Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inş:Saruboceq:defne bebek sağlığına kavuşur ve evine döner.. uzun ve sağlıklı bir hayat yaşar inş.

canlarım hepinizden Allah razı olsun bebegimiz çıktı operasyondan ama yogun bakıma almışlar doktorla görüşcekler şimdi abimler nasıl geçti diye gerçi doktor anneme çıkınca iyi geçti demiş ama tam bir konuşma yapmamışlar daha haber bekliyorum

Allahım annesine bağışlaa bebişiii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Emelciğiiim Allahım Defne bebeğe sağlık sihhat verecek inşallaahh. :Saruboceq: Sakın ola ki aklınıza aksini getirmeyin. Bunca teyzesinin dualarını aldı yavrum, Yüce Rabbim boşa cıkarmayacak inşallah bunca umudu. Benim oğlum da prematüre (7 aylık) doğdu. O kadar çok rahatsızlığı vardı ki, böbrek yetmezliği, solunum bozukluğu, kanında mikrop, sarılık vs. ama ben hep yavrum iyi olacak, alıp evimize götüreceğiz diye düşündüm. Yaradana çook şükür ki şimdi topaç gibi 6. sınıfa geçti. Yüreğini ferah tut nolur canım.:teselli: Gelişmelerden haberdar et sakın...

Balsurat nettin kıız. Çalışmalar bitti dimi artıkıın.:jeyyar: Bana bak bu çalışma işi adamların işine geliyuu haakaydirigubbakcemile3 Kız benim memişlerim acıyo ama, çatlatma iğnesinden dolayı sanırsam. Çünkü çatlatma iğnesini vurulduktan birkaç gün sonra başladılar acımaya. Ama sen çatlatma iğnesini ovitrelle mi kullanıyorsun. Ben önceden hep pregly kullandım bu ay ilk kez ovitrelle vuruldum. Sanırım ovitrelleden dolayı böyle oldu. Bi de bu ateş ölçme yöntemini duymuştum, hatta selkie (diğer topikteki) arkadaşımız gün gün ölçmüş ve hamile olduğu günler öncesi belli olmuştu. Son birkaç günden beri ben de ölçüyorum (eee onu denemezsek olmaz dimiişakkıdı) 36,4 civarı çıkıyor. Aaaa ben bu ay fazla heyecan yaptım kendimeesırnaşık şey

Canım ben adetimii bekliyorum.Bu ayda nasıl geldi geçti bişi anlamadım:sm_confused:umutlum ben hep ovitrella kullanıyorum ama bende hiç göğüs ucu hassaslığı yapmadı :sm_confused:İnşalahh seninkii bebeden dolayıdırrr:sm_cool:
canım ateş olayını bende aylar önce yapıyordum sıkıldım bıraktım.Eğer adet günü ateş düşmezse şans devam ediyor.Eğer ateş adet günlerinde düşersee bayaga bir düşüşe geçiyor ve adetin geliceği anlaşılıyorr.Bir nebze gebelik testi gibi

2 gündürr mannak güzel bir liste hazırlıyorum inşallahh sizde beğenirsiniz..Microsoft programıyla hazırlıyorum biraz uğraştırdı ama değişicekk emeklerime:1rolleyes:Akşama inşallah yayınlayabilirim:1rolleyes:

son adet tarihini haziran olanların hepsinin profilini yazıyorum durumlarını bildirsinler diye bazıları adet olmuş haber vermemiş.bazıları girmemiş2 aydır .bende soru işaretine atıyorum bekleyenlerı:1rolleyes:

canım çok soru işaretli kalanlarla kendini yorma cevap gelmezse sil bence...klava:
eee benide hamiş listesine ekle accık avunuyum o liste pek hoşuma gidiyoda topiğe geldiğimde listede 10 kişi var yoktu liste kabardı ben hala oraya geçemedimmm:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:Bir gün matraklık olsun diyee bütün hepimizin ismini bir günlügüne hamiş listesinde yayınlayalım sırnaşık şey

kızlar ben ateş ölçme yöntemini hiç denemedim bu ay deneyim diyorum nasıl olacak... yani sabah mı ölçecem ateşimi -dil altından mı ölçecem yani bu ayrıntılar önemlimi bi deyin bana bakim hıyerimseniben

:roflol::roflol:Bir gün matraklık olsun diyee bütün hepimizin ismini bir günlügüne hamiş listesinde yayınlayalım sırnaşık şey

ooooodelikafaduldensüper olur balım ya ayyy hayecanlandım bak şimdi belkide uğurlu gelir kız hani herşeyi deniyoruzya bide bunu denerizsengözlerimebaksanabnaniknanik

esemosum SABAH yataktan hiç kalkmadan dil altından dijital dereceyi koy.Fakat elinlee tutt bırakma ..salla..kımıldatma...gösterge gösterincee bakarsın ateşine aklında tutabilirsen tut.yoksa bir kagıda yazz.hergün ölçtüğün ateşinii..
Birde geç saatlerde ölçme.MEsela saat 7:30 00 arası iyiyerimseniben:1rolleyes::jeyyar:

cok sagol cnm allah razı olsunopuyorumnanaktan

balım ben kesin adt oldum beni 5 agustosa yazabilirsin canım(((
:1hug:rufeydem canım sağlık olsun umutlanmıştıkk ama olsun.inşallahh önümüzdekii aya tamam ekliyorum canımyerimseniben
SAT 02.07.2009 ekleyebilir misiniz.
:uhm:pamuksel 2 temmuz yazmışsın adet tarihinii .bu demek oluyorrki adetin geçiyorrrmuu:uhm:
slm kıslar ben catlatma ıgnemı oldum koldan vuruldum heyecanlıyım sımdı bana dua edın olurmu

hihoyyythihoyyytalminass hadii bismillahirrahmanirrahimm hayırlıı olsun inşallahhhhihoyyyt

inşalllah canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…