Vaaayyy kızlaaar topic yıkılor yaakaydirigubbakcemile2
13 kişi varmış şuanda.
TOTEMCİĞİM sen kafanı hiç karıştırma güzelim. Sen şimdi başla ilaca. Sabah akşam olmak üzere günde 2 tane iç. Bana ilk başta günde iki tane vermişti ama son ayda günde 3 taneye çıkardı. Zaten bebiş yoksa ilaç bitene kadar adet olursun o zaman da ilacı bırakırsın. Ama adet olmazsan da nasıl olsa doktora gideceksin ya, o zaman ne gerikyorsa doktorun sana söyler. Hadi hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile5
Totemcim, ben sabah öğle akşam günde 3 defa içiyorum.Toplamda 30 hap var zaten.10 günde bitiyor. Doktor öyle bir ayarlıyor ki, zaten hap bittiği zaman ertesi gün benim adet tarihim oluyor. Adetin 3 gün geçerse de yanıma gel diyor canım.
Ya zaten bu hap rahmi kuvvetlendirip olursa hamile kalmışsan bebiş tutunsun rahatça, düşük olmasın diye veriliyor, doktorum bana böyle söyledi.Bence adet gününü tahmin ediyorsundur zaten, o güne kadar günde 3 tane iç derim ben.Yine de sen bilirsin tatlım...a.s[/QUOTE
teşekkür ederim LİBRARİAN , progestanı da evde unutmuşum
ama akşam eve gider gitmez başlıcam cnm
gerçi boşuna içicem , klomen içtim ama iğne yaptırmadım çok düzenli de çalışmadık
ama yine de şansımı denemek istiyorummm
İnşallah beraber hamiş haberi veririz cnm
Vaaayyy kızlaaar topic yıkılor yaakaydirigubbakcemile2
13 kişi varmış şuanda.
TOTEMCİĞİM sen kafanı hiç karıştırma güzelim. Sen şimdi başla ilaca. Sabah akşam olmak üzere günde 2 tane iç. Bana ilk başta günde iki tane vermişti ama son ayda günde 3 taneye çıkardı. Zaten bebiş yoksa ilaç bitene kadar adet olursun o zaman da ilacı bırakırsın. Ama adet olmazsan da nasıl olsa doktora gideceksin ya, o zaman ne gerikyorsa doktorun sana söyler. Hadi hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile5
Totemciğim canım benim, zaten adet olmazsan Haziranın 28 inde doktora gitmeyecek misin. Ya da en azından test yaparsın. Sen 28 ine kadar iç tatlım.
benide ekleyin klomenle ilk ayda hamiş oldum
kılzar size durumumdan bahsetmek istiyorum,ben doktora gidiyorum klomen kullanıyorum tamam okey ama şölede bişi var doktorum bana her gittiğimde benim durumum çok iyi olduğunu daha ilk klomen kullanmama rağmen güzel etki gösterdiğini,ve yumurtalarımın çok güzel büyüdüğünü söyledi.bu arada ben doktora klomen kullanmadan önce de kontorole giderdim hatta bi kaç kere ultrosan sırasın yumurtladığım dönemlere denk geldi,anlıcanız aslında benim bi sorunum yok dr un dediğine göre,yumurtalıkları biraz dürtelim diye bi espride yapmıştı,ama nedense hala başladığım noktadayım kızlar,valla karıştırdım ne yazdığımı artık
merhaba
2 aydır hergün yazdıklarınızı takip ediyorum ve listenize benide eklemenizi rica ediyorum.
bu ay 2. kez klomen kullanıyorum. belki listeniz banada uğurlu gelir.
canım senin tüplerine baktımı doktorun:kedi:
Yaaa benim bu doktorum hiç rahim filminden bahsetmiyoo:umursamaz: Bugün gittiğimde hatırlatsam mı acabaşakkıdı
arzu0000 benimde ilacım bittikten sonra 1 hafta kadar ağrım oldu..ondan sonra hiç bişeyim kalmamıştı...ne ağrı ne sızı
kızlar belirtilerimi anlatıyım
klomene reglimin 5 günü başladım..günde 2 tane 5 gün içtim..
sonra dr gittim ve iyi bir yumurtamın oluştuğunu söyledi ve günaşırı ilişki önerdi.
reglimin ayın 14 ünde olması gerekiyordu..14 akşamına kadar bekledim olmayında pazar günüydü gittim nöbetçi eczaneden test aldım..ikinci çizgi çok ince ve silikti..
ertesi gün dr gittim ve kanda bakıldı ve hamişim..
belirtilerime gelince hapı içerken sanki adet olacakmışım gibi belimde ve karnımda ağrılar vardı..
dr sorduğumda normal yumurtlama ağrısı dedi
daha sonra öyle bariz hiçbir belirtim olmadı..
kimisi yazıyor yok çok idrara çıkıyorum yok idrarırmın rengi değişti yok akıntı oldu
gögüslerim hassaslaştı v.s.
walla bende hiçbişey olmadı
hatta o ilk belirtileri okurken üzülüyodum bende bunların hhiçbiri yok yine bişey olmadı diye
ama o kişiden kişiye değişiyormuş onu öğrendim
o yüzden burda yazıyorum..moralinizi bozmayın..illa belirti olması gerekmiyor diye
totem sen ne zamandır bebek istiyosun cnm,bu şekilde sorark burdaki kader arkadaşlarımı tanımış ve sorunlarının ne olduğunu bilmiş oluyorum sanırımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?