Kızlar boşa heveslendim mafoldumben
şimdi sonucu aldım 74,66 çıktı :sinifsinif:
totem canım hamilesin:teytey:, neye boşa heveslendin anlamadım
ay hamilesin değerine baksana canım 5in üzeri hamiledir, reglin kaç gün gecikti canım
bugün 30 . günüm
ama değer düşük çok da iyi bi değer değil :çok üzgünüm:
ya kesinlikle öyle düşünme, ay çok sevindim ya, bu düşünceleri kafandan çıkar canım tadını çıkar bu haberin dr una sordunmu değeri bence çok düşük değil böyle değeri olan çok duydum sonra artıyo canım ya çok güzel bir haber :teytey::teytey::teytey:
ne kadar zamandır uğraşıyodun canım ne aşamalardan geçtin biraz bahsedermisin?
Cnm iyi dileklerin için tşk ederim opuyorumnanaktan
druma ulaşamadım bugün maalesef , benim 2008 mayısta 9 haftalık gebeliğim bebişim karnımda öldüğünden sonlandırıldı mafoldumben
sonrasında da 2-3 kez kimyasal gebelik yaşadım .bu ay da sadece klomen kullandım tatlım iğne falan da olmadım çatlatmak için...
Ayrıca benim adetlerim inanılmaz düzensiz hatta bu yüzden bu ay adetin 21 . günü progestana başladım düzenli olsun diye
Anlıcan eğer gerçekten hamişsem benim için gerçekten bi mucize olacak
kafamçokkarıştı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisBu hamiş listesiii doluppp taşıcak inşallahhh:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
bugün 30 . günüm
ama değer düşük çok da iyi bi değer değil :çok üzgünüm:
İnşallah nilsucum
Çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
balımm bugün teşrif etmediler ama sancım çoookkfisfisfis.testi yarın yaptıracam nasipse..:dance:Mehtapp sen ne zaman yaptırıcaksın tahlill yarınmıııı:dance:
canımm hala bekliyorum işte.bakalım yarın ne olacak..Canım benim sağolasın opuyorumnanaktan
İnşallah cnm o kadar sabırsızlanıyorum ki 1 saat kaldı nasıl geçecek bilmi,yorum
rabbim hepimizin göbişlerini doldursun hayırlısıyla :Saruboceq:
Sen nasılsın mehtap gülü nasıl gidiyor cnm
canım hayırlı olsun.güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..kızlar çatlatma iğnemi vuruldum 3 gün oldu beklemedeyim:Saruboceq:
canım kırmızıları görene kadar hamişiiizz..arkadaşlar ben bugün idrar testi yaptım, negatif çıktı malesef
son adet tarihim 8 hazirandı
Ama hala hamile olma şansım var değil miiiiii?:çok üzgünüm:
esra nasılsın canım?ne zamandır yoksun,bebiş nasıl..aman aman hamiş listesine baktımda hamişlerimiz varmış.seldacığım mehtap abla maksimen ve swett bayb çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
diğer hamişleride tebrik ederim
bebiş isteyenlerinde biran önce bebişlerine kavuşmasını rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?