Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Maksimen canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. ınşallah çok güzel bir hamilelik geçirip bebeğine hayırlısıyla kavuşursun.:Saruboceq:

Günaydın kızlar,
Annemle telefonda konuşuyoruz. Ne yaptın ne ettin diyor. Ben doktorun dediklerini söylüyorum falan... Her konuşmamız bu şekilde neredeyse..Konuşmanın bitiminde. Allah denk getirsin inşallah diyor. Çok hoşuma gitti . O yüzden Hepinize dua ediyorum kızlar. 'ALLAH HAYIRLISIYLA DENK GETıRSıN ıNŞALLAH'..

mafoldumbenBu ayda boşa gitti klomen +çatlatma iğnesii.Ne oldu bütün yan etkileri bana eziyet olarak kaldımafoldumben
Doktor pazar,pazartesi.salı çalıısn dedı.Ama bizde tık yokkkmafoldumben
Çünküüü felakettttt kaplama dişim ağrıyorr ne yemek yiyebiliyorum nede konuşabiliyorummafoldumbenbaşımm şakagın delincek gibiağrıyorr.çEKENDE öylee.Rabbim tamda zamanında geldi bu olay başımaa..Sen herşeyin en iyisini bilirsinnn..Bundada bir hayır vardır diyeyimmm.mafoldumbenBuda bir sınavmıımafoldumbenmafoldumben

maksimen tebrikler canım. sağlıkla doğsun inşallah
seldafid evet canım. allah hepimize denk getirsin inşallah.:Saruboceq:

canım benim çok üzüldü.canım bak böyle durumlarda eşim kendi kendine uğraşıyor.boşalacağı zaman gelip içime boşalıyor. bende yorulmamış oluyorum. böyle yapın isterseniz.

Günaydın canlarım. Hayırlı sabahlar, güzel haftalar dilerim hepinize. MAKSıMEN tebrikler canım. Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı sihhatli kucağına da alırsın inşallah.
Son hamilemize maşallahhh. Kızlar soruma cevaplarınız olmuş ama ben yeni okudum. Malum haftasonuydu. Ne oldu, oldu artık. Hayırlısı herkes için de benim için de.
BıHTER41 canım geçmiş olsun. ıyi olmana çok sevindim.

BALSURATIM üzüldüm be gülüm. Ama bunda da bir hayır vardır diyelim. Hem Allahın işine karışılmaz, O ol derse bir şekilde olur. Sakın yıpratma kendini. Unutma, önce bizim sağlığımız...

hihoyyytcanım tebrik ederim Allah saglıklı dogmasını nasip etsin

amin seldam :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benim moralim çok bozuk ayın 8 de adet olucam ama ben dayanamadım dün test yaptım tek çizgi çıktı tabikide aksi zaten olmaz nasıl bekliyom ama görseniz belki çıkar ikincisi diye aslında testide annem almış bu ay umutluydu onlarda benimçok migdem bulanıyodu demekki üşüttüm ondan yada piskolojik hamile kalmak istedigim için olabilirsenağlama bide hep adet olmadan 10 önce falan leke gelirdi gelmedi bende salak gibi umutlandım mafoldumben böyle işte kızlar sabah sabah sizide bunaltıp üzdüysem özür dilerim

EMELCıĞıM, test için daha çok erkeen. Neden bu kadar erken yaptın ki? Bence biraz bekle ve tekrar yap testini. Burda birçok arkadaş günü geçip test yapmasına rağmen tek çizgiyi görmüşler fakat, daha sonra çift çizgiyle buluşmuşlardı. Biraz beklemelesin gülüüm. ınşallah senin de güzel haberini alır, hep birlikte mutlu oluruz. Ama yoksa da üzülmek yoook. Umutlar bir daha ki aya inşalllaahh...

adet olmadan 10 gün önce gelen leke yumurtlama lekesi olabilir canım.bazı hanımlar yumurtlama tarihlerinde lekelenirler.sen de onlardan biri olabilirsin.

saol canım cevapladıgın için bunalıma giriyorum resmen erken test yaptım dogru söylüyorsun

adet olmadan 10 gün önce gelen leke yumurtlama lekesi olabilir canım.bazı hanımlar yumurtlama tarihlerinde lekelenirler.sen de onlardan biri olabilirsin.

sanırım öyledir canım ama ne garip bişey klomeni içtgim zaman gelmiyo o leke içmedigim zaman geliyor sinir oluyorum o lekelere klava:

emelcim adetten önce böyle olduğundan dr sordum yumurtlamadan olur dedi klomen kullandığım ilk ayadetim 4 gün geçikti normal adetime 3 gün kala lekelenme oldu ve adetim gelmeden 6 gün lekelenme oldu sana fındık yemeni öneririm ama çiğ fındık kır kır ye sanırım e vitaminimiz eksik ben onu yediğim aylarda adetime 3 gün kalaya kadar lekelenme olmadı çerez olandan değil kabuklu olsun faydası çok oluyor bu ay fındık yemedim fazla az yedim hatta ama lekelenme olmadı daha adetim geçeli 6 gün oldu bugün ama klomenden olabilir korkusuyla test yapaıyorum hoş korkunun ecele faydası yok ama ne bileyim

tamam canım çok teşekürler tavsiyen içinŞeniz

LOVELı ne kadaaarr sabırlısın arkadaşım. Yahu bir test yapıver de bizim de merakımızı gider. Hem hepimiz dört gözle güzel bir haber bekliyoruz. Bakarsın bugün senin güzel haberini alırızz...

Anneler bu şekilde destek, kayınvalidelerde moral bozarak köstek oluyorlar ne yazık ki.klava:

korkuyorum umutlu dr zaten bana kesinlikle idrar tahili yapma dedi kesinlikle direk kan tahlili olacak dedi yarın adet olmazsam yapacağım kan tahlili hayırlısı ama korkumu yenemiyorum

allahtan kayınvalidem bana bişey sormuyor ama merak eiyor kadın haklı olarak torun istiyor ama arkasından herşeyin bir saati zamanı var olur inşallah diyor

canlarım ben çıkmalıyım okulda gösterimiz var hazırlanıp çıkarım hakkımızda hayırlısı olsun

Balım dayan ne olur boşuna heba etme güzel yumoşları hiç değilse bugün ve yarın kaçırmayın. Dayan biraz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…