Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

19 HAZİRAN 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

KİM................................NE KULLANDI ......MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ hoşgeldin çağatay
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE hoşgeldin kuzucuk
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
30.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
31.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
33.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
36.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
40.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
41.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
42.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
47.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
48.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
49.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::iLAÇSIZ
50.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
51.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
52.hazann:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
53.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN 17 ARALIK 2009
54.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
55.yaren35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
56.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
57.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
58.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN :hooray:
59.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
60.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
61.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:hooray:
62.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
63.maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE :hooray:
64.sudembebis:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
65.bulu_dreya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
66.loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN :hooray:
67.sudem::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
68.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
HAZiRAN AYI LİSTESİ

bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRAN ?????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 HAZiRAN
nergis55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 HAZİRAN
nilsu24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 HAZİRAN
adria::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 HAZİRAN
richberry:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 HAZİRAN
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 HAZİRAN
reabzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 HAZİRAN
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 HAZİRAN
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 HAZİRAN
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 HAZİRAN
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 HAZiRAN
Stella:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 HAZİRAN
TOTEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 HAZİRAN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 HAZİRAN
angel_eda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ???????

TEMMUZ AYI LİSTESİ
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 TEMMUZ
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 TEMMUZ
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 TEMMUZ
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
gülcangülcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 TEMMUZ
antiope:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 TEMMUZ
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
zeyn77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ?????

:lepi:

arkadaşlar herkese meraba 37. gün sonunda yine hüsran yine hüsran sabah hasta oldum ana vatan kan ağladı maalesef oysa bulantı tüm belirtiler günümün geçmesi her şey vardı demek ki bunlar klomenin yan etkileri .......Oturdum yanlız başıma ağladım durdum .......bu ay son yok belirti yok bulantı her şey boş oluruna bırakacam düşünmeyecem .......çok ağrım var yalnız sabahtan yataktan kalkamadım hem ağrı hem stres ağladım durdum

unutuldum...unutuldummafoldumben tabi o kadar zaman uğramazsan unutulursun demi...açıklamamı yapmıştım ama kiimsecikler bişi dememiş...küstüm deeeeeeeeeeeeeeerrrmişimsırnaşık şey şaka şaka ...gerçekten de biraz ilk üç ay sendromu yaşadım kopukluğun tek sebebi benim..bebişle 2 buçuk ayı devirdik Allahın izniyle..şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ve her zamanki gibi Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin amiiin diyorum.

Boşver canımmm hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır :Saruboceq:
Ben her ay olmamasına o kadar alıştım ki bir gün olunca şok olucam herhalde -tatlicadiarzu-

neyse....bi çok yeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş...herkesin tedavisinde allah yüzünü güldürür inşallah...ben de umutsuzlardandım ve klomenle 3. ayda hamile kaldım,tam da hsg ye doğru giderken..umudunuzu hiç kaybetmeyin..gerçekten vakti zamanı gelince oluyormuş anladım.:1hug:

canım kendini üzmemeye çalış moral çok önemli tedavi yolunda... hepimiz birgün o güzel haberi alıcaz sabret zamanı gelmemiş bizim bebişlerin çok düşünmemeye çalış:teselli:a.s.

çok haklısın canım zamanı gelince olacak artık bende buna inanıyorum ilk başlarda hep bunalım takılıyordum ama zamanla alışıyor insan hayırlısı neyse o olsun.. bebişinin cinsiyeti belli oldumu:kedi:

Yaaa benim bu doktorum hiç rahim filminden bahsetmiyoo:umursamaz: Bugün gittiğimde hatırlatsam mı acabaşakkıdı

bence söyle doktoruna bende 2 sene önce düşük yaptım doktorum ilk başta daha önce hamile kaldığım için gerek görmedi baktıki herşey normal ama olmuyo aşılamada olmadı laparoskopi yapalım dedi sol tüpüm meğer tıkalıymış çok şükür açıldı 6 ay içinde normal yolla kalırsın dedi 6ay içinde olmazsa tedaviye devam dedi...

arkadaşlar merhaba ben de onüçgün aradan sonra adet oldum bugün doktorum kolmen verdi başladım hepimizin için hayırlısı inşallah:Saruboceq:ilk başlangıçta netce alan var mı aranızda?:çok üzgünüm:

Merhaba, Ne Klomenmiş ya :) Küçücük ilaç hepimiz peşine düştük. Kendimi hatırlatayım, 28 Yaşındayım 6 ay kendim denedim olmayınca şüphelendim testler tahliller vs herşey normal sadece adetler çok aşırı olmasada düzensiz ,biliyorsunuz bu da yumurtlama düzensiz anlamına geliyor. O doktorun kapısından hamile olmadan girdimya, sanki dünya başıma yıkıldı nedense :sinifsinif: oysaki her zamn hamile kalıpta gitmeyi hayal etmiştim. Neyse işte Klomen verdi 5gün ikişer tablet ,sonra takip etti çok gelişmedi kaliteli değiller dedi bu ay olmaz artık dedi. Benimde moralim bozuldu gitmedim bi daha :) Bu ay kararım değişmezse yine gideceğim.
Sizlere şu kısa doktor+internet maceralarımdan ,naçizane bugüne kadar öğrendiklerimi özetlemek istiyorum..
1)Şu veya bu şekilde bu foruma yazacak kadar bilgi sahibiyiz artık malesef bu biiiir :) Milyonlarca kadının hergün yaptığı şu işi beceremedik bir türlüü kimimiz aylardır bazılarımız yıllardır. Evet bu gerçekten bir mucize ,hem hamilelik hem doğum,bunun kıymetını suan en ıyı biz biliriz. Ama şuda bir gerçek milyonlarca kadın hergün hamile kalıyor ve eminim çoğu yumurtalığının nerde olduğunu bile bilmiyordur, oluyor ve hamile kalıyorlar :) Yani demek istediğim, bu gerçekle yola devam etmeliyiz, bazı kadınlar daha doğurgan ,bazı biizim gibi adınlar ise sabretmek ve beklemek zorundayızz. Buna itirazı olan var mı?Tedavi gerektiren konuları hallettikten sonra beklemekten başka çare gören varmı? Yada hergün ağladığı için hamile kalabilen duydunuz mu? Bu iş kısmet şans artık ne denirse ,benim doktorum her zman söylüyorr her bebeğin bir zamanı vardır, bebekler zamanlarını bekler ,o bir kez yerleşincede onu kimse senden koparamaz diyor.
2) Boşuna yıpranmayın.. Ablam 37 yaşındayken ,2 kez düşük ve bir dış gebelikten sonra ki allh o durumları hiçbirimize yaşatmasın ,ablam ölebilirdi, tek tüpünü aldılar doktorlar %10 ihtimal verdi ve tamamen normal yoldan,tam tüp bebeğe karar vermişken hamile kaldı maşallah sapasağlam oğlumuz oldu.. Sadece bu örnek bile bunun nasıl bir mucize olduğunu bence anlatıyor.
3) Klomeni doktorlar 2-3 denemeden sonra çok faydalı bulmuyorlar anladığım kadarıyla , benimkide 2.kez deneyip daha kaliteli olan göbekten vurulan iğnelere geçmeyi teklif etti, internette araştırın ben baktım Klomeni çok uzatmanın fazla bir anlamı olmadığını okudum genelde. Ama tabii bu doktordan doktora değişiyor galiba. Ben en azından kendi doktoruma güveniyorum. Zaamn kaybı olmasını istemiyor olabilirler.
4)Soğan içtim , ıncir suyu içtim bence iyi geldi sanki yumurtalıklarımın biraz çalıştığını hissettim. Hafif ağrılar vs oldu. Bitkilerden zarar gelmez sonuçta onu da öneren bir Profesör. Ama çok ümit bağlamak doğru değil bence ota böceğe... Çünkü hep şunu düşünüyorum ilacın bile zor geliştirdiği yumurtalarımı bitki nasıl geliştirsin ki?
5)Doktorun daha ilk seanstan söylediği ,kilo vermem oldu. Aslında kilolu değilim fakat evlendıkten sonra 5 kilo kadar aldım bu kilo fazlalığının yumurtlamayı etkilemiş olabileceğinii yumurtalama düzenimi bozmus olabileceğini belirtti. Çoğu kez sadece kilo vermekle bile yumurtlama düzene griyormuşş polikistede iyi geliyor biliyorsunuzz zayıflamak ,neye ıyı gelmıyorkıı zaten? Zayıf olalım boğazımızı tutalım bence.. Zor oldugunu bılıyorum hepımız ıcın zor :)) Stres içinde aynı şeyi söyledı stres yok dedı, kafaya hamileliği takmak yok dedi. Zamanı gelınce olacak dıye ısrarla söyledı.
6) Kendimzii ve özellikle eşlerimizi daraltmayalım ,onlarda bizm kadar üzülüyorlarr , moral bozuklugunun ,kenara cekılıpp oturmanın kımseye faydası yok, keyfımıze bakalım günü yaşayalım kocalarla bu yalnız gunlerın tadını cıkaralımm . Sonucta bu forumdakı hıckımsenın asla cocuk sahıbı olamıycak kadar zor duurmda oldugunu dusunmuyorumm ufak tefek yumurtlama sorunları pkos vb var en çok. Aslına bakarsanızz bunlar doktorlara göre en kolay konularr ,azıcık yumurtalıklarıı uyarıyorlar ıste..Pekii o zman bugunlere nasıl geldık demeyın onu bende bılmıyorummm sabredıcezzzzzzzzzzzz bekliycez.... Bildiğim bu :1closedeyes:
7) Hamilelere bebklilere bakıp bakıpp daralmayınn hiç tavsıye etmıyorumm ,moral hep yüksek olacak hep, allah bıgun hepımıze verecek ınsallh ama gec ama erken..
8) Herseye inanmayın , çok bilmiş teyzelerle muhatap olmayın ,bunu yaşamayan bilemez , etrafta çok bilenler dolu ,aldırış etmeyın, bebekler gelınce hepsının ağzı kapanır.
9) Son olarak doktorlarımıza güvenelim tedavılerımızı olalım dua edelım ve bekleyelımm zaten farkındaysanız dönüp dolaşıp yapabileceğimiz bununla sınırlı ,beklemek zorundayız. Doktorları hemen yargılamayın , doktorda bizimle ugrasmak neden istesınkı? Zaten yeterınce hamile hastaları var onların para kazandıkları , bence bize sadece yardımcı olmak ısteyebılırler. Tüp bebek merk. Vs bunun dıısında tutuyorum tabı o tür konuları olanlar cok ıyı arastırma yapmalı ya da aşılamaya falan baslayacak olanlar.
10) Kocayı daraltmayın demişmiydimm? :roflolaraltmayın klava: Adamaın ne suçu varrr sabırla bekleyınn işte..
Çok bilmiş gibi yazdın demeyıın lütfen sadece bugune kadar hissettiklerimi yazdım
sevgiler.. Birgünn bu yazdıklarımıızn komik birer anı olmasııı dileğii ile hepimize sağlıklı günler ve biran evvel tatlı bebekler dılıyorumm allh isteyen herkese versinn amin.:Saruboceq:

şşşşşşşşiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttt.....hadı hamıslerrr uzmeyın arkadası buraya bı bakın herkes tahmını dr unn soledıgı dogum tarıhını yazsın arkadasımız ekleyecek super kım dogum yaptı yapacak gorelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…