Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

oldu canım tabi olmazmı, burda klomenle yumurtaları büyüyen ve hamile kalan çok arkadaş var, ben sonuç alamadım ama sen alırsın inşallah:1hug:

oldu canım tabi olmazmı, burda klomenle yumurtaları büyüyen ve hamile kalan çok arkadaş var, ben sonuç alamadım ama sen alırsın inşallah:1hug:

benimde korkuom o ya sonuç alamazsam gerçi dr um çok çok vahim değil durumun dedi ama yine de yoruldum 1 yıllık evliyim 2 senedirde bu adet düzensizliğiyle uğraşıorum yeter ama düzelsin artıık

tamam tamam. kız benim doktor da iğne dozunu artırınca 'çoğul gebelik olursa sonra bana kızma ama 'demişti olur mu olur. Ayy sağlık olsunda... gerçekten çok endişeliyim. Yarım saate kan testini almaya gideceğim.

Ama biraz çalışmam lazım artık. bir ara yine uğrayacağım kızlar.:içelim:

totemcim,canım benim hayırlısı olsun ama bak ne güzel hamiele haberlerini aldıkça biz de umut doluyoruz ve de ben daha çok inanıyorum olucana bence sen de öle yap
bak görürsün sen,ben,umutlu ve diğer arkadşlar kısa zamanda kupayı kaldırcaz burdasadece inanalım ve bol dua edelim,

ben de şimdi doktora gitcem bakalaım bana yine klomen mi vercek,kist mi var dicek ya da ne bilmiyorum valla,hayırlısı olsun inşallah,hepiminizi kocccccaman öpüyorum

Allah razı olsun. Bak sana söylelyim sen de kısa sürede hamile kalacaksın. Çok temiz kalplisin ve çok inanaçlısın. Bi de komiksin tabiii.. Bu dünyadaki mükafatın evladın olacak. Ben buna inanıyorum

Sağolasınn:asigim:Aminn inşallahh seldamm inşallahh:asigim::Saruboceq:

benimde korkuom o ya sonuç alamazsam gerçi dr um çok çok vahim değil durumun dedi ama yine de yoruldum 1 yıllık evliyim 2 senedirde bu adet düzensizliğiyle uğraşıorum yeter ama düzelsin artıık

adet düzensizliği büyük sorun teşkil etmiyo canım eğer başka bir problemin yoksa, kaldı ki problemi olupta hamile kalanlar çok klomenle, bende ve eşimde hiç sorun yok sebepsiz infertilite ama bebeğimiz olmadı hala, demekki daha zamanı gelmemiş Allah bizim için neyin hayırlı olduğunu daha iyi bilir daha 1 yıllık evlisin yolun başındasın inşallah uzun sürmez ama sürebilir de moralini bozmayıp ümidini kesmeden sabredeceksin ve çalışmaya devam edeceksin canım inşallah hayırlı haberini çok geçmeden alırsınvereliniortak

Evet cnm haklısın inşallah kısa zamanda isteyen herkes minik meleğine kavuşur.
opuyorumnanaktan

emelcim merseraycım totem gülcan bu gece hepinize dua edicem kendimle beraber.
Hepinize duacıyım kızlar. Nicklerinizi sayarak dua edicem emin olun. tek tek herbirinizin adıyla.

canım Allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olur :Saruboceq::Saruboceq:

daha ilk ay bebek istioz işte herşeyin başı sağlık çok şükür ne tahlil yapıldıysa temiz çıktı bide yumurta geç çatlasa tamamlanacak

:teytey::teytey::teytey:SELDAAAAAA gözlerime inanamadım ne kadar sevindim anlatamam bu mubarek günde verdin ya haberi bebişimizde çok tatlı olacak.....
şükürler olsun başka söz bulamıyorum...

seldam eskilerde azalıyor sanki dimi bende çıkmak istiyorum artık pavyondan
dinozorluktan opuyorumnanaktan

:teytey: :teytey:
canim seldam
inanamiyorum bu mubarek gunde
cok guzel bir haber verdin bize
gozun aydin olsun canim
Allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah:Saruboceq: :Saruboceq:

seldacım çok sevindim allah tüm hamişlerin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada tattırsın annelik duygusunu

Mehtapgülü cnm çok sağol
ınşallah hamilesindir güzelim , bugün adetin kaçıncı günü ?
Geçmişmiydi , bence hemen kan testi yaptır kesin çıkar
Gördüğün 2. çizgi pembemsi ise kesin yani inşallah hamişsindirrrrrr
Ben bu sabah yaptığımda 2.çizgide hiç bişeycikler yoktu
yani kensi çizgisi ile pozitif çizgisi ayırt edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…