bide bu klomene adetin 5. günümü başlanıyo benim ayın 25.inde kahverengi akıntım gelmişti bir kaç damla ama ben dr a 26 sında oldum dedim bugün 3. günü dedim aslında 4. günümü oluyor bugün kafam karıştı ama yarında başlasam salı çarşamba perşembe cuma ve cumartesi içicem pazar boş kalacak yoksa çarşamba mı başlasam dr un söylediği gibi
[/B][/FONT]bal surat cım beni listeden sil. benim kanamam durmadığı için doktorum bütün ilaçları kesti adet olucaksın arkasından dedi bu ayda boşa gittiyazı geçiriyim artık tatil yapıcam ağrılar kanamalar çok sıkıldım sonra devam edicem çalışmalara
Canım bu ay banada öyle olmuştuu.Bende arkadaşlara sordum herkez farklı söyledii.Ben leke geldiği günü 1.gün saydımmm..bide bu klomene adetin 5. günümü başlanıyo benim ayın 25.inde kahverengi akıntım gelmişti bir kaç damla ama ben dr a 26 sında oldum dedim bugün 3. günü dedim aslında 4. günümü oluyor bugün kafam karıştı ama yarında başlasam salı çarşamba perşembe cuma ve cumartesi içicem pazar boş kalacak yoksa çarşamba mı başlasam dr un söylediği gibi
canımm kafam çok karışıkkafamçokkarıştı bilmiyorum.ikinci test öyle çıkınca:uhm:kasık ve bel ağrımda başladı,eli kulağında kırmızılar teşrif edecek gibi...bende pazartesiye kadar beklemeye karar verdim.:umursamaz:
cerotuumm tatlııımm.valla seldacıma bende çooookk sevindim..benim içimde umut yoookk:1no2:iki gün üst üste test yaptım.dünkünde belli belirsizdi,bugünki ise,sanki kendi çizgisi çıkmış gibikafamçokkarıştıbende nah böyle oldumdelikafaduldenpazartesiyi bekliycem bitanem inşşş vardır..
kııss üzülmee hamiş değilsem yanındayım.artık pavyonda idare ederiz.tabii yeni gelen arkadaşlarımızda gelsiin iş çoookk..
canımm inşallah dr'dan güzel haberlerle dönersin..
cerot canım benim. Özledim kız seni. Patlattım sonunda bombayı kuşum. Ama elbetteki ohh diyemedim. Başka korkular başka bekleyişler başladı.
Pavyona eleman çok anacım burada. Seç beğen al.
Ama yine de hepinizin bir an evvel hayırlısıyla hamile kalmasını diliyorum. Hepiniz koca göbekli olun inşallah.....
kaydirigubbakcemile5Az kaldı cerotomm bu listedee herkerzz bir gün hamile kalıcakk allahın izniylee:Saruboceq:
Stella canım seldamdan okey gelsin düzeltirimde:uhm:Ama sen oldunmuda 28 haziranı silermisin yazmışsınn.Nerden biliyon bişi olmadığını sende adet gelmediği sürece umutlar devam ediyor...:mymeka:
Peki tekrar klomen kullanıcakmısın??
Yeni tarihini verirsen listeye ekleyelim:1rolleyes:
balımmm afferim sana çok ümitli gördüm seni nihayettt:)))))))a.s. hakettin çiçeği..oklava yok sana bir daha..:)))
seninle aynı anda bomba patlatırız belki balım ne dersin..gelsin bal yanaklı sıpalarrrr:))
Canım bu ay banada öyle olmuştuu.Bende arkadaşlara sordum herkez farklı söyledii.Ben leke geldiği günü 1.gün saydımmm..
Listen güzel olmuş balloş tebrik ederim vereliniortak
listen uğur getirsin inşallah :Saruboceq:
tebrik ediyorum allah kucağına almayı nasip etsin canım.canımm bak 3 kişi aynı test yaptık,vee üçümüzde hamiiişiiizz..RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin amiiiin..
yavvruumm sabah kan testi vermeye gidiyordum.acayipp başım döndü,bende gitmekten vazgeçip,hemencecik eczaneden test alıp yaptım veeeee ikinci çizgi hemencecik pespembe çıktııııııı..eşimi aradım akşama beraberce kan testi yaptımaya gidecez..
Mehtapgülü kaçımadıysam önceki yazılarını hamile olduğunu yenimi öğrendin.Çok çok tebrik ederim.Allahım bizede nasip edecek inşallah.:Saruboceq:
arkadaşlar bugün beta hcg sonucum 953 çıktı .içim biraz olsun rahatladı.çok şükür rabbime.
canım benim benim adet siklusum kısa 26 gün.27. gün yaptırdığımda 168 çıktı.48 saat sonra 363 bi 48 saat sonra da 953 çıktı.seninkiler nasıldı*Hayırlı olsun cnm tekrar tebrikler
Bugün adetin kaçıncı günü cnm ve ilk hcg ne idi ?
canım benim benim adet siklusum kısa 26 gün.27. gün yaptırdığımda 168 çıktı.48 saat sonra 363 bi 48 saat sonra da 953 çıktı.seninkiler nasıldı*
seldam bebisimizi 2 haftadir gormedim yarin kontrol var
her kontrolden once bir heyecan basiyor beni
seninde doktor randevun var yarin degilmi?
insallah guzel haberlerle donersin canim
en azindan keseyi gorursun yarin
ayy birde ikiz olmasin seldam.. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ne guzel olur
Mehtap gulu canim seni tekrar tebrik ediyorum
dedigimiz gibi progestan jel bebegin tutunmasinda cok etkili
selda ve sen danisin doktorlariniza
hayirli haberlerle donun insallah..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?