herkese selamlar kızlar bende çok erken adet gördüğüm için kaç dr a gittim hep düzenleyiciler verdiler hiçbiri çözüm olmadı çocuk yapmaya karar verdik ve dr um dediki yumurtaların erken çatlıo büyümeden klomen hap verdi şimdi kızlar size soruom bu ilacı kullanıp yumurtaları büyüyen oldumu aranızda
oldu canım tabi olmazmı, burda klomenle yumurtaları büyüyen ve hamile kalan çok arkadaş var, ben sonuç alamadım ama sen alırsın inşallah:1hug:
Seldacığım ağzına sağlık gülüm. Ne güzel, işini gücünü bırakıp kısa bir destan yazmışsın bizler içinbuyrunnnnnnnnn
Balım ağzına sağlık datluum. İkiz demişsin ne iyi etmişsiin. kaydirigubbakcemile5
Ben de bir haftadan bu yana takılıyordum eşime, bu defa ikiz olacak inşallah diye:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Hani şu iğnelerden kullanıyorum, o iğneler de çoğul gebelik yapabiliyor yaa. Ama tabii bu normal insanlar için geçerli. Biz normal miyiizz, tabii ki değiliiz.zemuszemus Akşam da eşim geç geldi karnımı sevip, nasıl benim ikizler diyookafamçokkarıştı Teki buldun daaa, ikiz diyoooon, bi tane yumoşu zorla doğrultmuşum yinee dedimşakkıdı
Herşeyin başı sağlık, afiyet canlarım. Ama Seldacığım senin bebişini çok bekledik gülüm. İnşallah bu defa sağ salim yüzünü gördüğünde teyzelerine de göstereceksin tamam mıınaniknanik
Allah razı olsun. Bak sana söylelyim sen de kısa sürede hamile kalacaksın. Çok temiz kalplisin ve çok inanaçlısın. Bi de komiksin tabiii.. Bu dünyadaki mükafatın evladın olacak. Ben buna inanıyorum
benimde korkuom o ya sonuç alamazsam gerçi dr um çok çok vahim değil durumun dedi ama yine de yoruldum 1 yıllık evliyim 2 senedirde bu adet düzensizliğiyle uğraşıorum yeter ama düzelsin artıık
totemcim,canım benim hayırlısı olsun ama bak ne güzel hamiele haberlerini aldıkça biz de umut doluyoruz ve de ben daha çok inanıyorum olucana bence sen de öle yap
bak görürsün sen,ben,umutlu ve diğer arkadşlar kısa zamanda kupayı kaldırcaz burdasadece inanalım ve bol dua edelim,
emelcim merseraycım totem gülcan bu gece hepinize dua edicem kendimle beraber.
Hepinize duacıyım kızlar. Nicklerinizi sayarak dua edicem emin olun. tek tek herbirinizin adıyla.
adet düzensizliği büyük sorun teşkil etmiyo canım eğer başka bir problemin yoksa, kaldı ki problemi olupta hamile kalanlar çok klomenle, bende ve eşimde hiç sorun yok sebepsiz infertilite ama bebeğimiz olmadı hala, demekki daha zamanı gelmemiş Allah bizim için neyin hayırlı olduğunu daha iyi bilir daha 1 yıllık evlisin yolun başındasın inşallah uzun sürmez ama sürebilir de moralini bozmayıp ümidini kesmeden sabredeceksin ve çalışmaya devam edeceksin canım inşallah hayırlı haberini çok geçmeden alırsınvereliniortak
KIZLAR GÜNAYDIN.
Sabah ev testlerinden yaptım işe gelmeden. (toteemcim tamamen senin verdiğin gazla)allahıma bin şükür 2. çizgiyi gördüm. Yaniii hamileyimmmm:lepi:
Şimdi kan testine gidiyorum. Ne olur bana dua edin. Dönünce ayrıntıları yazarım.
Hepinizi öpüyorum
amin tatlım..canım maşallah,RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
çok teşekkür ediyorum.canım benim içini ferah tut.inşallah silik de olsa o çizgiyi görüsün.
haberlerinizi bekliyouz.
canım sıkma canını.demekki zamanı daha gelmedi.RABBİMİN izniyle inşallah,önümüzdeki ay çift çizgiyi görürsün tatlım..Günaydın Kızlar ,
Maalesef ben 2.çizgiyi göremedim mafoldumben
Bu sabah test yapacaklar inşallah sizler 2. çizgiyi görürsünüz.
SELDAAAMM canımm,KIZLAR GÜNAYDIN.
Sabah ev testlerinden yaptım işe gelmeden. (toteemcim tamamen senin verdiğin gazla)allahıma bin şükür 2. çizgiyi gördüm. Yaniii hamileyimmmm:lepi:
Şimdi kan testine gidiyorum. Ne olur bana dua edin. Dönünce ayrıntıları yazarım.
Hepinizi öpüyorummaşallah bitanem.RABBİM sağlıcakla,analı babalı kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:kıslaaar haydi halayaa:teytey::sm_cool:ay iananamıyorum çoookk sevindim canımın içi yaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:dinazorlarımız yavaş yavaş azalıyooo,darısı tüm kısların başınaaa:Saruboceq::Saruboceq:
canım hoş geldin aramızaa.s..aşılaman hayırlı olsun.inşşş çift çift gelir bebişin..günaydın kızlar ben yeniyim aslında okuyordum yazılanları ama yazmıyodum.bende klomen kullandım yumurta takibi yapıldı bu sabahta çatlatma iğnesi vuruldum. yarın aşılama yapılacak çok heyecanlıyım.inşallah gelir benimde miniğim.
Günaydın herkese;ben de yeniyim,hep okuyordum ve artık yazayım dedim ben de))Dada reglime çok var ama şimdiden heyecanlanıyorum...
canım hoş geldina.s.
CANIM ARKADAŞLARIM.KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.RABBİM BU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE, HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN AMİİİNN..
kıslar bu arada, sabah test yaptım.ikinci çizgi çok ama çoookk silik,yani dikkatli bakınca belli oluyo.acaba testin kendi çizgisi olabilirmiki:uhm:ayy yardım edin daa,artık bende pavyondan çıkmak istiyoruuumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?