kızlar günaydın test yaptırmaya gidiyorum dua edin...
kızlar günaydın çok moralim bozuk benim napıyım bilemiyorum klomen bittikten sonre kahverengi kananmam başlamıştı geçmeyince doktora gittim progestan verdi başladım 4 gün sonra kanama bitti dün akşam çok ağrım oldu baktım kanamada başladı napıcam ben
umutlumm ne dıyon nan aşağıda dinozorum benimmm .Geçmişimi okuyon:jeyyar:
Canıııımmm günaydıın. Evet balım geçmişi okuyodum. Senden de biişi kaçmıyo haasırnaşık şey Yaffruum başka bişey yapsak yakalayacan bee:roflol: Çatlatma iğnen hayırlı olsun gülüüm. İnşalllaahh bu ay güzel haberini alacaz:lepi:
TOTEMCİİİĞİİİİMMMM hihoyyythihoyyythihoyyyt
Güzelim süpersiiiinn yaa. Allahıııımm çok şükürler Ya Rabbiim. Yüce mevlam sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh canım beniiimm.:Saruboceq: Kızlaaarrr bugün de süper geçecek. Ama kesin haberi alınca bize söyle tamam mı Totemimmm
Nilsucuğuum dualarına bizi de dahil etmen ne kadar güzel. Allah razı olsun gülüüm. Rabbim hepimizin muradını versin inşaallaahh
zemuszemus yandaaan yandaaannnzemuszemus
Kızlar günaydın, pazar günü gördüm kırmızıları....Yeni bir ay yeni umutlar....Denemeye devam.Yarın üçüncü günü klomen ve doktor yoları göründü bana.
Canıııımmm günaydıın. Evet balım geçmişi okuyodum. Senden de biişi kaçmıyo haasırnaşık şey Yaffruum başka bişey yapsak yakalayacan bee:roflol: Çatlatma iğnen hayırlı olsun gülüüm. İnşalllaahh bu ay güzel haberini alacaz:lepi:
Güzelim süpersiiiinn yaa. Allahıııımm çok şükürler Ya Rabbiim. Yüce mevlam sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh canım beniiimm.:Saruboceq: Kızlaaarrr bugün de süper geçecek. Ama kesin haberi alınca bize söyle tamam mı Totemimmm
Nilsucuğuum dualarına bizi de dahil etmen ne kadar güzel. Allah razı olsun gülüüm. Rabbim hepimizin muradını versin inşaallaahh
kızlar günaydın çok moralim bozuk benim napıyım bilemiyorum klomen bittikten sonre kahverengi kananmam başlamıştı geçmeyince doktora gittim progestan verdi başladım 4 gün sonra kanama bitti dün akşam çok ağrım oldu baktım kanamada başladı napıcam ben
hayırlı uğurlu olsun totemcim,inşallah rabbim kucağına sağsalim amayı nasip eder tatlım:Saruboceq:
TOTEM SÜPERSİN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.TEBRİK EDERİM.zemuszemus
İNAŞALLAH BİZEDE EN KISA ZAMANDA NASİP OLUR.:Saruboceq:BEN GERİ SAYIMA BAŞLADIM.8 GÜNÜM KALDI.BU AY HİÇBİŞEY KULLANMADIM.AMA DÜN AKŞAM SAĞ KASIĞIM OKDAR AĞRIDIKİ AĞRIDAN OTURAMIYORDUM.İNŞALLAH HAYRA DELALETTİR.YOKSA ÜŞÜTTÜMMÜ ACABA.OFFF.klava:
delikafaduldenSabah olsada iğnemi yapsamdelikafadulden
Slm balsurat bişeyi çok merak ettim, iğnemi yapsam demişsin, bu çatlatma iğnesimi? Kendin mi yapıyorsun bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?