Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin.

Kızlar,
Rahatsız olanlara geçmiş olsun ,hamilelerede selam olsun a.s
Hepimize sağlık sıhhat diliyorum herşeyin başı bu .
Ben bu ay gene hastalandım , doktorum tatile çıkıyor ,Klomen kullanamayacğım,çünkü kontrole gidemeyeceğim tatilde olacak tam da o dönemlerde. Bu ay kendiliğinden geçecek yani . Beni listeye 4 Ağustos gibi yazabilir misin Balsurat adet tarihimi? Sanırım bir süre yazmam ben de tatile gideceğim. Ağustosun ilk haftası yazarım ,Klomen e başlayınca. Bu arada kendinize iyi bakın, sağlık esenlik diliyorum ,iyi tatiller.

Selam simgee opuyorumnanaktan
Evet herşeyin başıı sağlık bu hayatta:Saruboceq:
Canım ekliyorum şimdi adet tarihini..İnşallahh tatilden döndüğündeeee bizee müjdeli haberlerr verirsinn..Güzel bir tatil geçirirsin inşallahhopuyorumnanaktan

Mehtap gülü canım inşallah değerin artar. Ama artmazsa da sağlıklı değilmiş diye düşünmek lazım.Allah korusun sakat falan da olabilir.
canım ALLAH korusun.ilk bebeğimi 5 aylıkken sakat diye,almışlardı.RABBİM kimseye böyle bi acı vermesin..:Saruboceq::Saruboceq:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

2 TEMMUZ 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

KİM................................NE KULLANDI...........MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:::::::::::::::::::hoşgeldin çağatay
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::hoşgeldin Rida mert
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::burçin bebek 14 ağustos
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
30.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
31.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
33.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
36.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
40.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
41.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
42.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
47.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
48.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
49.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::iLAÇSIZ
50.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
51.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
52.hazann:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
53.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :::::::::::::::17 ARALIK 2009
54.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
55.yaren35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::: 01 OCAK 2010
56.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
57.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN ::::::::::::: 11 OCAK 2010
58.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN :hooray:::::::19 OCAK 2010
59.kadus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
60.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
61.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:hooray:::::::::: 20 OCAK 2010
62.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
63.maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE :hooray:
64.sudembebis:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
65.bulu_dreya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
66.loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN :hooray:
67.sudem::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
68.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
69.adria::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
70.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: MENOGON:hooray:
71.melocum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
72.mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
73.TOTEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
HAZiRAN AYI LİSTESİ

bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRAN ?????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 HAZiRAN ?????
reabzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 HAZİRAN ?????BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN DURUMUNUZU BİLDİRİNİZ :)
cananzer::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 HAZİRAN?????
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 HAZİRAN?????

TEMMUZ AYI LİSTESİ

eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 TEMMUZ
zeyn77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 TEMMUZ
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: .5 TEMMUZ
gülcangülcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 TEMMUZ
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 TEMMUZ
angel_eda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 TEMMUZ
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
nergis55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 TEMMUZ
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
umutlu22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ
ezgi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ
yarenb::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 TEMMUZ
babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 TEMMUZ
BEBEGIMIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 TEMMUZ
nilsu24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 TEMMUZ
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 TEMMUZ
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 TEMMUZ
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 TEMMUZ
Stella:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ?????

AĞUSTOS AYI LİSTESİ

nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 AĞUSTOS
simge8081::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS

****Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****

balsurat sen bu listenin başına geçtin ya valla çok hamişler olcak,sen de dahil tabi,hepimiz inşallah,olumlu bakıp güçlü olman bi kere süpppperrrropuyorumnanaktan

Günaydın güzel anneler ve anneliğe ilk elden aday olan güzel bayanlar:) Ben de dahil:)Kızlar bu ay adetim üç gün rötar yaptı gecikti, 4. gün adet oldum sadece 2 gün sürdü.2 gün de kahverengi lekelenme ama çok az.Doktorumu aradım o zaman bu ay boş geçelim klomen vermeyelim dedi.Salı günü kontrole gel bakarız. Bir ihtimal haplar yüzünden böyledir dedi.Yine kafam karıştı.Belim de felaket ağrıyor kızlar çok kötü...

ışte böyle bende son durumlar....Bebişi olan arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin ne olur bizlerden.Hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

balsurat sen bu listenin başına geçtin ya valla çok hamişler olcak,sen de dahil tabi,hepimiz inşallah,olumlu bakıp güçlü olman bi kere süpppperrrropuyorumnanaktan
:asigim:iNŞALLAHH CAnımm inşallahh söyledğin gibi hamiş listemiz büyüsün:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydınn librarian canım yaa SEN ÜSTÜNE GÖRÜYORR OLMAYASIN :1rolleyes:TEST yapmadınmııı hiççç?:uhm:Canım bir test yapsan:uhm:Bel ağrısı gebelik için belirtide olabilirr..Doktrorun neden düşünememeişki üstüne görme olabilir diye.Gerçi salı günü belli olur:1rolleyes::dance:Ama benim aklımdan geçen sankii bebe var gibi:dance:Eltim ve görümcem 3 gün kahverengi leke görmüşler hatta menopoza giriyorum sanmış.diğer ay adeti gelmeyincede bebe 2 aylıkk olmuş :roflol:şaşırmıştısırnaşık şey

Günaydın canlarım
Emelciğiim evet yani fazla gelemiyorsun artık. Özlettin kendini. Ama işler yoğun olunca insanın vakti olmuyor. Sağlık olsun gülüm. Ben ne durumdayım:uhm: açıkçası bilmiyorumkafamçokkarıştı Okudun mu bilmiyorum ama ben göbekten yapılan iğnelere geçtim bu ay. Şu günler de riskli günler:asigim: Hayırlısı artık. Sen asıl kendinden haber ver, ne yaptın adam razı oldu mu hastaneye gitmeyee

Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim

Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlarr dün gece namazına kaltığımda k.kda olanbütün bebe bekleyen herkeze dua ettimm.Özellikle mehtap gülüm senin için ayrı bir dua ettim inşallahhh bugun güzel haberler alıcaz:Saruboceq:

Amiiin Balıım. Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin. Dua eden dillerin, Yaradana açılan ellerin dert görmesin inşallah. Ağzına sağlık güzel arkadaşım. Sana da herkese de hayırlı cumalar olsun.

Ayy BALSURATCIM, canım arkadaşım, keşke dediğin gibi olsa, ne kadar sevinirim tahmin edebilirsin:) Bu arada gecikmenin 3. günü doktorum kan testi yaptırmıştı sonuç negatif demişti.Sanırım kan testi kesin sonucu veriyor diyorlar ya ondan böyle bir şeyi düşünememiş olabilir canım.Ama hiç abartısız belim kırılıyor resmen çok ağrıyor.Herkes de bu ara kilo almışsın göbek yapmışsın diyorlar bana. Evet karnımda şişti ama artık tahmin edebileceğin gibi belirtilerle kafa yormak istemiyorum.Ama keeeeeşşşşkkkeeee, ah keşke dediğin çıksa canım, o zaman gerçekte olamasa da sanaldan koskocaman kucaklarım seni:)DUA'N için ayrıca teşekkür ederim.Okudum içim açıldı resmen....AMıııN...

Slm balsurat yazdığın dualar için çok saol, Allah dualarını ve dualarımızı kabul eder inşallah.Benide hamile kalacaklar listesine 8 ağustos diye yazabilirmisin?Belki listeniz banada uğurlu gelir:)

balsurat ağzına diline,rabbime açtığın eline yüreğine sağlık,Allah senden razı olsun sabah sabah içim açıldı sayende,rabbim hayırlısyla tez zamanda hepimizin kucişlerine bebeklerimizi versin inşallah amin amin amin,sağolasın canımopuyorumnanaktan

Slm balsurat yazdığın dualar için çok saol, Allah dualarını ve dualarımızı kabul eder inşallah.Benide hamile kalacaklar listesine 8 ağustos diye yazabilirmisin?Belki listeniz banada uğurlu gelir:)
Amin canım :Saruboceq:Tamam gulyhas şimdi listeye ekliyorum tarihiniopuyorumnanaktanyerimseniben

Allah sizdende razı olsun:Saruboceq:Aminnnn cnım inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…