KIZLAR MORALİM ÇOK BOZULDU,dr dan geldim şimdi,yine alttan baktı 25 mm kist oluşmuş yumurtalıkların birinde bu ay hiçbişi veremicem bu kistin gitesi lazım dedi,cyglo proynova var ya söktürücü bana bundan kullan dedi söktürücü yani,ben de artık adetim düzene girdi neden bunu kullanım ki normal adet olarak bu kist gitmez mi dedim iyi madem dedi,ama çok kötüyüm ya hem bebek yok hem de kist belası bu kist nedir onu bile bilmem ilk kez başıma geldi bu,ve ben bu dr dan hiçbişi anlamadım 1 senedir,dr değiştiricem,kızlar bu kist ne olucak lütfen bişiler yazın yoksa çıldırcam sonunda
Hiiiç canını sıkma hayatım. Bu kist kurtulması en kolay kistlerden. Adetle atılabiliyor bildiğim kadarıyla ama doktora danışmak daha uygun olur. Soğan suyu kürü de uygulayabilirsin. Onun da antibiyotik özelliiği var. Tadı biraz iğrenç o kadar.İbrahim saraçoğlu mucize iksirler diye aratabilirsin nette..
allah razı olasun arkadaşım sağol,bişi sorucam cnm,dr bana cygnol verdi hani var ya söktürücü bunu kullan bu ay dedi kist sökülsün sen yine de gün aşırı ilişkiye adet bitince başla dedi,herşey tamam da benim adetim düzene girdi tekrar niye kullanim dedim iyi madem kullanma adetinde sökülsün dedi,hiçbişi anlamadımsenağlama
KIZLAR MORALıM ÇOK BOZULDU,dr dan geldim şimdi,yine alttan baktı 25 mm kist oluşmuş yumurtalıkların birinde bu ay hiçbişi veremicem bu kistin gitesi lazım dedi,cyglo proynova var ya söktürücü bana bundan kullan dedi söktürücü yani,ben de artık adetim düzene girdi neden bunu kullanım ki normal adet olarak bu kist gitmez mi dedim iyi madem dedi,ama çok kötüyüm ya hem bebek yok hem de kist belası bu kist nedir onu bile bilmem ilk kez başıma geldi bu,ve ben bu dr dan hiçbişi anlamadım 1 senedir,dr değiştiricem,kızlar bu kist ne olucak lütfen bişiler yazın yoksa çıldırcam sonunda
Stellacım belirtileri sormuşsun
1. Benim göğüslerimde hassasiyet vardı. Çatlatma iğnesinden sonra başladı ve hiç geçmedi. bir de oldukça sertler.
2. Regl olacakmışım gibi belim ağrıyordu. Tamam ben bugün patlarım diyordum. Ama gelmedi.
3.Çok uykum var sabahları kalkamıyorum (gerçi o benim uykuculuğumla ilgili olabilir ama yine de yazayım)
Belirtilerim sadece bu kadar canım.
kızlar bi de dr ben de klomenden dolayı kist olmasına rağmen adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye gir dedi,belki de bebek olur dedi,sizce bu normal mi
Canım benim sende benim gibi dayanamadın dimi
Amannnnnnnn boşver be arkadaşım geç olsun güç olmasın opuyorumnanaktan
Sabah bende test negatif çıkınca bayağı bozulmuştum ama geçti :teytey:
Hayırlısı olsun bakalım yarın adet olacak mıyız ?
Aslında yarında progestan içeceksek olmayız.
Benim bildiğm progestan bittikten bi kaç gün sonra oluyor adet kafamçokkarıştı
kızlar bi de dr ben de klomenden dolayı kist olmasına rağmen adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye gir dedi,belki de bebek olur dedi,sizce bu normal mi
nilsu nerde oturuyorsun
avrupa yakasımı anadolu yakasımı
şuan hangi hastane ve doktora gidiyorsun
belki ilk adetle kistini atacağını düşündüğü için adetten sonra ilişkiye devam edeni dedi
Nilsu slm, senin yumurtlamanda sorun mu vardı doktor ondanmı klomen verdi? kaç aydır kullanıyordun? Günde kaç tane alıyordun?Adetin 5. günü mü başladın?
Çok soru sordum galiba...
Bencede kimi kistler kendiliğinden gider düşüncesi ile , adet zamanında atıldığı için genelde ondan söylemiştir. Ama bir ay dinlenme veriyorlar ilaçsız demekki sen ilaçsız deneyeceksin inşallah tutar ,
Nilsucuğum üzülme canım. Bunda da vardır bir hayır. Ben de ikinci ayımda kist yapmıştı klomen. Aynen senin doktorunun dediği gibi demişti benim doktorum da. Sağlık olsun güzelim. Bakarsın bu ay ilaçsız gelir meleğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?