Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağolun varolun kızlar,dr değiştirmek istiyorum araştırıyorumda ama buraya gelin geldim ben çevrede fazla yok,nereye kime gidicemi bilmiyorum

canım ben doktorumdan memnunum fakat özeline gidiyorum..
prof.bülent baysal mecidiyeköyde istersen özelden nosunu falanda yazarım sana ama biraz pahalı ben özel sigortalı olduğum için karşılıyo ondan gidiyrm zenginliğimden değil..hyırlısı olsun canım sıkma talım....
BAK DİNAZORLARIN NESLİNİ TÜKETİYORUZ HEPİMİZ SIRAYLA .....

Bende öyle kullanacağım + çatlatma iğneside olacağım.Ondan sonra önerdiği gün ilişkiye gireceğim sonra dediki doktor tekrar seni çağıracağım çatlamışmı diye kontrol edeceğim dedi. Yani sen iğne olsan bile yine kontrole git baktır muhakkak inşallah hamile kalırsında gerek kalmaz bunlara

Klomen ve çatlatma iğnesi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş , yumurtada sorun olmasada veriliyor yani senden de anladığım kadarı ile.

tatlım benim de eşim üzerinden özel sigortam var belki benimki de geçer

canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah tutarda yüzün güler arkadaşım İNŞALLAH:Saruboceq:

hihoyyytMehtap gülümm ınsallhh kan testınde de pozıtıff cıkarrrr:teytey::teytey::teytey:
seldamm canım değerr maşallahh çokk güzelllll belkıdee ikizz:dance::dance:

Bende drdan geldimkaydirigubbakcemile3
Dinazor yumurtalarıma bakmaya gittimsırnaşık şey
Odaya girince dr hamilemisinn yoksa dedi:roflol::roflol:muhahahasırnaşık şeyHayırr dedimmsırnaşık şeyaaaa diyokaydirigubbakcemile3artık olsun dıyo 6 ay oldu diyosırnaşık şeyAdamda dicek dinozorlaştınn hadi amam diyemiyo belkidesırnaşık şey.Usg odasına gıttım yardımcı kız hamılemısın dıyosırnaşık şeyyoo hayır dedım:roflol:doktor geldi yanıma baktı yumoşlara.Maşallah sübhanallah kist felan yok.5 tane yumoşum var dr şaşırdııdelikafaduldendelikafaduldenRekorum bu ayda:roflol:3 tanesı güzel gelişmis arkadan gelen 2 tanede büy,üyor dedi..Cumartesi sabahı çatlatma iğneni vur dedi göbüşündenkaydirigubbakcemile3Sonrada 3 gün çalışın dedi:roflol:Rahim kalınlıgımda iyi 9 mmBu ay tutsun inşallahhh artıkk diyoo.Hamile kal artıkk diyo:roflol:dedım ıgneye geçelimmm..Yok dedi yinee ulan fosilleştim klomenle.eger adet olursam 7.ay klomene geçicem :rofloloktor hapla ucuz yöntemle kalıtelı ve çok yumoşun oluyor dedii.iğnedede aynıı yumurtalarr bıraz daha fazla olcak dedı..Bence hapla yıne devam edelim dedi..Sonrada baktık olmadıı tüp bebege gıdersınız dedı..HECELEyerek senin -co-cu-gun-ol-cak dıyo:roflol:Biliyoz zaten olacagınısırnaşık şeysebebsiz infertilitee işte ne olcagı belli olmuyo:rofloloktor tüp bebe artıkk ucuzladı dedi.İğneye hiç geçmeyelim dedi.İlaçla 1 kaç ay daha devam edıp sonra dusunursunuz dedı..Bizde eşimle seneye yaza kadar bekleme kararı aldık.Acelem yok valla.koşamam hemen tüp bebe kapılarına.Bence gerek kalmıcak tüpp.Hem zaten tüpün garantısıde yOK DIYO DR 3 TAne hastadan 1 tanesı tutmuş geliyor dedi hastalarımda.Anlıcagınız böyle kızlarr fazla uzattım kusura bakmayın:roflol::roflol:

canım inşallah,inşallah hepimiz tez zamanda hamiş oluruz..benim daha günüme var tatlım. 28 inde olmam gerekiyo(evlilik yıldönümümüz) ama ben dayanamadım

canım benim inşş hamişimdir.valla hala umutlu değilim.sabah testi tekrarlasammı,,:uhm:
çok az kaldı pavyon kapatılacak inşallaaahh:Saruboceq:
:teytey::CüvCüv:MEHTAPGÜLÜ ÇOK sevindimmmmm.
gözün aydın canım bu ay gerçektende dinazorların ayı....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım serapcımada yazdığım gibi kesin gözüyle bakmıyorum.yarın testi tekrarlıycam,inşş pozitif çıkaaarr..çünkü geçen ayda test böyle çıkmıştı o yüzdeenn
bitanem RABBİM tez zamanda senin ve tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün,çifter çifter versin inşallaaaaaaaahh:Saruboceq:
seldafid, mehtap ve diğer hamile olan arkadaşlar nasıl belirtileriniz vardı
tatlım adetimden 1 hafta sonra kasıklarımda batmalar,ağrı,şişkinlik,göğüslerimde şişti ve uçları çok acıyo.gerçi akıntı ve idrara sık çıkma yok.ayy bilmiyorum yaa,yoksa gerçekten hamişmiyimki:uhm:
arkadaşlar heralde yaz patlaması yaşıcaz inşallah süpanallah.çok güzel haberler ya.herkesi tebrik ederim.

canım çok sağol inşallah,peşpeşe hamiş patlaması olur..

seldam canımm,inanki çoook sevindim bitanemm..ooohh maşallah değerin çok güzel çıkmış.RABBİM keseyi görmeni,peşinden kalp atışını duymanı veee sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım dinazorum.(ay pardon dinazorluktan ve pavyondan kurtulmuştun dimii:sm_cool
bitanem sabah testi tekrarlasammı,kan testimi yaptırsam,kafamçokkarıştıgünümümü beklesem bilemedimm:uhm:

Kız balım maşalllaaahhh... ınşalllah içlerinden bir tanesi bile olsa bebiş olur bu ay. Allahım yardımcın olsun gülüüüm.
Yaa benim hep sağ tarafımda ve hep 1 tane yumurtam oluyor. Bir tane olması tamam, zar zor 1 e razıyım ama neden hep sağda oluyor acaba kafama takılıp duruyor vallaahii.

Canım kaç yumurtan oluyor seninnn.İğnelerle ne kadar olduuu:uhm:cumartesı sanırım gıdıcektın kontrole

Bu ay hep dua ettim 1 yumoş olsun diye.Aksine dolu yumoş oldu...hİÇ KAFAYA TAKMADIM büyüdümü büyümedimi diyee..Bal tarçında yapmadım inadına iğneye geçmek için ama taktikk tutmadı yaa yine dr kazandı:roflol:Olsun belkide hayırlısı böyledir:asigim:

Şekerim yumurta takibine başlandığından beri, yani klomen kullanmaya başladğımdan beri hep 1 tane yumurtam gelişti ve dediğim gibi hep sağdaydı. Bu ay biliyorsun iğneye geçtim ama yine bir yumurtam oluşmuş ve o da 10mm çapında. Yani ben boşu boşuna bir sürü para vermiş oldum iğneleree...

hihoyyytMehtap gülümm ınsallhh kan testınde de pozıtıff cıkarrrr:teytey::teytey::teytey:
seldamm canım değerr maşallahh çokk güzelllll belkıdee ikizz:dance::dance:
amiiiinn balım inşallah..

maşallah,suhanallah yumoşlarına balım.bu mübarek günde RABBİM dualarımızı kabul etsin,6 ay klomenden sonra,inşallaaahh bu yumoşlarla ikizin,üçüzün hatta dördüzün olur inşallaaaahh:Saruboceq::Saruboceq:
ayy benim keşke ikizim olsaa:kedi:

kıslar umudunuzu hiç yitirmeyin.teyzemin kızı(iki oğlu var,kız delisi)kızım olsun diye,geçen yıl benimle beraber 4 aylık bebeğini düşürmüştü..tedavisiz sırf dua ile şimdi hamile veee ikiiiizz..çıkmayan candan umut kesilmez,ALLAHIM HEPİNİZE(hamiş değilsem banada)TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA,SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN İNŞALAAAHH AMİN AMİN AMİN..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:uhm:Dozunumu az kullanıyor senin bu dr yaaaa.Peki neden 1 den fazlaa olmuyorrr.Yaa boşunaa dediğin gibi iğne parası az değill.İnşallahh süpriz olur yumoş kontrolune gıttıgınde gelişmiş olsun inşallahh..

:asigim:Sağolasınn canım aminnn iNŞALLAHHHHH.Rabbim hepimizinn dualarını kabull etsinn inşallahhhhh.Dua herşeyin ilacıdırr.Dua şifadırrr:Saruboceq::Saruboceq:

O zaman artık sana kader arkadaşı diyimmmm opuyorumnanaktan
Canım benim 1 saattir sağ kasığıma sancılar giriyor aslında adet ağrısı gibi de değil tam olarak anlayamadım.
Aman herneyse yarın ya da en geç haftasonu kırmızıları görüyüm bari
Bir de adete bi kaç gün kala akıntınız oluyor mu :1rolleyes:

maaşallah canım yumoşların süper:hooray:moralinde gayet iiiyi bence bu ay tam zamanı inş. hamiş haberini bu ay duyarız canım:CüvCüv:

MEHTAP GÜLÜ canım kan testini de yap pozitif sonucunu al doktoruna git bu mutluluğu bir an önce yaşa evlilik yıldönümünüzde bence en güzel hediye bu oldu canım yaaa.... eşine söyledinmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…