Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar merhaba bende 5 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz ama bebeğim olmadı henüz sürekli dr a gittim fakat 1 yıl dolmadan ilgilenmedi 1 yıl olmaması normal diye daha sonra 2 ay önce gittiğimde prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım bugün dr a gittim prolaktinim düşmüş çok şükür ve banada klomen verdi çarşamba günü başlayacaksın günde 2 defa içeceksin ve pazartesi tekrar geleceksin dedi beni yönlendirebilirmisiniz ne olacak şimdi klomeni ne için verdi dr

Canım öncelikle aramıza hoşgeldinnopuyorumnanaktan

Tedavin hayırlı olsun inşallahh.Tez zamanda sende pembe hamiş listesine geçersinopuyorumnanaktan
Doktorun ilacı bitirdikten sonraki kontrole çağırmasının sebebii.1 yada 1 den fazla yumoş elde etmek gebelik şansını artırmak burdaki amaç...Yumurtalarına usg ile bakıcak.Yumoşların boyutlarını ölçücek ve gerekirse çatlatma iğnesii vericek
:1rolleyes:

mehtap gülüm tekrar tebrikler canım. Yıldönümü hediyesi olmuş gerçekten de. Bu sefer inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın(alırız) Öpüyorum seniopuyorumnanaktan

çok sağol balsurat a.s. peki ilk kullanımda şans yüksekmi listeyi gördümde maşallah nazar deymesin kimseye ya anladığın kadarıyla sağlıklı yumurtaların oluşmasını sağlıyor dimi

bebeğimiz öncelikle geçmiş olsun kurtuldun prolaktinden bendeklomen içtim ve cuma dr a gidicem alttan muayene edecek yumoşları kontrol edecek inş bu ay son bulur bebişin gelir

çok sağol balsurat a.s. peki ilk kullanımda şans yüksekmi listeyi gördümde maşallah nazar deymesin kimseye ya anladığın kadarıyla sağlıklı yumurtaların oluşmasını sağlıyor dimi

Evet bebeğimm kaliteli yumurta olmasını sağlıyor:1rolleyes:
İlk ayda hamilen kalan çokk kişi varr.BU KISMET KADER işii 1.ayda ..2.ayda .3.ayda vs kalanlar varr:1rolleyes:Ama ben 6 aydır sürünüyom daha biş yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allahım senide görür inş bu ay :Saruboceq:

bal surat cım beni listeden sil. benim kanamam durmadığı için doktorum bütün ilaçları kesti adet olucaksın arkasından dedi bu ayda boşa gitti yazı geçiriyim artık tatil yapıcam ağrılar kanamalar çok sıkıldım sonra devam edicem çalışmalara

Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah bende ilk ay olabileceğini sanmam ama öylesine sordum eşimde sperm azlığı var bide çünkü tutturabilirsekkaydirigubbakcemile3 bakalım

bide bu klomene adetin 5. günümü başlanıyo benim ayın 25.inde kahverengi akıntım gelmişti bir kaç damla ama ben dr a 26 sında oldum dedim bugün 3. günü dedim aslında 4. günümü oluyor bugün kafam karıştı ama yarında başlasam salı çarşamba perşembe cuma ve cumartesi içicem pazar boş kalacak yoksa çarşamba mı başlasam dr un söylediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…