nilsu canım,ben kendi adıma,adetim biter bitmez çalışmalara devamm.yataktan hemen kalkmıyorum,en az yarım saat yatıyorum..canım önemli günler adetinin siklusuna göre değişiyor.28 günde bir olanlar adetinin ilk gününden hesaplayarak 14. günü ilişki öneriliyor.netten hesaplayıcılara bakarsan uygun günleri yazıyor tatlım.ben genellikle, hesaplayıcıları takip ediyorum bitanemm.bu konuda umarım yardımcı olabilmişimdir canımm.
tatlım bildiğim kadarıyla,kist oluşunca dr korunma hapı veriyor.dr'un sana vermedimi?birde kist hamiş kalmayı engelliyor diye biliyorum.amcamın kızında olmuştu,kisti geçince hamiş kaldı,şimdi 2 aylık çok tatlı bir oğluşu var.. çıkmak zorundayım,bugün evlilik yıldönümümüz,kociş çağırıyo..öpüyorum iyi geceler tatlım..
hihoyyytUykucularrr nerelerdesinizzz herkeze günaydınllarrrrrhihoyyyt
hihoyyytUlan bende yapışıp kaldım topiğeehihoyyyt
hihoyyytİnşallahhh bu haftaaa listedeki arkadaşlardan güzell hamişşş haberleri alıcazzhihoyyyt
Kızlar günaydın, pazar günü gördüm kırmızıları....Yeni bir ay yeni umutlar....Denemeye devam.Yarın üçüncü günü klomen ve doktor yoları göründü bana.
Kızlar günaydın, pazar günü gördüm kırmızıları....Yeni bir ay yeni umutlar....Denemeye devam.Yarın üçüncü günü klomen ve doktor yoları göründü bana.
TOTEM canım kesin hamilesinn, ya çok sevindim....Oleyyyyyy:)
Sağol Totemcim, bak ikimizden biri hamile gördün mü:) Darısı hepimizin başınaaa....AMİİN.İnan kendime çok üzülmedim.Zamanla insan daha bir dayanıklılık kazanıyor bu konuda.Ama senin için havalara uçtum dersem de hiç abartmış sayılmam.Ne güzel yaaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?