Ne zaman oldun iğneyi
çok haklısın canım zamanı gelince olacak artık bende buna inanıyorum ilk başlarda hep bunalım takılıyordum ama zamanla alışıyor insan hayırlısı neyse o olsun.. bebişinin cinsiyeti belli oldumu:kedi:
15 gün önce oldum canım
Şu an kan testi yapsan sonuç çıkar aslında değil mi
dr bekle mi dedi
canım şunu anlamadım ben şimdi doktor klomenden önce size yumurta takibimi yaptı.aslında önce klomen sonraki aşama yumurta takibidir bi bildiği var demekki doktorunBenim ilk klomen kullanışım. 11 aydır korunmuyorduk. Dr. 5-6 aydır yumurta takibi yaptı olmadı. Aslında aşılama yapacaktı ama yumurta 11. günde aşılama yapma sınırlarından daha çok büyümüş, normal ilişkiye bırakalım dedi. Biz de heveslenmiştik aşılamaya şans daha fazla diye ama hevesimiz kursağımızda kaldı. Olsun bakalım hayırlısı, belli mi olur değil mi? Belki Rabbim bu ay verir.
benim yumurtlamam da sorun olmadığını söyleyip takip yaptı
klomene de aşılama yapmak için başlamıştı ama yumurta 11. günde 23 mm olunca vazgeçti.
bu çok büyük aşılama için.aşılamanın tutma ihtimali zayıf dedi
biz de hayal kırıklığına uğradık biraz ama gelecek sefere daha erkenden çağırayım seni dedi dr
canım benim yuöurtlamamdada sorun yoktu daha çabuk olsun die klomen vermişti doktor bellimi olur bi bakmışsın hamişsin ayyy inşallah canım benimmmm
Allah hepİmİze hayırlı, saĞlıklı evlatlar versİn. Amİn.
çok saĞol canım
bişi diil canım hepimiz aynı sonucu bekliyoruz :ecrin_bebek:
senin ne zamana belli olucak inşallah canım
Beni de listeye ekler misiniz?
Klomen kullandım. muhtemel adet tarihi 29 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?