Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar günaydın çok moralim bozuk benim napıyım bilemiyorum klomen bittikten sonre kahverengi kananmam başlamıştı geçmeyince doktora gittim progestan verdi başladım 4 gün sonra kanama bitti dün akşam çok ağrım oldu baktım kanamada başladı napıcam ben

:teselli:Geçmişş olsunn canımmm..Pekiii kahve lekelenmen oldugunda doktora gittiğinde ne dedi sana?neden lekelenmen olmuş?açıklama yapmadımı?prosgestan içince geçermiymiş?:uhm:Olmazsa doktoru bugun tekrar ara canım rahatlarsınn en azından aklında soru işareti kalmazz

umutlumm ne dıyon nan aşağıda dinozorum benimmm .Geçmişimi okuyon:jeyyar:

Canıııımmm günaydıın. Evet balım geçmişi okuyodum. Senden de biişi kaçmıyo haasırnaşık şey Yaffruum başka bişey yapsak yakalayacan bee:roflol: Çatlatma iğnen hayırlı olsun gülüüm. İnşalllaahh bu ay güzel haberini alacaz:lepi:
TOTEMCİİİĞİİİİMMMM hihoyyythihoyyythihoyyyt
Güzelim süpersiiiinn yaa. Allahıııımm çok şükürler Ya Rabbiim. Yüce mevlam sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh canım beniiimm.:Saruboceq: Kızlaaarrr bugün de süper geçecek. Ama kesin haberi alınca bize söyle tamam mı Totemimmm
Nilsucuğuum dualarına bizi de dahil etmen ne kadar güzel. Allah razı olsun gülüüm. Rabbim hepimizin muradını versin inşaallaahh
zemuszemus yandaaan yandaaannnzemuszemus

Günaydınnn umutlumopuyorumnanaktan
Yok başka bişi yaparken görmem gözlerimi kapadım bak:kedi::roflol:

Kızlar günaydın, pazar günü gördüm kırmızıları....Yeni bir ay yeni umutlar....Denemeye devam.Yarın üçüncü günü klomen ve doktor yoları göründü bana.

inşallah temmuz ayı hepmize uğurlu gelirde hamiş kalırız tatlım,Allah hakımızda hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:

Canım umutlum çokkkk sağol hayatımmm
Az önce doktorumla konuştum gebesin hayatım yarın mutlaka gel kan testini tekrarlayalım dedi ve progestana devam dedi :lepi:
darısı tüm isteyenlere :Saruboceq:

tatlım ayını şey 3 ay önce benimde başıma gelmişti,benim durum şöyle olmuştu:adetim bittikten 2 hafta daha sürmeden ben de sabah lavaboya çıktığımda kahverengi akıntılar geldi,drumu aradım normal bişi korkma hormanal dengesizlik olmuş dedi,ikinci normal hasta gibi adet görmüştüm

Allah senden de razı olsun tatlım

TOTEM SÜPERSİN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.TEBRİK EDERİM.zemuszemus
İNAŞALLAH BİZEDE EN KISA ZAMANDA NASİP OLUR.:Saruboceq:BEN GERİ SAYIMA BAŞLADIM.8 GÜNÜM KALDI.BU AY HİÇBİŞEY KULLANMADIM.AMA DÜN AKŞAM SAĞ KASIĞIM OKDAR AĞRIDIKİ AĞRIDAN OTURAMIYORDUM.İNŞALLAH HAYRA DELALETTİR.YOKSA ÜŞÜTTÜMMÜ ACABA.OFFF.klava:

gülcacım çok sağol tatlım darısı başına inş. hamişsindir sende
bende bu ay ilk defa klomen kullanmıştım ama iğne falan olmadım benimde çok kasık sancım oldu dediğin gibi oturup kalkarken batıyodu artık inşallah sen de hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…