Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaba,
Artık o kadar çok hamile varki yetişemiyorum foruma arada yazmaya başladığımdan beri tam 6 hamile oldu zemuszemus inşallh kendim de dahil sürekli artsın. Hamile olanların sağlıkla kucaklarına almaları nasip olsun. Benimde sadece adetlerim düzensiz ,bu ay gene 28 i gibi bekliyordum hala yok, ümit var mı dersenizz tabikii varr çıkmadık candan ümit kesilmez :Saruboceq: Kendi kendimi dinlersem ohoo kesin hamileyimdir derim,karnım kocaman şişti, sürekli açım, ama hiç heveslenmiyorum nasıl olsa kırmızılar gelir :1closedeyes: Ümitleri kaybetmek yok, bu ay olmadı diye kenara çekilmekte yok, bu ay karar verdim 2..kez klomen için doktora gideceğim. Bu yaz geçsin diyordum ama şimdi hamileleri görüyorum içim içime sığmıyor :1rolleyes: Uygulanan tedavilere çok ümit bağlayıp illaki bu ay olacak diye düşünmeyin ,unutmayın ki en sağlıklı bir çiftin bile her ay sadece %25 hamile kalma şansı var . Tedavilere devam ,dualara devam, salmak bırakmak yok..sevgiler.

simgecim kan tahlili yaptırdınmı? her zaman ümit vardır canım pozitif olmak lazım. canım ben o dediğin sağlıklı çiftlerdenim yani sebepsiz infertilite, şimdi ilk aşılama tedavime start verdim hayılısı olsun hepimiz içina.s.

Eczane,ilaç,gebelik,tansiyon,prostat,zayıflama,tansiyon herşey Ecczane'de! - İnfertilite (Kısırlık)

Arkadaşlar samimi birşey sormak istiyorum, haftada en az 2-3 kez beraber olabilen var mı? Biz çok yorgunuz sanırım ,ikimizde çalışıyoruz ,bu sayı çoğu kez mümkün görünmüyor. Ne dersiniz? Yok ayakları havaya kaldırmak ,yok hemen kalkmamak , vs vs . Ben olucaksa olur, buna inanıyorum. Kısmet ne zmansa o zman olur diye düşünüyorum. O zaman tedavide olma diyebilirsiniz, ama o farklı birşey bence tedavı demek destek demek. ? [QUOTE][/QUOTE] ''vajinal muayene ve kısırlık tedavisi gören 597 kadından %41 'i hamile kalırken, hiç tedavi görmeyen 548 kadından %35'inin hamile kaldığı saptamıştır.'' Bunu internette okudum azıcık hesap biliyorsak bunu da göz önünde bulundurmalayız belkide. Gene nereye varıyoruzzzzzzz sabırla bekleyeceğizzzz ümit edeceğizz hamnile oldugumuz gunlerın hayalını kurupp mutlu olacagızzz değil mii opuyorumnanaktan

hayır test bile yapmadım, ümitlenmek istemiyorum. :umursamaz: Aşılaman hayırlı olsun inşallh cevap verirsin. Esas sen ümidini yüksek tut çünkü bir tedavıye baslamıssın. sevgiler.a.s.

Özellikle yumurtlamanın olduğu hafta en az 4 kez ilişki oluyo bizde .ılişki sonrasında da hemen kalkmıyorum, düşümü sabah alıyorum ama hala tık yok.klava: Bi öğrencimin velisi gelmişti,kadın hamile eşi Fransada çalışıyo. Kadının 2 çocuğuda var. Adam en son geldiği 15 günlük izinde kadını hamile bırakmış yine. Bende buna şaşırıyorum işte.:uhm:

hakikatten şu hikayeler çok şaşırtıyo beni, biz neler yapıyoruz nelere dikkat ediyoruz olmuyo, ama bazıları öylesine girilen ilişkiden hamile kalıyolar ya bazen sinirim bozuluyorCADIARZU

canım neden bu kadar temkinlisin, ne kadar zamandır uğraşıyosun? :uhm:

1 yıl oldu tam olarak Haziran başında. Bu bir yılın ilk 6 ayı kendı kendıne geçti,sonra adetlerim düzensiz olunca ,Klomen verdi 1 ay kullandım iyi gelişmediler. Gidince son kez Klomen vereceğini sonra daha kaliteli yumurta geliştirici iğnelere geçeceğini söyledi (karından yapılan) Ben de şunu merak ediyorum karından yapılan iğnelerden sonra hemen aşılama mı yapılıyor? Yoksa kendi kendine de olabilir mi? Daha kendi kendilerine çatlayıp çatlamadıklarını bile öğrenemedim :1no2: Gelişmediler.
Neden temkinliyim çünkü heveslenmek istemiyorum pek. Yoksa doktor maceram zor geçiyor, doktor seansları beni çok geriyor mutsuz oluyorum evde daha mutluyum oraya gidince neden ben burdayım ama hamile deilim diye düşünüyorum daha ilk gittiğimden beriii bu hissi atamıyorum içimden . Madem ki büyük bir sorunumuz yok, o zman hemen olması laazım deil miydi ? hadi olmadı dıyelım e klomenle de gelişmedilerr ,daha ne kadar ugrasıcaz acaba bırı bı tarıh verse ona göre bekliycemmm :roflol:

canım hoşgeldin.tedavin hayırlı olsuna.s.
mehtap gülüm tekrar tebrikler canım. Yıldönümü hediyesi olmuş gerçekten de. Bu sefer inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın(alırız) Öpüyorum seniopuyorumnanaktan
seldamm çok teşekkür ederim bitanem.inşş bütün hamiş arkadaşlarım, sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza:Saruboceq:bebiş isteyen arkadaşlarımada, RABBİM tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşşş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:seldam senin umutsuz olduğun bir anda, yazdıklarını okumuştum o an içimden(inşş aynı anda hamiş kalırız diye geçirmiştim),duaların kabul olduğu saate denk geldi demek.ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME:Saruboceq::Saruboceq:
rana canım dr'dan iyi haberlerle dönersin inşş tatlım..tatmam bitanem druma söyleyecem öptüm tatlımŞenizŞeniz
arkadaşlar bugün beta hcg sonucum 953 çıktı .içim biraz olsun rahatladı.çok şükür rabbime.

tebrik ediyorum allah kucağına almayı nasip etsin canım.
canım çok sevindim.hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın inşşş..:Saruboceq:
çok teşekkür ederim tatlım.amin amin amin.
Canım inşallah hiçbir sorun olmayacak. Ben inanıyorum.
Yarın haberini verirsin buradan. Ben de inşallah hayırlı haberle gelirim. Kese görünür mü bilmiyorum. Bir an evvel yarın olsun istiyorum.:1shok:
kıs dur panik yapma.yafrumm hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm:1hug:
selam arkadaşlar az önce ilk aşılamamın ilk iğnesini yaptım kendime, dualarınızı bekliyorum

canımm aşılaman hayırlı olsun,inşallah çift çift gelir bebişler:ecrin_bebek:dualarım seninle:Saruboceq:

CEROTUM sende kurtulacaksın pavyondaaan,az kaldı bitanemm..:1hug::1hug:

hakikatten şu hikayeler çok şaşırtıyo beni, biz neler yapıyoruz nelere dikkat ediyoruz olmuyo, ama bazıları öylesine girilen ilişkiden hamile kalıyolar ya bazen sinirim bozuluyorCADIARZU

Gerçektende çok sinir bozucu.klava:Biz ateş takibi, yumurtlama günleri , çatlatma iğneleri, hamilelik belirtileri vs ile uğraşalım derken kimiside bu kadar kolay hamile kalabiliyor işte. Ne diyelim kısmet.İnşallah bizde bigün anne olucağız. Eminim ki bu velim yukardaki saydıklarımın hiç birini takip etmemiştir.

canım sanırım menogon verdi drun sana, iğne haptan daha etkili olduğu için canım klomene cevap vermeyince yumurtalar daha etkilisine geçiliyor yumurtaların gelişince dr çatlatma iğnesi verecek ve sonra ilişki tavsiye edecek, bence neden olmuyo diye isyan etme canım buda bizim imtihanımız sabretmemiz gerekiyo diye düşünüyorum benim tam 2 yıl oldu daha öncesinde de çok bilinçli olarak korunmamıştım zaten ama nasip, zamanı daha gelmemiş deyip bekliyoruz işte, öyle karamsarlığa girme bence olumsuz düşünmek de etkiler :1hug:

mehtap gülü canım çok sağol iyi dileklerin için seni de tekrar tebrik ediyorum, bebeğinle birlikte benim için ettiğin duanın tutacağına inanıyorum canım çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Sevgili Nergis , veline sor ,emin ol yumurtalıklarının yerini bile bilmezz :roflol: ben bazen ööle hemencecik hamile kalanlara sormak istiyorumm ''afedersinizzz bana yumurtalıklarınızınn yerinii gösterebilir msiiniz?'' :1rolleyes: Bilmezler.. Çünkü ihtiyaçları yok ,ama biz bilmek zorundayızz ,baksana kitap yazacak seviyeye geldik hep beraberr , nerden baksan bir doktorun pratik bilgisine sahibizz deil mii ama :içelim:

tekrar teşekkür ederim tatlım.duan içinde amiiinn.benimde dualarım hepinizle canım..
mrb bende yenı uyeyım ve klomenı ılk kez bu ay kullanmaya basladım benıde kullananla lıstesıne eklersenız sevınırım

hoş geldin tatlıma.s.tedavin hayırlı olsun.uğurlu listemiz sanada uğur getirsin inşallah:Saruboceq:

simge canım hiç kafana takma.ummadığın anda bebişin gelir,göbüşüne konar tatlım.:CüvCüv:

:roflol::roflol:Aynen vallaa biz oldukkk doktorr artıkk..
Tıp dili konuşuyorumm bazenn ablam diyorkiiii anlamıyorum konuşmalarından..YuMURTA NEDİRR,yumurtalık nedir,polistikover nedir,çatlatma iğnesi nedir:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…