Umutlumm selamm canım hoşgeldinnopuyorumnanaktanSelam arkadaşlar. Herkes iyidir umarım. Kimseler konuşmuyoo. Ya bu iğnelerde çok etkiliyor benim psikolojimi. Klomen zaten sinir yapıyordu ama iğneler de aynıı.(( Müdür onu yap, bunu getir dedikçe adamın gırtlağını sıkasım geliyooorrr. Halbuki beni rahat bıraksa da, rahat rahaattt sörf yapsam ya KK de...
arzum tamam canım yeni tarihini ekliyorum hemenopuyorumnanaktankızlar beni hazirandan silip 27 temmuza eklermisiniz.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Pembe yok canım doktor değilim benkaydirigubbakcemile3Bakma deliliğime bir arkadaşla muzurluk olsun diyee yaptıkkaydirigubbakcemile3balımcım sen dr değil misin zaten?opuyorumnanaktan
Tedavin hayırlıı olsunnn arzuu.ınşallahh bu seferr tutar bebiş:Saruboceq:bu ay ikinci kutu klomene başladım. bu sabah ilk ilacımı içtim. günde 2 tane verdi yine sabah akşam.
Sanada tünaydınn nostokumkaydirigubbakcemile3günaydınlar sevgili doktorlarım....
:kedi::asigim:Umutlum çalışmalar başarılı bir şekilde gerçekleşiyorr.Aynı doktorun söylediği şekildekaydirigubbakcemile3Balsuratım nettiin, yapıyon mu çalışmaları:kedi: Bak bu ay bahanen yok, dişin kuşun neyim ağrımıyoolmaz: ona göre çalışmalar son süraat sürsün.
Ovitrelle koldan yapılıyorsa ben yaparım dedim doktoruma ama olsun hastanede yaptır yine de dedi. Cumartesi iğneni vurduğun saatte vurdur çatlatma iğneni dedi. Ben bu ay diğişiklik yaptım, yani doktorumun verdiği günlerde değil dee, biras da kafama göre oldu. Hatırlarsanız bade arkadaşımız çatlatma iğnesini vurdurduktan sonra 36. saatte ilişkiye girmişti ve ben de onu örnek alaraktan doğaçlama bişiiler yaptım işte.kafamçokkarıştı Bu ay ki planım tutarsa size de anlatırım tekrardansırnaşık şey
1.kür :Bal.tarçın .çörekotukızlar bende bişey soracam size ben 6 ay hiç ilaç kullanmıyacam ya yumoşlarımı doğal yolla nasıl geliştirebilirim bildiğiniz şeyleri yazarmısınız bu ay tamamen doğal çalışayım diyorum:kedi:
1.kür :Bal.tarçın .çörekotu
2.kür :incir kürü
bunlarıı biliyorumm esemosumopuyorumnanaktan
bende bırsey sormak ıstıyorum klomene ılkkez bu ay basladım 6 temmuzda da kontrole gıdecegım bende ve esımde herhangı bır sorun yok dogal yolla gebe kalabılırmısım sadece fsh degerım ılk ay 8.6 2.ay ıse 10.3 cıktı dr bu yuzden klomen verdı acaba aranızda fsh hormon degerı yuksek olan varmı ve bu ılacın yan etkılerı varmı dıye merak ettım
ne selamımı alan var nede soruma cevap neredesiniz...
alminas tedavin hayırlı olsun inşallahh:Saruboceq:
İlacın yan etkileri tabikide var olmazmı..:sinifsinif:Ama bu yan etkiler kişiden kişiye değişiyorr:sinifsinif:Ben mesela doruk noktasında yaşıyorum feci yapıyor:sinifsinif:
Eğer listemize girmek istersen muhtemel adet tarıhını verırsen eklerım:1rolleyes:
Kızlar slm, bu incir kürü tam olarak nasıl yapılıyor biliyormusunuz?birde ne zaman içmeye başlanıyor adet bitimindemi?
İltihap veya enfeksiyon gibi şeyler varsa incir kürü iyi gelirmi yada önerebileceğiniz başka birşey varmıdır?
teşekkürler
neyse sağolun arkadaşlar bi saattir yazıyorum ne selam aldınız ne cevap verdiniz. neyse herkese hayırlı günler..
1 sayfa geriye gidersen cevap yazılmışmı yazılmamışmı görürsün:1rolleyes:gelmediki cevap falan gelse yazmazdım heralde .ilk defa gelmiyorum buraya tanıyosunuz sandım az çok
slm gulyhas ..:1rolleyes:Ben 2 farklı incir kürü biliyorumm.Bir tanesi nette yazıyor google yazarsan incir kürü diye orda tarifi varr açıklamaı olarak
2.incir kürüde adetin 2.günü başlanıyor ..geceden 1 tane inciri saf zeytinyağına batırıp bekletiyorsun..Sabah aç karnına bu inciri yiyorsun.Bunu hergün yapıcaksın adet olana kadar.k.kda arkadaş bu kürü ilk denediğ ayda hamiş kalmıştıı.Artık bunun sayesindemi kaldı bilmiyorumhihoyyyt
ben bır bılgı vermek ıstıyorum yenı uyeyım bu bılgıyı hangı foruma nasıl yollamam gerektıgını bılmıyorum eskı uyelerden rıcam yazdıklarımı gereklı forumlara ıletılerse sevınırım :)ben 1 yıllık evlıyım ve ılk bebegı mızı dusundugumuz ıcın ve 2000 lı yıllarda esımın varıkosel amelıyatı gecırmesınden dolayı tedbır amaclı dr gıttık hanı bıze bılmedıklerımızı ogretsın dıye dusunduk.ben 1995 yılında pankreasımla ılgılı bır amelıyat gecırdım bunuda ılk kontrolumde dr uma soyledım ıkınızdede herhangı bı problem yok dogal yolla gebe kalabılırsınız dedı bız bırkac ay denedık basarılı olamadık netıcesınde cok uzulduk sonra dr umu degıstırdık gıttıgım yenı dr karın bolgesınden amelıyat gecırenlerde tuplerde ve rahımde yapısıklık olabılecegını soyledı hsg fılmı ıstedı bızde hemen cektırdık ıyı kı cektırmısız cunku benım rahım agzımda yapısıklık varmıs ve bu fılm cekımı esnasında bu yapısıklık acıldı aylarca bos yere uzulmusuz fakat bu fılmden sonra yaklasık 3 gun antıbıyotık ıcıtım herhangı bı enfeksıyon kapmıyayım dıye ama malesef kı korktugum basıma geldı ve ıltıhaplandımsımdı sabah 9 ve aksam 9 olmak uzere gunde 2 kez serum taktırıyoruzz bana eger bu ıltıhaplanma ıle ılgılı onlem alınmaz sa tuplerde bellı sureden sonra bu enfeksıyana baglı daralmı ve tıkanıklık oluyormus tedavı edılmezse saglıklı bıle olsanız tup bebek yaptırmaktan baska carenız kalmıyor...sımdı 1 herkesın mutlaka rahım fılmı cektırmesı geerek 2 bu fılmı fıyatına bakmadan ıyı bı klınık yada hastanede cektırmelı 3 fılmden hemen sonra antıbıyotık mutlaka ıcmelı 4 fılmden 1 hafta sonra da mutlaka ve mutlaka ultrason ıle enfeksıyon kapıp kapmadıgına daır muayene olmalı benım basıma gelenler sızlere tecrube olsun yenı arklarımında basına boyle talıhısız olaylar gelmesın dıye sızlerle paylasmak ıstedım
slm kızlar dün ikinci aşılamamı oldum ..uğurlu listenize benide alırmısınız ..beklenen tarih 15 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?