Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Bugün öğle saatlerinde test yaptım negatif çıktı kızlar....Hayırlısı gerçi yarın adet günüm ama çıksaydı havalara uçardım.Güzel olurdu.Hala umudum da var ama:)

Bugün öğle saatlerinde test yaptım negatif çıktı kızlar....Hayırlısı gerçi yarın adet günüm ama çıksaydı havalara uçardım.Güzel olurdu.Hala umudum da var ama:)

hayırlısı olsun canım moralini bozmaman çok güzel Allah nasip edecektir ümidini kaybetme.a.s.

hayırlısı olsun canım moralini bozmaman çok güzel Allah nasip edecektir ümidini kaybetme.a.s.

Sağol iyi dileklerin için canım. İnancımızı kaybetmememiz lazım ki güçlü olalım.Her işte bir hayır vardır diyebilmek en iyisi, bunu çok iyi anladım...:Saruboceq:

Canım benim sende benim gibi dayanamadın dimi
Amannnnnnnn boşver be arkadaşım geç olsun güç olmasın opuyorumnanaktan
Sabah bende test negatif çıkınca bayağı bozulmuştum ama geçti :teytey:
Hayırlısı olsun bakalım yarın adet olacak mıyız ?
Aslında yarında progestan içeceksek olmayız.
Benim bildiğm progestan bittikten bi kaç gün sonra oluyor adet kafamçokkarıştı

zemuszemuszemuszemuszemuszemus yandaan yandaaan. zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Mehtap Gülüm inanamıyoruuum sen de hamilesiiiinn. Ayol teker teker gelin beedelikafadulden Allahııım ne mubarek birgün bugüüün. Canııım benim %100 hamilesin tatlım. Yoksa niye çıksın ki ikinci çizgi. Oyyy oyy kulaklarıma inanamıyorum. Bu ay dinazorlar ayı sanırsam. Ayol pavyon kaldı mı bi kaç kişinin elinee. hihoyyyt

MEHTAP GÜLÜM bence de kesin hamilesin. Allahım hakikaten mucizelerin bitmiyor. Koş hemen kan testine ne duruyorsun?delikafadulden

Bu arada ben aldım test sonucumu.994,87 değerim. Salı gününe randevu verdi doktorum. Bu arada günde 6 tane progestan içecekmişim. Allaha emanet bekleyeceğiz ondan sonra.

:teytey::CüvCüv:MEHTAPGÜLÜ ÇOK sevindimmmmm.
gözün aydın canım bu ay gerçektende dinazorların ayı....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Seldacığım ve Mehtap Gülüm inanın hala inanamıyorum sizin hamile olduğunuza. ıçim içime sığmıyor yaa. Selda şekerim nasıl bi duygu, neler hissediyorsun anlatsanaaaa. Kesin sen de hala inanamaktasındır. Canlarım benim yaa.

SEDAMM canım ya çok sevindimzemuszemuszemuszemus ALLAH sağlıkla kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin canım eski arkadaşlar teker teker bebişlerine kavuşuyor bizlere umut oluyorsunuz darısı isteyen herkesin başına olsun çok beklemişin sen canım inş. sağlıklı sevgidolu dünya tatlısı bebişlerin olur:1hug::ecrin_bebek::ecrin_bebek:a.s.:enbuyukkk:

ranacım nostokcum çok teşekkür ederim. ınşallah ikinizde sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz. (Nostok sende inşallah 1 temmuzda sevinirsin)

Sevgili dinozorlar. Bakınız soyumuz tükeniyor. Az daha sabır

umutlu serapım valla inanamıyorum. Tek düşünebildiğim şey sağlıklı bir gebelik olması ve bundan sonra gebelikle ilgili talihsizlikler yaşamamak. Salı günü kontrole kadar zaman geçer mi acaba diye düşünüyorum ve sadece herşeyin yolunda gitmesini diliyorum.
Esomoşcum sağol canım. Darısı hepinizin başına.Buna inanın lütfen. birgün mutlaka olacak.
ZEYTıNCıM sende kocayı kaçırmadan inşallah hamile kalırsın. Bir ara yakala bitir işi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…