Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Pembe yok canım doktor değilim benkaydirigubbakcemile3Bakma deliliğime bir arkadaşla muzurluk olsun diyee yaptıkkaydirigubbakcemile3

Balım ben bu ay senden çoook umutluyum olacak inşallah.
Naçizane bir öneri :çalışma sırasındada kalçalarının altına yastık koyabilirsin
bi arkadaşımdan duydumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:asigim::kedi:PEMBE ınşallahhh inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
yastık koyuyorum canım kaydirigubbakcemile3

Canlarımmmm merhaba nasılsınız bakimmmmm
Kızlar bugün doktorcuma gittim değerim 251,30 olmuşşş :lepi::lepi::lepi:
4 +3 hamişimmmmmmmmmmmm

kızlar kaçgündür giremiyorum sayfalar uçmuş okumaya vaktimde yok
kötü günler geçiriyoruz ailece abimin eşi dogum yaptı cumartesi ama bebegimizin kalbine giden bir damar tıkalı hastahanede küvezde yatıyor oksijen veriyorlar siyami ersek hastanesinde balon tedavisi ile açılması lazım ama orasıda 15 gün sonra getirin diyor torpil arıyoruz bi tanıdık vasıtasıyla öne geçirmeye çalışıyoruz herkeze haber verdik burdanda yardımcı olabilen bir arkadaş çıkarsa lütfen yazın bana
bebegimizin acil tedavi olması gerekiyor annesi perişan dün çıkardılar onu hastaneden böyle işte

Canım allah sağlık sıhhat versin inşallah. Keşke elimden bir şey gelebilse. İnşallah sağlığına kavuşur minik bebeğiniz. çok zor durumlar bunlar. acil şfalar diliyorum

Canım allah sağlık sıhhat versin inşallah. Keşke elimden bir şey gelebilse. İnşallah sağlığına kavuşur minik bebeğiniz. çok zor durumlar bunlar. acil şfalar diliyorum

çok saol inşallah bi an önce olur şu balon tedavisi onu yapdıktan sonra saglıklı bir çocuk
olur diyorlar offf yaa valla allak bullak olduk gerçi

Canlarımmmm merhaba nasılsınız bakimmmmm
Kızlar bugün doktorcuma gittim değerim 251,30 olmuşşş :lepi::lepi::lepi:
4 +3 hamişimmmmmmmmmmmm
:dance::dance:Totemcimm canım tekrar tebrikler gözünaydınnn

Rabbim şifalar versinn inşallahhh minikkk bebeğeee...Dualarımızz onunla:çok üzgünüm:

Canım çok geçmiş olsun .İnşallah en kısa zamanda bebeğiniz sağlığına kavuşur.

tottemcim bak boşuna endişelenmişsin dimi? Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
eemelcim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ya, inşallah işiniz rast gider.

kızlar bu rahim filmi ne oluyo nasıl bi tedavi yani

canım rahim filmi rahmine bir sıvı verip film çekiyorlar tüplerinin açık olup olmadığına bakılıyor, ufak minik yapışıklıklar varsa tüplerde bu sayede açılıyor, regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor sadece 10 dk bile sürmüyo işlem

Emelciğim Allah şifalar versin bebişimize. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur, anacığına babacığını hayırlı evlat olur. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahh :Saruboceq:
Totemciğim artık doktordan tescilli hamişsin demek. Süperr gülüm. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…