Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

nostokçuğum inşallah hayırlı haberlerle gel emi gülüüm.
Nilsucuğum canım ben sana cevap vereceğim ama yine aynı şeyleri yazmak istemiyorum güzelim. Daha önce de anlatmıştım ya, bende de kist olduğu ay doktorum hiçbir ilaç vermemişti. Kendi kendine düşer dedi. Korunayım mı dediğimde de, yoo korunma çalışmalara devam, inşallah böyle tutar demişti. Hatta o ay adetim çok sancılı ve ağrılı geçmişti.
Haa ilişki meselesine gelince, hemen kalkma tabii gülüüüm. Ayoll accıkk öle bacaklarını toplayıp sırt üstü kal... Üptüüm...

sağol tatlım teşekkür ederima.s.

nilsu24; benimde son 2-3 aydır başıma bundan geliyo adetim bitiyo 2 hafta sonra felan kahverengi akıntı 2 sene doğum kontrol hapı kullandım ama 1 senedirde hiç kullanmıyorum yani ona bağlıyorum ama neden 1 sene sonra oldu bu diyede düşünüyorm hamile felan olabilirmiyim diyede testte yaptım ama çıkmadı bişey bide sol kasığımda arada çok kötü sancı giriyo batma gibi bunun hakkında başka bilgisi olan varmı bilmiyorum ama doktora bi gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz çünkü bebiş istiyorum bende artık bu kış :sinifsinif:

nilsuu valla ben yataktan kalkarakta denedim yataktan kalmadanda denedimm.Bence bununla hiç akalasıı yok.Çoğu arkadaşımm hiç dikkat etmedii yinede hamiş kaldılarr.Yani olacağı varsa allah ol dediğinde oluyor zaten sen yatsanda yatmasanda..
Önemli günlerii doktor söylemiyormu sana :uhm:

Canım googleda arama yaparsan mutlaka karşına çıkıcaktırr..Kist olduğu halde o ay ilaçsız hamile kalan kişiler var:1rolleyes:

inşallah hamilesindir canım hayırlı haberlerini bekliyeceğim canım.
havalar sıcak ya evde pek durmuyorum topiğede uzun zamandır dediğin gibi giremedim. bebiş iyi rabbime şükür büyüyor işte kendine iyi bak

canım amin hepimize versin sağlık ve sıhhat

kızlar test sonucumu aldım...
aşılamada tutmadı sonuç negatif...

:1hug:nostokum canımm hayırlısıı olsunn ne yapalımm yola devam edicezz.Rabim hayırlıı zamanını biliyorrr :1hug:Bizimde yüzümüz bir gün gülücekk...Olsunn aşılama geride kalırr önemli olan sağlıgımız iyi olsun.Bende 4 ay önce yaptırmıştım aşılama unuttum gitti unutuyom bazen :1rolleyes:

tatlım ben de 6 ay cyglo proynova kullandım
o ilacı kullandığım dönemde oldu bu olay zaten dr da normal bişi korkulucak bi durum değil dedi,korkma bence hormanal bi dengesizlik olmuştur,ama yine de dru ihmal etme

tatlım valla çok haklısın,dün ilişkiden sonra eşim film izleyelim dedi ben de yok kalkmam yataktan dedim,sonra 1 dakika gibi bi süre düşündüm ve eşime tamam cnm
olucağı varsa olur zaten dedim
bu arada dr yumurtlama dönemlerini söylüyor ama bu ay kistten dolayı gelme dedi,ilaç vermedi bakarsın tutar dedi bebek

nostokcum biliyorum ki nu işler hakikaten zorlu ve yıpratıcı süreçler. Ama umudun kırılmasın olur mu? Son üç yılımı bebek işlerine adadım ben. Kavuştum mu dileğime o da muamma. Bazı süreçleri atlatmam lazım. Allah daha büyük acılar vermesin hiçbirimize. Başak 35 de aşılaması negatif çıktıktan sonra hamile kaldı. O yüzden hayırlısı olsun da varsın geç olsun canım arkadaşım. sen çok üzme kendini. Mutlaka hayal kırıklığı olacaktır ama üzerimizden atmak bizim elimizde..
Öpüyorum seni

ben bu ay negetif sonucu alınca başta biraz yıklımıştım ,sonrada aman boşver taile gitcem zaten bak iyi oldu dedim,yani kendimi avutucak bişiler buluyorum hep,bence sen de öyle yap

nilsucum ben de her bir haltı deneyenelerdenim. Bal tarçın çörek otu, soğan kürü,incir kürü, nar suyu son olarak arı poleni yedim. cinsel ilişkiden sonra belimin altına yatık koyup 1 saat yattım. Bol bol su içtim.(Bol dediğinm 1,5 lt falan. Daha önce hiç içmiyordum. Varsa yoksa çay ) Bunların etkisi var mıdır bilmiyorum. Ama denemekten birşey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…