Bak gördün mü ben tatile çıkacaktım 17 temmuzda. Şimdi doktordan izin çıkar mı çıksa bile rahat rahat gidebilir miyim hiç bilmiyorum. Hayırlısı olsun senin için de arkadaşımben bu ay negetif sonucu alınca başta biraz yıklımıştım ,sonrada aman boşver taile gitcem zaten bak iyi oldu dedim,yani kendimi avutucak bişiler buluyorum hep,bence sen de öyle yap
inşallah arkadaşım. Hiç rahat değilim bu konuda. Herşey olacağına varır ama. Dinozorların hamile kalması da zor oluyor doğurabilmeleri de...:1no2:güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim kızlar hayırlısı olsun pes etmiycem ama ar vereyim diyorum.
bir tatile gidiym yoprlanınca yola devam.
SELDAcım biliyosun ya bir ara artık olmayacak deyip pes etmiştim şimdi o kdar karamsar değiliim neden bilmiyorum ama bizlerinki zorlayarak oluyo işte.bebişine dikkat et sıkı sıkı tutunur inşallah dinazorlar teker teker eksileceğiz..
kızlar test sonucumu aldım...
aşılamada tutmadı sonuç negatif...
temennin için,çok teşekkür ederim tatlım..bu arada tatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,bir ömür daim olsun inşallah
canımm bak 3 kişi aynı test yaptık,vee üçümüzde hamiiişiiizz..RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin amiiiin..günaydın kızlar,
Mehtap hani test yavrucum. Ne kadar sabırlısın. Hadi bekliyoruz bak..
canım üzülme nolur,RABBİM zamanını bekliyor.ben ilk düşüğümden sonra tam 1 yıl sonra tekrar hamiş kalmıştım.ikinciside şubat 26'da düştü bak şimdi RABBİM bekletmedi,demekki zamanı gelmiş.YÜCE MEVLAM bu mübarek günlerde hepinizin yüzünü güldürsün inşallaaaahh:Saruboceq::Saruboceq:Kızlar günaydın, pazar günü gördüm kırmızıları....Yeni bir ay yeni umutlar....Denemeye devam.Yarın üçüncü günü klomen ve doktor yoları göründü bana.
tatlım inşallah sendende bu ay güzel haberler alırız:Saruboceq:TOTEM SÜPERSİN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.TEBRİK EDERİM.zemuszemus
İNAŞALLAH BİZEDE EN KISA ZAMANDA NASİP OLUR.:Saruboceq:BEN GERİ SAYIMA BAŞLADIM.8 GÜNÜM KALDI.BU AY HİÇBİŞEY KULLANMADIM.AMA DÜN AKŞAM SAĞ KASIĞIM OKDAR AĞRIDIKİ AĞRIDAN OTURAMIYORDUM.İNŞALLAH HAYRA DELALETTİR.YOKSA ÜŞÜTTÜMMÜ ACABA.OFFF.klava:
kızlar test sonucumu aldım...
aşılamada tutmadı sonuç negatif...
Nostokcum çok sağol cnm allah hepimize hayırlısıyla meleklerimizi göndersin :Saruboceq:
Kızlar ben hala kırmızıları görmedim ve bugün evde test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm.
Çok heyecanlandım ve hemen sizinle paylaşmak istedim :Saruboceq:
kızlar bende kırmızıları gördüm biraz erken geldiler:kedi:neyapalım katlanıyoruz artık alıştım yaaa önceden saatlerce ağlıyordum şimdi rahatım 6 ay ilaç felan kullanmıyacam zaten böyle takılıyorum işte kendi halimdekaydirigubbakcemile3haaaa bu arada yeni tarihim 29 temmuzkaydirigubbakcemile2temmuz listesinden çıkamadım yavkafamçokkarıştı
esemos canım sakın üzülme.benim gibi oluruna bırak birazda.inşallah güzel Rabim hepimize bu güzel duyguyu yaşatır.
canımm üzülmek yookk.RABBİM hayırlı zamanını bekliyor.sen tam gaz çalışmalara devam et,kafandan çıkart at bak o zanam gelecek bebişin..kızlar bende kırmızıları gördüm biraz erken geldiler:kedi:neyapalım katlanıyoruz artık alıştım yaaa önceden saatlerce ağlıyordum şimdi rahatım 6 ay ilaç felan kullanmıyacam zaten böyle takılıyorum işte kendi halimdekaydirigubbakcemile3haaaa bu arada yeni tarihim 29 temmuzkaydirigubbakcemile2temmuz listesinden çıkamadım yavkafamçokkarıştı
canımm bak 3 kişi aynı test yaptık,vee üçümüzde hamiiişiiizz..RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin amiiiin..
yavvruumm sabah kan testi vermeye gidiyordum.acayipp başım döndü,bende gitmekten vazgeçip,hemencecik eczaneden test alıp yaptım veeeee ikinci çizgi hemencecik pespembe çıktııııııı..eşimi aradım akşama beraberce kan testi yaptımaya gidecez..
Mehtapgülü kaçımadıysam önceki yazılarını hamile olduğunu yenimi öğrendin.Çok çok tebrik ederim.Allahım bizede nasip edecek inşallah.:Saruboceq:
nilsucum ben de her bir haltı deneyenelerdenim. Bal tarçın çörek otu, soğan kürü,incir kürü, nar suyu son olarak arı poleni yedim. cinsel ilişkiden sonra belimin altına yatık koyup 1 saat yattım. Bol bol su içtim.(Bol dediğinm 1,5 lt falan. Daha önce hiç içmiyordum. Varsa yoksa çay ) Bunların etkisi var mıdır bilmiyorum. Ama denemekten birşey çıkmaz
Bak gördün mü ben tatile çıkacaktım 17 temmuzda. Şimdi doktordan izin çıkar mı çıksa bile rahat rahat gidebilir miyim hiç bilmiyorum. Hayırlısı olsun senin için de arkadaşım
:içelim:
güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim kızlar hayırlısı olsun pes etmiycem ama ar vereyim diyorum.
bir tatile gidiym yoprlanınca yola devam.
SELDAcım biliyosun ya bir ara artık olmayacak deyip pes etmiştim şimdi o kdar karamsar değiliim neden bilmiyorum ama bizlerinki zorlayarak oluyo işte.bebişine dikkat et sıkı sıkı tutunur inşallah dinazorlar teker teker eksileceğiz..
kızlar bende kırmızıları gördüm biraz erken geldiler:kedi:neyapalım katlanıyoruz artık alıştım yaaa önceden saatlerce ağlıyordum şimdi rahatım 6 ay ilaç felan kullanmıyacam zaten böyle takılıyorum işte kendi halimdekaydirigubbakcemile3haaaa bu arada yeni tarihim 29 temmuzkaydirigubbakcemile2temmuz listesinden çıkamadım yavkafamçokkarıştı
zemuszemuscanım gözün aydın ALLAH sağlıkla kucağına aldığın günü görmeyi nasip eder inş. çok sevindim harikasına.s.[/QU
Sağol esemos çok tşk ler canım
Rabbim hepimiz güldürür inşallah AMİNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?