii.Ne oldu bütün yan etkileri bana eziyet olarak kaldımafoldumben
Doktor pazar,pazartesi.salı çalıısn dedı.Ama bizde tık yokkkmafoldumben
Çünküüü felakettttt kaplama dişim ağrıyorr ne yemek yiyebiliyorum nede konuşabiliyorummafoldumbenbaşımm şakagın delincek gibiağrıyorr.çEKENDE öylee.Rabbim tamda zamanında geldi bu olay başımaa..Sen herşeyin en iyisini bilirsinnn..Bundada bir hayır vardır diyeyimmm.mafoldumbenBuda bir sınavmıımafoldumbenmafoldumben
:ecrin_bebek:Kızlar hamİŞ lİstesİne benİde alın............:CüvCüv:
HamİŞİmmmmmmmmm
hemde bu ay İmkansızken
serophene İle İlk ayımda hamİŞİmmmmmm
dr.bu ay tedavİnİn yeterlİ olmadıĞını sÖylemİŞyİ ama allahım verdİ İŞteeeee
Günaydın kızlar,
Annemle telefonda konuşuyoruz. Ne yaptın ne ettin diyor. Ben doktorun dediklerini söylüyorum falan... Her konuşmamız bu şekilde neredeyse..Konuşmanın bitiminde. Allah denk getirsin inşallah diyor. Çok hoşuma gitti . O yüzden Hepinize dua ediyorum kızlar. 'ALLAH HAYIRLISIYLA DENK GETİRSİN İNŞALLAH'..
adet olmadan 10 gün önce gelen leke yumurtlama lekesi olabilir canım.bazı hanımlar yumurtlama tarihlerinde lekelenirler.sen de onlardan biri olabilirsin.hihoyyytcanım tebrik ederim Allah saglıklı dogmasını nasip etsin
amin seldam :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benim moralim çok bozuk ayın 8 de adet olucam ama ben dayanamadım dün test yaptım tek çizgi çıktı tabikide aksi zaten olmaz nasıl bekliyom ama görseniz belki çıkar ikincisi diye aslında testide annem almış bu ay umutluydu onlarda benimçok migdem bulanıyodu demekki üşüttüm ondan yada piskolojik hamile kalmak istedigim için olabilirsenağlama bide hep adet olmadan 10 önce falan leke gelirdi gelmedi bende salak gibi umutlandım mafoldumben böyle işte kızlar sabah sabah sizide bunaltıp üzdüysem özür dilerim
EMELCİĞİM, test için daha çok erkeen. Neden bu kadar erken yaptın ki? Bence biraz bekle ve tekrar yap testini. Burda birçok arkadaş günü geçip test yapmasına rağmen tek çizgiyi görmüşler fakat, daha sonra çift çizgiyle buluşmuşlardı. Biraz beklemelesin gülüüm. İnşallah senin de güzel haberini alır, hep birlikte mutlu oluruz. Ama yoksa da üzülmek yoook. Umutlar bir daha ki aya inşalllaahh...
adet olmadan 10 gün önce gelen leke yumurtlama lekesi olabilir canım.bazı hanımlar yumurtlama tarihlerinde lekelenirler.sen de onlardan biri olabilirsin.
emelcim adetten önce böyle olduğundan dr sordum yumurtlamadan olur dedi klomen kullandığım ilk ayadetim 4 gün geçikti normal adetime 3 gün kala lekelenme oldu ve adetim gelmeden 6 gün lekelenme oldu sana fındık yemeni öneririm ama çiğ fındık kır kır ye sanırım e vitaminimiz eksik ben onu yediğim aylarda adetime 3 gün kalaya kadar lekelenme olmadı çerez olandan değil kabuklu olsun faydası çok oluyor bu ay fındık yemedim fazla az yedim hatta ama lekelenme olmadı daha adetim geçeli 6 gün oldu bugün ama klomenden olabilir korkusuyla test yapaıyorum hoş korkunun ecele faydası yok ama ne bileyim
Günaydın kızlar,
Annemle telefonda konuşuyoruz. Ne yaptın ne ettin diyor. Ben doktorun dediklerini söylüyorum falan... Her konuşmamız bu şekilde neredeyse..Konuşmanın bitiminde. Allah denk getirsin inşallah diyor. Çok hoşuma gitti . O yüzden Hepinize dua ediyorum kızlar. 'ALLAH HAYIRLISIYLA DENK GETİRSİN İNŞALLAH'..
allahtan kayınvalidem bana bişey sormuyor ama merak eiyor kadın haklı olarak torun istiyor ama arkasından herşeyin bir saati zamanı var olur inşallah diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?