bende ıctım canım 3 gun boyunca hergun saat 4 te azax dıye antıbıyotık ıctım ona ragmen enfeksıyon kaptım.hele sımdıkı durumu mu bılsenız acırsınız valla(( anneannem yatalak felclı annem ona bakıyor ayrılamıyor basından esımde sehırlerarası ıs seyahatınde sabah aksam serumum var yalnız basıma hastaneye gıdıp gelıyorum bır kız kardesım var oda yurtdısında yasıyor yalnızlıktan ve sıkıntıdan bu sıteye sardım ark lar ıyı kı sız vardınız :teselli:
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin.
Kızlar,
Rahatsız olanlara geçmiş olsun ,hamilelerede selam olsun a.s
Hepimize sağlık sıhhat diliyorum herşeyin başı bu .
Ben bu ay gene hastalandım , doktorum tatile çıkıyor ,Klomen kullanamayacğım,çünkü kontrole gidemeyeceğim tatilde olacak tam da o dönemlerde. Bu ay kendiliğinden geçecek yani . Beni listeye 4 Ağustos gibi yazabilir misin Balsurat adet tarihimi? Sanırım bir süre yazmam ben de tatile gideceğim. Ağustosun ilk haftası yazarım ,Klomen e başlayınca. Bu arada kendinize iyi bakın, sağlık esenlik diliyorum ,iyi tatiller.
canım ALLAH korusun.ilk bebeğimi 5 aylıkken sakat diye,almışlardı.RABBİM kimseye böyle bi acı vermesin..:Saruboceq::Saruboceq:Mehtap gülü canım inşallah değerin artar. Ama artmazsa da sağlıklı değilmiş diye düşünmek lazım.Allah korusun sakat falan da olabilir.
amiinn canım inşş hayırlı haberler verebilirim sizlere.:Saruboceqinşallah Allahım inşallah hayırlı haberler almanı nasip eder canım Allahım sen mehtap arkadaşımızın da yüzünü güldür sıkıntılarını gider Rabbim:Saruboceq:
mehtapcım bak olumsuz yaklaşım olumsuz etkiler biliyosun bak Totamin de değeri düşüktü o da senin gibi çok üzüldü ama sonra değeri arttı sakın karamsarlığa düşme pozitif düşün sen pozitif yaklaş bebeğinde sana tutunsun annesigamyoncuiremsuozitif düşünmeye çalışıyorum tatlım..elimden birde dua etmekten başka bir şey gelmiyor..:çok üzgünüm:
tatlım bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:canım ben 3. denemede klomenle hamile kaldım..üçten fazla denemeyecekti dr um.tam hsgye giderken kıyısından döndüm ve şimdi 3 aylık hamişim.
canım bugün,drumu aradım.testin sonucunu söyledim.erken gebelik olabilir,2 gün sonra testi tekrarla,her ihtimale karşı folik asit ile progestan iç dedi.p.tesi günüde yeni dr'umla randevum var.hem muayene olacam hemde düşüklerimin sebebini araştıracaz..gülüm 2 gün sonra tekrar yaptır 2 ye katlıyorsa problem yoktur aynı şeyi bana da dediler sen kimsenin dediğini takma kafana doktorunla görüş.
BALIMM RABBİM CÜMLEMİZİN TÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN,DUALARINI KABUL ETSİN..
DALARIN İÇİNDE ŞİMİDİDEN AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım bence de gün aşırı ilişki daha mantıklı. Çünkü hergün ilişkiye girince sperm kalitesi düşüyormuş.kafamçokkarıştı
:asigim:iNŞALLAHH CAnımm inşallahh söyledğin gibi hamiş listemiz büyüsün:Saruboceq::Saruboceq:balsurat sen bu listenin başına geçtin ya valla çok hamişler olcak,sen de dahil tabi,hepimiz inşallah,olumlu bakıp güçlü olman bi kere süpppperrrropuyorumnanaktan
Günaydın güzel anneler ve anneliğe ilk elden aday olan güzel bayanlar:) Ben de dahil:)Kızlar bu ay adetim üç gün rötar yaptı gecikti, 4. gün adet oldum sadece 2 gün sürdü.2 gün de kahverengi lekelenme ama çok az.Doktorumu aradım o zaman bu ay boş geçelim klomen vermeyelim dedi.Salı günü kontrole gel bakarız. Bir ihtimal haplar yüzünden böyledir dedi.Yine kafam karıştı.Belim de felaket ağrıyor kızlar çok kötü...
İşte böyle bende son durumlar....Bebişi olan arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin ne olur bizlerden.Hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
mafoldumben
Amin canım :Saruboceq:Tamam gulyhas şimdi listeye ekliyorum tarihiniopuyorumnanaktanyerimsenibenSlm balsurat yazdığın dualar için çok saol, Allah dualarını ve dualarımızı kabul eder inşallah.Benide hamile kalacaklar listesine 8 ağustos diye yazabilirmisin?Belki listeniz banada uğurlu gelir:)
balsurat ağzına diline,rabbime açtığın eline yüreğine sağlık,Allah senden razı olsun sabah sabah içim açıldı sayende,rabbim hayırlısyla tez zamanda hepimizin kucişlerine bebeklerimizi versin inşallah amin amin amin,sağolasın canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?