canımm,çok şükür değerim artıyoo..amiiinn canım,inşallah bi sorun çıkmaz..
bitanemm unuturmuyum ben sizlerii.nasılsın tatlım..
canım stres yapmaaa.RABBİM'in izniyle göreceksin keseyii..
canım hayırlı olsun tedavin.aramıza hoş geldina.s.
canım yumoşlar,çatır çatır çatlayıp,bebişler olsuunn inşallaaaaahh.dualarımdasın tatlım..
tatlım çok geçmiş olsun.RABBİM bebişinizi annesine,babasına ve sizlere bağışlasın.dualarımdasınız canımm..
Günaydın arkadaşlarımm
Nasılsınız bugün ?
Emell cnm çok geçmiş olsun tüm dualarımız DEFNE için olacak bi tanem.
Mehatpgülüm cnm keseyi görmene inanki çok sevindim , inşallah perşembe günü darısı başıma :Saruboceq:
inş:Saruboceq:defne bebek sağlığına kavuşur ve evine döner.. uzun ve sağlıklı bir hayat yaşar inş.
DEFNE Bebeğe Allah sağlık sıhhat ve uzuuun bir ömür versin inşallah...Şimdiden geçmiş olsun.Allah Defne'yi annesine babasına ve tüm sevenlerine bağışlasın...Amin...
Kızlar sabah doktordaydım.Bu ay klomensiz denedik, 2 yumurtam varmış biri çatlamış bile:) Çalışmalara devam.Sadece progestan yazdı doktorum.Artık gerisi kader kısmet...Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
canlarım hepinizden Allah razı olsun bebegimiz çıktı operasyondan ama yogun bakıma almışlar doktorla görüşcekler şimdi abimler nasıl geçti diye gerçi doktor anneme çıkınca iyi geçti demiş ama tam bir konuşma yapmamışlar daha haber bekliyorum
Balsurat nettin kıız. Çalışmalar bitti dimi artıkıın.:jeyyar: Bana bak bu çalışma işi adamların işine geliyuu haakaydirigubbakcemile3 Kız benim memişlerim acıyo ama, çatlatma iğnesinden dolayı sanırsam. Çünkü çatlatma iğnesini vurulduktan birkaç gün sonra başladılar acımaya. Ama sen çatlatma iğnesini ovitrelle mi kullanıyorsun. Ben önceden hep pregly kullandım bu ay ilk kez ovitrelle vuruldum. Sanırım ovitrelleden dolayı böyle oldu. Bi de bu ateş ölçme yöntemini duymuştum, hatta selkie (diğer topikteki) arkadaşımız gün gün ölçmüş ve hamile olduğu günler öncesi belli olmuştu. Son birkaç günden beri ben de ölçüyorum (eee onu denemezsek olmaz dimiişakkıdı) 36,4 civarı çıkıyor. Aaaa ben bu ay fazla heyecan yaptım kendimeesırnaşık şey
son adet tarihini haziran olanların hepsinin profilini yazıyorum durumlarını bildirsinler diye bazıları adet olmuş haber vermemiş.bazıları girmemiş2 aydır .bende soru işaretine atıyorum bekleyenlerı:1rolleyes:
canım çok soru işaretli kalanlarla kendini yorma cevap gelmezse sil bence...klava:
eee benide hamiş listesine ekle accık avunuyum o liste pek hoşuma gidiyoda topiğe geldiğimde listede 10 kişi var yoktu liste kabardı ben hala oraya geçemedimmm:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:Bir gün matraklık olsun diyee bütün hepimizin ismini bir günlügüne hamiş listesinde yayınlayalım sırnaşık şey
kızlar ben ateş ölçme yöntemini hiç denemedim bu ay deneyim diyorum nasıl olacak... yani sabah mı ölçecem ateşimi -dil altından mı ölçecem yani bu ayrıntılar önemlimi bi deyin bana bakim hıyerimseniben
canımm,çok şükür değerim artıyoo..amiiinn canım,inşallah bi sorun çıkmaz..
bitanemm unuturmuyum ben sizlerii.nasılsın tatlım..
canım stres yapmaaa.RABBİM'in izniyle göreceksin keseyii..
canım hayırlı olsun tedavin.aramıza hoş geldina.s.
canım yumoşlar,çatır çatır çatlayıp,bebişler olsuunn inşallaaaaahh.dualarımdasın tatlım..
tatlım çok geçmiş olsun.RABBİM bebişinizi annesine,babasına ve sizlere bağışlasın.dualarımdasınız canımm..
slm kıslar ben catlatma ıgnemı oldum koldan vuruldum heyecanlıyım sımdı bana dua edın olurmu
:1hug:rufeydem canım sağlık olsun umutlanmıştıkk ama olsun.inşallahh önümüzdekii aya tamam ekliyorum canımyerimsenibenbalım ben kesin adt oldum beni 5 agustosa yazabilirsin canım(((
:uhm:pamuksel 2 temmuz yazmışsın adet tarihinii .bu demek oluyorrki adetin geçiyorrrmuu:uhm:SAT 02.07.2009 ekleyebilir misiniz.
slm kıslar ben catlatma ıgnemı oldum koldan vuruldum heyecanlıyım sımdı bana dua edın olurmu
:1hug:rufeydem canım sağlık olsun umutlanmıştıkk ama olsun.inşallahh önümüzdekii aya tamam ekliyorum canımyerimseniben
:uhm:pamuksel 2 temmuz yazmışsın adet tarihinii .bu demek oluyorrki adetin geçiyorrrmuu:uhm:
hihoyyythihoyyytalminass hadii bismillahirrahmanirrahimm hayırlıı olsun inşallahhhhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?