Beni de listeye ekler misiniz?
Klomen kullandım. muhtemel adet tarihi 29 haziran
bu arada muhtemel doğum tarihlerini listeye ekliyorsanız benim de tahminen 11 ocak 2009 inşallah
Cnm benim 3 yıl oldu .
Ama arada bir kürtajım 2 de kimyasal gebeliğim var .
Bir sürü hormon testleri yapıldı , rahim filmi çekildi hepsi temiz çıkıyor.
Şimdi bir de ufak bir yara var onu yaktırıcam.
Herşey temiz çıkınca drum yarayı da yakalım da içimiz tamamen rahat etsin diyor.
Ama yaktırmayı eylüle bıraktım çünkü yara yakımından sonra 1 ay havuz deniz ve cinsel ilişki yasak.
Onun için bende yazı bi atlatalım dedim.
Aslında benim görünen tek sorunum adet düzensizliği ...
İşte benim bebiş hikayemde buuuuu-tatlicadiarzu-
arkadaşlar herkese meraba 37. gün sonunda yine hüsran yine hüsran sabah hasta oldum ana vatan kan ağladı maalesef oysa bulantı tüm belirtiler günümün geçmesi her şey vardı demek ki bunlar klomenin yan etkileri .......Oturdum yanlız başıma ağladım durdum .......bu ay son yok belirti yok bulantı her şey boş oluruna bırakacam düşünmeyecem .......çok ağrım var yalnız sabahtan yataktan kalkamadım hem ağrı hem stres ağladım durdum
ben ayın 11 inde adet oldum 5. gün klomene başladım 5 gün içtim dünden beri kahverengi lekelenme şeklinde kanamam var bu normalmi
arkadaşlar merhaba ben klomeni yaz tatiline gidince kullanacam.. yeni doktor takibi yaptıramayacam sizce bu olumsuzluk yapar mı?
kırmızı geldi ama bi damla gibi diyiim
Herkese günaydın canlarım. Vallahi özledim sizi haftasonunda.opuyorumnanaktan
Nilsucuğum bu lekelenmelerden iki gün sonra benim adetim geliyor. Galiba sen de adet olmaz üzeresin canım. Ama olsun diyorum ya en azından adet olabiliyoruz. İyi tarafından bakmak lazım. Çünkü ben ilaç kullanmadığım zaman adet bile olamıyorum.sırnaşık şey
Eylülcüğüm klomen kullanırken biliyorsun ki doktorlar yumurta takibi yapıyorlar. Büyüdü mü, çatladı mı diye kontrol ediyorlar. Ve yine biliyorsun ki klomen kullanınca kist oluşma ihtimali daha yüksek. Bence en azından gittiğin yerde başka bir doktora görün en azından. Ben olsam korkarım çünkü. a.s.
Kızlar ben cuma günü doktora gittim hatırlarsanız, ve tahmin ettiğim gibi başka bir tedaviye geçti. Cumadan beri düşünüyorum, acaba bu listede kalmam doğru olur mu diye.şakkıdı Vallahi taktir sizin arkadaşlar. Ben çıkamadım çünkü bu işin içinden. delikafadulden
Herkese günaydın canlarım. Vallahi özledim sizi haftasonunda.opuyorumnanaktan
Nilsucuğum bu lekelenmelerden iki gün sonra benim adetim geliyor. Galiba sen de adet olmaz üzeresin canım. Ama olsun diyorum ya en azından adet olabiliyoruz. İyi tarafından bakmak lazım. Çünkü ben ilaç kullanmadığım zaman adet bile olamıyorum.sırnaşık şey
Eylülcüğüm klomen kullanırken biliyorsun ki doktorlar yumurta takibi yapıyorlar. Büyüdü mü, çatladı mı diye kontrol ediyorlar. Ve yine biliyorsun ki klomen kullanınca kist oluşma ihtimali daha yüksek. Bence en azından gittiğin yerde başka bir doktora görün en azından. Ben olsam korkarım çünkü. a.s.
Kızlar ben cuma günü doktora gittim hatırlarsanız, ve tahmin ettiğim gibi başka bir tedaviye geçti. Cumadan beri düşünüyorum, acaba bu listede kalmam doğru olur mu diye.şakkıdı Vallahi taktir sizin arkadaşlar. Ben çıkamadım çünkü bu işin içinden. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?