Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yok canım daha belli diil...bu ayın sonunda kontrole gidicez ama 3 aylık oluyo gene de dördüncü ayı bulur heralde cinsiyetin belli olması...bizim dr biraz garantici bilmemki söylemezmiş hemen gibime geliyo...hayırlısı olsun sağlıklı olsun cinsiyeti önemli diil:CüvCüv:

Benim ilk klomen kullanışım. 11 aydır korunmuyorduk. Dr. 5-6 aydır yumurta takibi yaptı olmadı. Aslında aşılama yapacaktı ama yumurta 11. günde aşılama yapma sınırlarından daha çok büyümüş, normal ilişkiye bırakalım dedi. Biz de heveslenmiştik aşılamaya şans daha fazla diye ama hevesimiz kursağımızda kaldı. Olsun bakalım hayırlısı, belli mi olur değil mi? Belki Rabbim bu ay verir.

sevgili SİMGE8081 yazdıkların gerçekten çok doğru...biz ne kadar herşeyi yapsak da doğurganlık vs sonuçta canı verecek olan Allah ve bir vakti zamanı var..senin anlattıklarının çoğunu ve moral bozukluklarını yaşamıştım ve hepimiz yaşıyoruz sanırım bayan olarak...önceden de yazmıştım okuyanlar hatırlar,hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce süpermarkette çocuklarını gezdirenlere bakıp üzülüp iyice umudu kesmiş ve eşime biz en iyisi bi kedi alalım hiç çocuğumuz olmayacak heralde demiştim(ki ablan kadar sağlık sorunu vs yaşamadım sorun yoktu ama olmuyordu) onu da iyice üzmüştüm..ve 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah umudunuzu kesmeyin dua edin stres yapmayın en kısa zamanda bebişlerinize kavuşacaksınız canı gönülden inanıyorum:CüvCüv::hooray:

Şu an kan testi yapsan sonuç çıkar aslında değil mi
dr bekle mi dedi

evet aslında kan testi yapsam kesin çıkar canım ama yapmıcam moralimin bozulmasını istemiyorum bekleyip görmek istiorum önceden kan testi yaptırırken heyecanla yaptırıyodum baktım çıkmıyo bu kezde bekleyim dedim bakalım böyle nolacak 1-2 günde olsa umutla kalmak güzel

canım şunu anlamadım ben şimdi doktor klomenden önce size yumurta takibimi yaptı.aslında önce klomen sonraki aşama yumurta takibidir bi bildiği var demekki doktorun

benim yumurtlamam da sorun olmadığını söyleyip takip yaptı
klomene de aşılama yapmak için başlamıştı ama yumurta 11. günde 23 mm olunca vazgeçti.
bu çok büyük aşılama için.aşılamanın tutma ihtimali zayıf dedi
biz de hayal kırıklığına uğradık biraz ama gelecek sefere daha erkenden çağırayım seni dedi dr

canım benim yuöurtlamamdada sorun yoktu daha çabuk olsun die klomen vermişti doktor bellimi olur bi bakmışsın hamişsin ayyy inşallah canım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…