merhaba ben buraya yeni girdim bebegin hayırlı olsun en erken belirtilerini paylaşırmısın teşekkürler
nostokçuğum inşallah hayırlı haberlerle gel emi gülüüm.
Nilsucuğum canım ben sana cevap vereceğim ama yine aynı şeyleri yazmak istemiyorum güzelim. Daha önce de anlatmıştım ya, bende de kist olduğu ay doktorum hiçbir ilaç vermemişti. Kendi kendine düşer dedi. Korunayım mı dediğimde de, yoo korunma çalışmalara devam, inşallah böyle tutar demişti. Hatta o ay adetim çok sancılı ve ağrılı geçmişti.
Haa ilişki meselesine gelince, hemen kalkma tabii gülüüüm. Ayoll accıkk öle bacaklarını toplayıp sırt üstü kal... Üptüüm...
tatlım ayını şey 3 ay önce benimde başıma gelmişti,benim durum şöyle olmuştu:adetim bittikten 2 hafta daha sürmeden ben de sabah lavaboya çıktığımda kahverengi akıntılar geldi,drumu aradım normal bişi korkma hormanal dengesizlik olmuş dedi,ikinci normal hasta gibi adet görmüştüm
arkadaşlar bişi sormak istiyorum,, affınıza sığınarak,gebe kalabilmek için ilişki sonrasında yataktan kalkıyo musunuz ya da kalkıyosanız bu ilişki sonrasından ne kadar süre sonra ve de gebe kalabilmek için adetten sonra ne zaman ilişkide bulunmak gerekir en önemli ve önemsiz günler hangileridir
bi de arkadaşlar,biliyosunuz ben ilk kez klomen kullandım bu mayısta ve 25 mm büyüklüğünde yumurtalardan birinde kist oluşmu,ve drum bana bu ay kist olduğu için klomen vermedi,bu arda yumurtalıklarımın iyi olduğunu söledi,eşimde de sorun olmadığını,sormak istediğim ben bu ay ilaçsız bu durumda hamile kalabilir miyim,şansım var mı varsa ne kadar yüksek,biraz uzun oldu ama işte bebeksiz uyku olmuyor arada sırada :ecrin_bebek:
balımm bugün teşrif etmediler ama sancım çoookkfisfisfis.testi yarın yaptıracam nasipse..
canımm hala bekliyorum işte.bakalım yarın ne olacak..
canım hayırlı olsun.güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..
canım kırmızıları görene kadar hamişiiizz..
klava:ne mahfolması delii..hamişsin işte hamiiiişşş..:CüvCüv::CüvCüv:
bitanem tekrar tebrik ederim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn:Saruboceq::Saruboceq:
esra nasılsın canım?ne zamandır yoksun,bebiş nasıl..
tatlım yarın test yapayım,kesin sonucunu yazacağım.inşallaaah hamişimdir..
günaydın kızlar,
ebrunisacım esraie teşekkürler kızlar. Ebrunisa sen de tez zamanda erersin inşallah muradına. Esraie sana ve bebeğine de sağlık sıhhat diliyorum canım
Ranacım sen ne yapıyosun bebiş nasıl. Progestan jeli mutlaka soracağım doktoruma. Hapın faydasından zaten emin değiliz diyor doktorlar.
Gebelik sağlıklı ise ne progestana ihtiyaç var ne başka şeye. Biz ve bizim sıpalar nazlı. Ne yapalım
Başakcım allah hayırlısıyla kurtarsın. Sağlıkla kavuş inşallah minik burçine..
Totem tebrik ederim seni. Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebeklerimize. Hemen üzme kendini. İnşallah hiçbir sorunun olmayacak.:Saruboceq:
Mehtap hani test yavrucum. Ne kadar sabırlısın. Hadi bekliyoruz bak..
kızlar test sonucumu aldım...
aşılamada tutmadı sonuç negatif...
nilsu24; benimde son 2-3 aydır başıma bundan geliyo adetim bitiyo 2 hafta sonra felan kahverengi akıntı 2 sene doğum kontrol hapı kullandım ama 1 senedirde hiç kullanmıyorum yani ona bağlıyorum ama neden 1 sene sonra oldu bu diyede düşünüyorm hamile felan olabilirmiyim diyede testte yaptım ama çıkmadı bişey bide sol kasığımda arada çok kötü sancı giriyo batma gibi bunun hakkında başka bilgisi olan varmı bilmiyorum ama doktora bi gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz çünkü bebiş istiyorum bende artık bu kış :sinifsinif:
nilsuu valla ben yataktan kalkarakta denedim yataktan kalmadanda denedimm.Bence bununla hiç akalasıı yok.Çoğu arkadaşımm hiç dikkat etmedii yinede hamiş kaldılarr.Yani olacağı varsa allah ol dediğinde oluyor zaten sen yatsanda yatmasanda..
Önemli günlerii doktor söylemiyormu sana :uhm:
Canım googleda arama yaparsan mutlaka karşına çıkıcaktırr..Kist olduğu halde o ay ilaçsız hamile kalan kişiler var:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?