Bugün öğle saatlerinde test yaptım negatif çıktı kızlar....Hayırlısı gerçi yarın adet günüm ama çıksaydı havalara uçardım.Güzel olurdu.Hala umudum da var ama:)
hayırlısı olsun canım moralini bozmaman çok güzel Allah nasip edecektir ümidini kaybetme.a.s.
Bugün öğle saatlerinde test yaptım negatif çıktı kızlar....Hayırlısı gerçi yarın adet günüm ama çıksaydı havalara uçardım.Güzel olurdu.Hala umudum da var ama:)
evet gerçekten bu ne yaa ağlaya ağlaya bi hal oldum senağlama
balım, umutlu serapım canlarım sağolun var olun. Dinozorların soyu tükendi biz de tek tek hamile kalacağız inşallah. :Saruboceq:
Şimdi bir dinozorun anılarını yazıyorum kızlar. Umarım faydası olurkaydirigubbakcemile3
Ben 32 yaşındayım çocuğum yok henüz. (dinozorun allahıyım. Hem yaşlı hem döltutmaz:roflol:
2006 yılında bebek yapmaya karar verdik. a.s
2007 yılında hamile kaldığımı sandım ama dış gebelikti ve ameliyat olmak zorunda kaldım.:çok üzgünüm:
2008 yılında tam bir sene sonra hiçbir tedavi uygulanmadan hamile kaldım. ama 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Kürtaj oldum.:çok üzgünüm:
Kürtajdan sonra 3 ay dinlendik.:smiley-cool:
2008 ekim ayında klomen ve pregnly ilaca başladım. 4 ay kullandım ama sonuç alamadım. :uhm:
Rahim içi filmi çektirdim. Sağ tüpümde dış gebelik ameliyatından kaynaklanan bir daralma olduğu tespit edildi.
Sağ yumurtalığımda 1,5 cm büyüklüğünde çikolata kisti olduğu aynı zamanlarda tespit edildi. Bu kist hamile kalamama ve düşüklerin başlıca nedeni. İllet birşey.
Eşime iki kere sperm testi yaptırdık. Onun maşallahı var. Bizim evin defolusu benim.a.s
Sonra tedavilerden ve beklemekten sıkıldığım için 2 ay ara verdim. Gittim burun ameliyatı oldum.(Çok alakasız ama kafamdan çıkarmak istedim)-tatlicadiarzu-
Tabi kafadan atma işi çok kısa sürdü. Yine aradık doktoru.
Geçen ay yumurta geliştirici iğnelere başaladık. Tek doz yapıldı. sonuç yine hüsran.
Bu ay iğnenin dozu 2 ye çıkarıldı. Birden fazla yumurtam oldu çok şükür.ve çatlatma iğnesi yapıldı.
Şimdi çift çizgiyi gördüm ama kan testini görmeden inanamayacağım herhalde.
benim için oldukça zor aşamalardı güzellerim. Şuanda tek dileğim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlada sahip olmak.
hepinizin bir an evvel hamile kalmasını yürekten diliyorum. Başta dinozorların hası olanlar ,arkadan bütün cemaat. Dualarım hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?