Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah bende ilk ay olabileceğini sanmam ama öylesine sordum eşimde sperm azlığı var bide çünkü tutturabilirsekkaydirigubbakcemile3 bakalım
Seldamm dualarınn için allah razıı olsunn Aminnn inşallahh çifterrliii bebişşşş:ecrin_bebek::ecrin_bebek::dance::dance:günaydın kızlar.
Mehtap gülüm Allah razı olsun. Hakikaten karamsarlığa düştüğüm çok zaman oldu ama kendimi asla bırakmadım. Bu sefer inşallah muradımıza ereceğiz..
Kızlar allah tez zamanda hepinize birer ikişer bebek versin inşallah sağlıkla.. :Saruboceq: Özellikle balım ve cerotuma ikiz bebek diliyorum. kaydirigubbakcemile5
Ben listeye ilk yazıldığımda ki bu aralık ayı idi listede 20 hamile 60-70 civarında bekleyen vardı. son halini hepiniz görüyorsunuz. Yani umutsuzluğa kapılmak yokkkkaydirigubbakcemile3
Ben hamile haberi aldığımda asla neden ben değilim demedim. Her hamile haberi bana umut oldu ve her hamile haberinde kendi hamileliğime biraz daha yaklaştığımı hissettim. Bilgisayara bakıp kendi kendime sırıtıyordum işyerinde. Kader arkadaşlarım sizin de gününüz gelecek. Bunu unutmayın:lepi:
B]Simge[/B]cim. yumurtlığın yerini bırak ,sperm testi sonucu okumayı, yumurta byüklüğü, rahim duvarı kalınlığı hormon seviyelerinin önemi gibi bir ton aslında gereksiz olan bilgiyi yükledik beynimize. Eve ultrason cihazı alsak kendi yumurta takibimizi kendimiz yaparız. O kadar donanımlı olduk anlayacağın-tatlicadiarzu- İşte bu yüzden allah hepimizin yüzüne gülecek bir gün
Sevgiler
:roflol::roflol:Aynen vallaa biz oldukkk doktorr artıkk..
Tıp dili konuşuyorumm bazenn ablam diyorkiiii anlamıyorum konuşmalarından..YuMURTA NEDİRR,yumurtalık nedir,polistikover nedir,çatlatma iğnesi nedir:roflol::roflol:
bu ay ikinci kutu klomene başladım. bu sabah ilk ilacımı içtim. günde 2 tane verdi yine sabah akşam.[/QUOT
Yeni klomen ayın hayırlı olsun Arzucuğum. Allah bu ay muradını versin inşallahh:Saruboceq:
Selam arkadaşlar. Herkes iyidir umarım. Kimseler konuşmuyoo. Ya bu iğnelerde çok etkiliyor benim psikolojimi. Klomen zaten sinir yapıyordu ama iğneler de aynıı.(( Müdür onu yap, bunu getir dedikçe adamın gırtlağını sıkasım geliyooorrr. Halbuki beni rahat bıraksa da, rahat rahaattt sörf yapsam ya KK de...
selam arkadaşlar az önce ilk aşılamamın ilk iğnesini yaptım kendime, dualarınızı bekliyorum
arkadaşlar bugün beta hcg sonucum 953 çıktı .içim biraz olsun rahatladı.çok şükür rabbime.
:Saruboceq:inş. bu ay o güzel haberi alırsın canım:CüvCüv:
kızlar bende bişey soracam size ben 6 ay hiç ilaç kullanmıyacam ya yumoşlarımı doğal yolla nasıl geliştirebilirim bildiğiniz şeyleri yazarmısınız bu ay tamamen doğal çalışayım diyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?