Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

naber umutlu bende öyle saf saf okuyorum yazılanları :sinifsinif:ne sorcak birşeyim kaldı nede anlatcak ancak bol bol çalışma yapıyorum ama sonuç hep aynı :umursamaz:

seldacım sen ne yapıyorsun

EMELCıĞıM ne olsun be gülüüüm. Valla ben hergün buralardayım. Bu ay da adet oldum, bugün doktoruma gidiyorum. Hayırlısı bakalım, belki bu ay ilacımıı değiştirir. Hani şu göbekten yapılanlar varmış ya, belki ondan verir. Sen çalış çalııış. Boş duranı Allah da sevmezmiiş, kulları da...

Cnm benim kafamı karıştıran şey muhtemel tarihim 28 haziran ya tatlım ben ilacı 27 haziranda kesiyim mi yoksa adet olana kadar devam mı ediyimmm kafamçokkarıştı
ayyyy nolur netleştirelimmmmm

Totemciğim canım benim, zaten adet olmazsan Haziranın 28 inde doktora gitmeyecek misin. Ya da en azından test yaparsın. Sen 28 ine kadar iç tatlım.

teşekkür ederim LİBRARİAN , progestanı da evde unutmuşum
ama akşam eve gider gitmez başlıcam cnm
gerçi boşuna içicem , klomen içtim ama iğne yaptırmadım çok düzenli de çalışmadık
ama yine de şansımı denemek istiyorummm
İnşallah beraber hamiş haberi veririz cnm[/QUOTE]

inşaaaallaaaaah....Tamam ama akşama unutma sakın başla ne içsen kardır canım.

Totemciğim canım benim, zaten adet olmazsan Haziranın 28 inde doktora gitmeyecek misin. Ya da en azından test yaparsın. Sen 28 ine kadar iç tatlım.

Tamam canımcım 28 ine kadar içiyorum alkisalkisalkis
inş bebişş gelir , gelmezse de eylül e kadar dr falan yok öyle karar verdik

canım senin tüplerine baktımı doktorun:kedi:

totem sen ne zamandır bebek istiyosun cnm,bu şekilde sorark burdaki kader arkadaşlarımı tanımış ve sorunlarının ne olduğunu bilmiş oluyorum sanırımzemuszemus

Tebriklerr.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

totem sen ne zamandır bebek istiyosun cnm,bu şekilde sorark burdaki kader arkadaşlarımı tanımış ve sorunlarının ne olduğunu bilmiş oluyorum sanırımzemuszemus

Cnm benim 3 yıl oldu .
Ama arada bir kürtajım 2 de kimyasal gebeliğim var .
Bir sürü hormon testleri yapıldı , rahim filmi çekildi hepsi temiz çıkıyor.
Şimdi bir de ufak bir yara var onu yaktırıcam.
Herşey temiz çıkınca drum yarayı da yakalım da içimiz tamamen rahat etsin diyor.
Ama yaktırmayı eylüle bıraktım çünkü yara yakımından sonra 1 ay havuz deniz ve cinsel ilişki yasak.
Onun için bende yazı bi atlatalım dedim.
Aslında benim görünen tek sorunum adet düzensizliği ...
İşte benim bebiş hikayemde buuuuu-tatlicadiarzu-

Kızlar bu msjım geldi mi ?
Ekranda göremedim bi ara internetim koptu

Cnm benim 3 yıl oldu .
Ama arada bir kürtajım 2 de kimyasal gebeliğim var .
Bir sürü hormon testleri yapıldı , rahim filmi çekildi hepsi temiz çıkıyor.
Şimdi bir de ufak bir yara var onu yaktırıcam.
Herşey temiz çıkınca drum yarayı da yakalım da içimiz tamamen rahat etsin diyor.
Ama yaktırmayı eylüle bıraktım çünkü yara yakımından sonra 1 ay havuz deniz ve cinsel ilişki yasak.
Onun için bende yazı bi atlatalım dedim.
Aslında benim görünen tek sorunum adet düzensizliği ...
İşte benim bebiş hikayemde buuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…