BALcım sözümü tutamadım bozdum sigarayı bir içmişim bir içmişim oh sefam olsun dedim..
sıpa mademki gelmiyo bende kendimi buarada iyice bir zehirledim...
Kızlaaaarrr ne olacak bu sigara işiii. Kızıyorum amaaa...
Canım öncelikle aramıza hoşgeldinnopuyorumnanaktanarkadaşlar merhaba bende 5 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz ama bebeğim olmadı henüz sürekli dr a gittim fakat 1 yıl dolmadan ilgilenmedi 1 yıl olmaması normal diye daha sonra 2 ay önce gittiğimde prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım bugün dr a gittim prolaktinim düşmüş çok şükür ve banada klomen verdi çarşamba günü başlayacaksın günde 2 defa içeceksin ve pazartesi tekrar geleceksin dedi beni yönlendirebilirmisiniz ne olacak şimdi klomeni ne için verdi dr
Canım öncelikle aramıza hoşgeldinnopuyorumnanaktan
Tedavin hayırlı olsun inşallahh.Tez zamanda sende pembe hamiş listesine geçersinopuyorumnanaktan
Doktorun ilacı bitirdikten sonraki kontrole çağırmasının sebebii.1 yada 1 den fazla yumoş elde etmek gebelik şansını artırmak burdaki amaç...Yumurtalarına usg ile bakıcak.Yumoşların boyutlarını ölçücek ve gerekirse çatlatma iğnesii vericek:1rolleyes:
Kızlaaaarrr ne olacak bu sigara işiii. Kızıyorum amaaa...
arkadaşlar merhaba bende 5 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz ama bebeğim olmadı henüz sürekli dr a gittim fakat 1 yıl dolmadan ilgilenmedi 1 yıl olmaması normal diye daha sonra 2 ay önce gittiğimde prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım bugün dr a gittim prolaktinim düşmüş çok şükür ve banada klomen verdi çarşamba günü başlayacaksın günde 2 defa içeceksin ve pazartesi tekrar geleceksin dedi beni yönlendirebilirmisiniz ne olacak şimdi klomeni ne için verdi dr
çok sağol balsurat a.s. peki ilk kullanımda şans yüksekmi listeyi gördümde maşallah nazar deymesin kimseye ya anladığın kadarıyla sağlıklı yumurtaların oluşmasını sağlıyor dimi
Evet bebeğimm kaliteli yumurta olmasını sağlıyor:1rolleyes:
İlk ayda hamilen kalan çokk kişi varr.BU KISMET KADER işii 1.ayda ..2.ayda .3.ayda vs kalanlar varr:1rolleyes:Ama ben 6 aydır sürünüyom daha biş yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebeğimiz öncelikle geçmiş olsun kurtuldun prolaktinden bendeklomen içtim ve cuma dr a gidicem alttan muayene edecek yumoşları kontrol edecek inş bu ay son bulur bebişin gelir
balsurat lütfen benide uğurlu listenize yazarmısın 23 temmuz
Evet bebeğimm kaliteli yumurta olmasını sağlıyor:1rolleyes:
İlk ayda hamilen kalan çokk kişi varr.BU KISMET KADER işii 1.ayda ..2.ayda .3.ayda vs kalanlar varr:1rolleyes:Ama ben 6 aydır sürünüyom daha biş yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah esracım Allah isteyen herkese versin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
amiin çok kötü bak benim ilk ayım olmasıa rağmen böleyim allah benden önce senin yüzüne baksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?