Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

totemcim benimki de 4+4 bir gün var aramızda nasıl belirtilerin var benim acayip uykum var iş yerinde çok zorlanıyorum.bi de bel ağrım var.

totemcim benimki de 4+4 bir gün var aramızda nasıl belirtilerin var benim acayip uykum var iş yerinde çok zorlanıyorum.bi de bel ağrım var.

Aaaaaaa ne güzel :CüvCüv:
Cnım aynen bende gözlerim kapanıyor vallahi zor duruyorum ayakta mirmirmirmir
Çok sık idrara çıkıyorum ve benim hala kasıklarımda sancılar oluyor...
Sen ne yaptın cnm doktora gittin mi ? Ultrasonda bişey göründü mü ?

slm kızlar ben yeni üye oldum. ama uzun zamandır takip ediyordum.... benım sorunum pko... bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. 19 haziranda çatlatma iğnemi oldum bugun kan testi yaptırdım sonuç 1.66 yani negatif... morelim çok bozuldu.

MERSERAY ,NİLSU24 ADRİA VE UMUTLUCUM güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
İnşallah haftaya perşembe gittiğimizde keseyi de görürüz sırnaşık şeysırnaşık şey
Sen ne yaptın cnm ultrasonla görebildiniz mi :1hug:

Aramıza hoşgeldinn bitanemopuyorumnanaktan iğneden 12 gün sonra yaptırmışsınn.Neden o kadar acele ettinkiii:uhm:Aslında olsaydı çıkardı:1rolleyes:ama allahın işi hiç belli olmaz.sen en ıyısı adetini bekle herşeye hazırlıklı olarak:1rolleyes:

kızlar bna cvbı oln yok mu

Merhaba aramıza hoşgeldin alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım ben klomen kullandım ama hiç çatlatma iğnesi olmadım , onun için erken mi değil mi yorum yapamıyorum cnm CADIARZU
Ama inşallah rabbim size de bir an önce meleklerinizi gönderir :Saruboceq::Saruboceq:

canım çok çok geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun en kısa zamanda bebişiniz sağlığına kavuşur inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…