teşekkür edrim canım .yaren slm opuyorumnanaktanAşılaman hayırlı olsun inşallhhh:Saruboceq:son güncellediğim listeyi editleyıpp senın tarıhınıdee eklıyorum şimdiii.Hakkında hayırlısı olsun ınsalh uğurlu gelirr:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Pembe yok canım doktor değilim benkaydirigubbakcemile3Bakma deliliğime bir arkadaşla muzurluk olsun diyee yaptıkkaydirigubbakcemile3
Balım ben bu ay senden çoook umutluyum olacak inşallah.
Naçizane bir öneri :çalışma sırasındada kalçalarının altına yastık koyabilirsin
bi arkadaşımdan duydumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
TOTEM çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin.Canlarımmmm merhaba nasılsınız bakimmmmm
Kızlar bugün doktorcuma gittim değerim 251,30 olmuşşş :lepi::lepi::lepi:
4 +3 hamişimmmmmmmmmmmm
Canım allah sağlık sıhhat versin inşallah. Keşke elimden bir şey gelebilse. İnşallah sağlığına kavuşur minik bebeğiniz. çok zor durumlar bunlar. acil şfalar diliyorumkızlar kaçgündür giremiyorum sayfalar uçmuş okumaya vaktimde yok
kötü günler geçiriyoruz ailece abimin eşi dogum yaptı cumartesi ama bebegimizin kalbine giden bir damar tıkalı hastahanede küvezde yatıyor oksijen veriyorlar siyami ersek hastanesinde balon tedavisi ile açılması lazım ama orasıda 15 gün sonra getirin diyor torpil arıyoruz bi tanıdık vasıtasıyla öne geçirmeye çalışıyoruz herkeze haber verdik burdanda yardımcı olabilen bir arkadaş çıkarsa lütfen yazın bana
bebegimizin acil tedavi olması gerekiyor annesi perişan dün çıkardılar onu hastaneden böyle işte
Canım allah sağlık sıhhat versin inşallah. Keşke elimden bir şey gelebilse. İnşallah sağlığına kavuşur minik bebeğiniz. çok zor durumlar bunlar. acil şfalar diliyorum
:dance::dance:Totemcimm canım tekrar tebrikler gözünaydınnnCanlarımmmm merhaba nasılsınız bakimmmmm
4 +3 hamişimmmmmmmmmmmm
kızlar kaçgündür giremiyorum sayfalar uçmuş okumaya vaktimde yok
kötü günler geçiriyoruz ailece abimin eşi dogum yaptı cumartesi ama bebegimizin kalbine giden bir damar tıkalı hastahanede küvezde yatıyor oksijen veriyorlar siyami ersek hastanesinde balon tedavisi ile açılması lazım ama orasıda 15 gün sonra getirin diyor torpil arıyoruz bi tanıdık vasıtasıyla öne geçirmeye çalışıyoruz herkeze haber verdik burdanda yardımcı olabilen bir arkadaş çıkarsa lütfen yazın bana
bebegimizin acil tedavi olması gerekiyor annesi perişan dün çıkardılar onu hastaneden böyle işte
kızlar kaçgündür giremiyorum sayfalar uçmuş okumaya vaktimde yok
Canlarımmmm merhaba nasılsınız bakimmmmm
4 +3 hamişimmmmmmmmmmmm
kızlar hepinizden Allah raazı olsun lütfen duanızı esirgemeyin
kızlar bu rahim filmi ne oluyo nasıl bi tedavi yani
tebrik ediyorum canım allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Canlarımmmm merhaba nasılsınız bakimmmmm
4 +3 hamişimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?