kızlar bebegimizin damarı açılmış çok iyi geçmiş şimdilik yogun bakımda tehlikeye atmak istemedikleri
için orda tutuyorlarmış perşembe yada cuma hastanedende çıkarcaklarmış sonra bi süre kontrollere gitcekmiş dua eden herkeze yeniden Allah razı olsun diyorum bilseniz o kadar mutlu oldukki ailece
ben ilk kez hala oldum zaten 2 kardeşiz teyze olamıycam kendi halalarımı hiç sevmem ama hala olmak
çok güzel bi duyguymuş benim yigenim beni çok sevcek ben ona mükemmel bir hala olcam
inşalllah canım inşallah.
kızlar ben dün dr gittim geçen hafta klomen kullanmıştım 5 gün
dr 1 yumurta büyümeye başlamış dedi dün 12. günümdü hayal kırıklığına uğradım sadece 1 tane büyümeye başlamış deyince normalmi acaba yarın yine gidicem bakalım ne diyecek bu sefer
hihoyyytCanım olsun morelini bozma 1 yumoşta yeterli hamile kalabilmen için.Benim 5 tane olduda ne oldu tutmadııı bu aydarabbım ol dedıkten sonra yumoşların sayısı önemli değilyerimseniben
balım yaa inş.olur en kısa zamanda 5 diyosun benim 1 tane oluştu(
şşş balkafa
Tamam nan geliyom msnyesırnaşık şeyaz beklenaniknanik
Ezgim olsun belli olmazz 1 yumoşladaa olurrrmirmirmirmir
Canım ben adetimii bekliyorum.Bu ayda nasıl geldi geçti bişi anlamadım:sm_confused:umutlum ben hep ovitrella kullanıyorum ama bende hiç göğüs ucu hassaslığı yapmadı :sm_confused:İnşalahh seninkii bebeden dolayıdırrr:sm_cool:
canım ateş olayını bende aylar önce yapıyordum sıkıldım bıraktım.Eğer adet günü ateş düşmezse şans devam ediyor.Eğer ateş adet günlerinde düşersee bayaga bir düşüşe geçiyor ve adetin geliceği anlaşılıyorr.Bir nebze gebelik testi gibi
Niye yayınlamıyon listeleri nan lülülülülülü
cnm ne oldu nie umudunu kaybettin ki. adeti nie beklion bebeşini bekle.
:dilcikar:Delüüü yeni listelerin hazırlığı bitmedii.Hem sana ne oluyor:dilcikar:genelgeymişş al sana:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?