Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah bende ilk ay olabileceğini sanmam ama öylesine sordum eşimde sperm azlığı var bide çünkü tutturabilirsekkaydirigubbakcemile3 bakalım

Slm Bebeğimiz inşallah bu ay tutar öncelikle.Eşindeki sperm azlığı için, hergün sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içir 1 çorba kaşığı ama her gün,Çinko alması lazım birde ek olarak da multivitamin veya evicap da alamsı lazım.Bunlardan hergün 1 tane içsin bak aradaki farka....

Eşim kullanıyor ve inanılmaz fark ettiğini söyledi, sperm sayısında gözle gürülebilir artış olduğunu söyledi.Gözle gürülebilense sayı bakımından sen düşün artık.

Birde klomeni erkeklerde kullandığında sperm sayısını artırıcı özelliği varmış.Doktorunla görüş istersen bunuda sor

İnşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere allah gönlündekini verir,buradan güzel haberlerinizi duyarız

günaydın kızlar.
Mehtap gülüm Allah razı olsun. Hakikaten karamsarlığa düştüğüm çok zaman oldu ama kendimi asla bırakmadım. Bu sefer inşallah muradımıza ereceğiz..

Kızlar allah tez zamanda hepinize birer ikişer bebek versin inşallah sağlıkla.. :Saruboceq: Özellikle balım ve cerotuma ikiz bebek diliyorum. kaydirigubbakcemile5

Ben listeye ilk yazıldığımda ki bu aralık ayı idi listede 20 hamile 60-70 civarında bekleyen vardı. son halini hepiniz görüyorsunuz. Yani umutsuzluğa kapılmak yokkkkaydirigubbakcemile3

Ben hamile haberi aldığımda asla neden ben değilim demedim. Her hamile haberi bana umut oldu ve her hamile haberinde kendi hamileliğime biraz daha yaklaştığımı hissettim. Bilgisayara bakıp kendi kendime sırıtıyordum işyerinde. Kader arkadaşlarım sizin de gününüz gelecek. Bunu unutmayın:lepi:

B]Simge[/B]cim. yumurtlığın yerini bırak ,sperm testi sonucu okumayı, yumurta byüklüğü, rahim duvarı kalınlığı hormon seviyelerinin önemi gibi bir ton aslında gereksiz olan bilgiyi yükledik beynimize. Eve ultrason cihazı alsak kendi yumurta takibimizi kendimiz yaparız. O kadar donanımlı olduk anlayacağın-tatlicadiarzu- ışte bu yüzden allah hepimizin yüzüne gülecek bir gün
Sevgiler

Seldamm dualarınn için allah razıı olsunn Aminnn inşallahh çifterrliii bebişşşş:ecrin_bebek::ecrin_bebek::dance::dance:

Bende listeye ocak ayında yazılmıştım :)20 li küsürdü hamişlerr.Şimdi bakıyorumda maşalllahhh listee büyüdüü:dance:Eşime geçen gün anlattımm benden sonra 50 kişi hamiş kaldı:dance:

balımcım sen dr değil misin zaten?opuyorumnanaktan

bu ay ikinci kutu klomene başladım. bu sabah ilk ilacımı içtim. günde 2 tane verdi yine sabah akşam.

Selam arkadaşlar. Herkes iyidir umarım. Kimseler konuşmuyoo. Ya bu iğnelerde çok etkiliyor benim psikolojimi. Klomen zaten sinir yapıyordu ama iğneler de aynıı.(( Müdür onu yap, bunu getir dedikçe adamın gırtlağını sıkasım geliyooorrr. Halbuki beni rahat bıraksa da, rahat rahaattt sörf yapsam ya KK de...

Balsuratım nettiin, yapıyon mu çalışmaları:kedi: Bak bu ay bahanen yok, dişin kuşun neyim ağrımıyoolmaz: ona göre çalışmalar son süraat sürsün.
Ovitrelle koldan yapılıyorsa ben yaparım dedim doktoruma ama olsun hastanede yaptır yine de dedi. Cumartesi iğneni vurduğun saatte vurdur çatlatma iğneni dedi. Ben bu ay diğişiklik yaptım, yani doktorumun verdiği günlerde değil dee, biras da kafama göre oldu. Hatırlarsanız bade arkadaşımız çatlatma iğnesini vurdurduktan sonra 36. saatte ilişkiye girmişti ve ben de onu örnek alaraktan doğaçlama bişiiler yaptım işte.kafamçokkarıştı Bu ay ki planım tutarsa size de anlatırım tekrardansırnaşık şey

günaydınyerimsenibencanım rahat ol sinir yapıp kendinilmaz: yıpratma herşeyi boşver canım rahat ol ki yumoşların da güzel büyüsün değilmi:kedi:

kızlar bende bişey soracam size ben 6 ay hiç ilaç kullanmıyacam ya yumoşlarımı doğal yolla nasıl geliştirebilirim bildiğiniz şeyleri yazarmısınız bu ay tamamen doğal çalışayım diyorum:kedi:

:Saruboceq:inş. bu ay o güzel haberi alırsın canım:CüvCüv:

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için, yumurtalarını doğal yolla soğan kürü yaparak ya da bal-çörekotu-tarçın karışımı yaparak geliştirebilirsin canım detayları topiclerde var:teselli:

incir kürü birkaç tane inciri suda kaynatıp 20 gün boyunca hergün içiiliyor.

bu ay ikinci kutu klomene başladım. bu sabah ilk ilacımı içtim. günde 2 tane verdi yine sabah akşam.

Yeni klomen ayın hayırlı olsun Arzucuğum. Allah bu ay muradını versin inşallahh

teşekkür ederim.gecen ay klomenin hiçbir yan etkisini yaşamadım umarım bu ayda yaşamam. adet düzensizliğim vardı benim 35 günü aşıyordu.ama klomen düzene soktu sanırım. bu beni çok mutlu etti. en azından bir şeyi düzeltmiş oldu ilaç. :ecrin_bebek:

bende bırsey sormak ıstıyorum klomene ılkkez bu ay basladım 6 temmuzda da kontrole gıdecegım bende ve esımde herhangı bır sorun yok dogal yolla gebe kalabılırmısım sadece fsh degerım ılk ay 8.6 2.ay ıse 10.3 cıktı dr bu yuzden klomen verdı acaba aranızda fsh hormon degerı yuksek olan varmı ve bu ılacın yan etkılerı varmı dıye merak ettım

günaydın arkadaşlar.izmirdeyim yaklaşık 10 gündür giremiyodum.yeni hamişler varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…