Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

korunma hapından bahsettiğin cyglo proynova mı dr bana bunu verdi bu ay kullan adet ile birlikte kist gider dedi ben de dra benim adetim düzene girdi buna gerek var mı dedim dr da tamam kullanma o zaman gün aşırı ilişkiye devam bakarsın hamiş kalırsın dedi,ama hala aklıma takılanlar var tabi

hihoyyytUykucularrr nerelerdesinizzz herkeze günaydınllarrrrrhihoyyyt

hihoyyytUlan bende yapışıp kaldım topiğeehihoyyyt

hihoyyytİnşallahhh bu haftaaa listedeki arkadaşlardan güzell hamişşş haberleri alıcazzhihoyyyt

günaydın kızlar,
ebrunisacım esraie teşekkürler kızlar. Ebrunisa sen de tez zamanda erersin inşallah muradına. Esraie sana ve bebeğine de sağlık sıhhat diliyorum canım

Ranacım sen ne yapıyosun bebiş nasıl. Progestan jeli mutlaka soracağım doktoruma. Hapın faydasından zaten emin değiliz diyor doktorlar.
Gebelik sağlıklı ise ne progestana ihtiyaç var ne başka şeye. Biz ve bizim sıpalar nazlı. Ne yapalım

Başakcım allah hayırlısıyla kurtarsın. Sağlıkla kavuş inşallah minik burçine..

Totem tebrik ederim seni. Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebeklerimize. Hemen üzme kendini. ınşallah hiçbir sorunun olmayacak.:Saruboceq:

Mehtap hani test yavrucum. Ne kadar sabırlısın. Hadi bekliyoruz bak..

Kızlar günaydın, pazar günü gördüm kırmızıları....Yeni bir ay yeni umutlar....Denemeye devam.Yarın üçüncü günü klomen ve doktor yoları göründü bana.

Kızlar günaydın, pazar günü gördüm kırmızıları....Yeni bir ay yeni umutlar....Denemeye devam.Yarın üçüncü günü klomen ve doktor yoları göründü bana.

:1hug:Librarian hakkında hayırlısı olsun canımm geldiği gibi gelmediği bir günde gelicek inşallahh..İnşallahh bu aykii tedavinnn senin için hayırlı olsunn:Saruboceq:
Yeni adet tarihini verirmisin ?? listeyi güncellediğimde düzenleyim
opuyorumnanaktan

Günaydınlar herkese

Arkadaşlar güzel dilekleriniz ve bana verdiğiniz moral desteği için çok teşekkür ederim.
Bugün doktorumla görüşeceğim , inşallah bir sorun çıkmaz :Saruboceq:
Rabbim hepimizin kucağını en kısa zamanda doldursun inşallah...

Balsuratçığım sağol desteğin için arkadaşım.Tamam, yarın hatta bugün günümü söylerim sana canım.

Canım sakın üzülme kırmızıların gelmeside bir sağlık belirtisi.
Lütfen sakin ol yeniden tedavine başla , herşey kısmet cnm
Ne yazılmışsa onu yaşıyoruz canım

Salak gibi cümleler kuruyorum:) Sanki çok zor bişey adet günümü söylemek:)
Balsurat arkadaşım yeni adet tarihim 25 Temmuz, canım.

Sağol Totemcim, bak ikimizden biri hamile gördün mü:) Darısı hepimizin başınaaa....AMııN.ınan kendime çok üzülmedim.Zamanla insan daha bir dayanıklılık kazanıyor bu konuda.Ama senin için havalara uçtum dersem de hiç abartmış sayılmam.Ne güzel yaaaa:)

Canım arkdaşlarım allah hepinizden razı olsun
Bu topiğin uğuruna inan canım en kısa zamanda buradaki herkes hamiş olacak
Evet açıkcası bu ay kırmızları görseydim de hiç üzülmeyecektim bende
Çünkü benim için kırmızıların bile gününde gelmesi çok önemli
Rabbim herşeyin hayırlısını versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…