Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar epeydir yazmıyorum. gelişmelerden bahsedeyim.. pazar günü adet oldum. zaten bekliodum ama gelince bi an kendimi kötü hissettim. her neyse işte bna doktorum ne hormon testi yaptı nede rahim filmi. bende bu ay onları halledeym diorum olmadı aşılama isticem. ama doktoruma ulaşamıyorum bi türlü ne yapıcam bilmiom bugun 3.günüm bna akıl verin ii bi doktor var mı tavsiye edeceğiniz ilgilenen pozitif bi doktor ist.da

acaba klomene kafama göre başlasam mı bilmiyorum yada bu ay oluruna mı bırakayım. off off bu doktor bni deli etti. 7 de tekrar arıcam dr.u... deli gibi peşinden koşuom bi tonda para ödüoz..

benımm varrr kendı dr um cok superdırr ıst anadolu yak dayım tuzladahihoyyythemde ucretı cok makul paragoz bırı degıl ılgılenırsen msn adresımı verırım oradan gorusup telını verırım benım adımıda verırsen cok ılgılenır

Son düzenleme:
bişey sorucam benim göğüslerim bi kaç gündür acayip acıyo karnımdada ilk başlarda hiç ağrı yoktu sonradan acayip bi şekilde ağrımaya başladı şuan yok bi kaç gündür geçti
acaba bunlar iğneden yada klomenden kaynaklanıyo olabilirmi dr.u aradım ağrı çatladığı için olabilir dedi ama o zaman göğüslerimde acı yoktu o yüzden soramadım burdada klomenin kasıklarda ağrı yaptığını okudum ama göğüslerdeki ağrı da ondan veya iğneden mi acaba

:sm_confused:ezgim ne desemkiii bunlar gebelik belirtiside oılabilirr.Klomenin yan etkileride olabilir.Ben aylardırr ilacın yan etkilerini yaşıyorum:sm_confused:

ya ama benim bu ay umudum yok çünkü bende akıntı oldu beyaz renkte
iltihap olabilir çünkü kaşıntı yaptı
iltihap varkende bebek olmaz heralde

ya ama benim bu ay umudum yok çünkü bende akıntı oldu beyaz renkte
iltihap olabilir çünkü kaşıntı yaptı
iltihap varkende bebek olmaz heralde

Her ay usgden geçiyoruzz:mymeka:İltahap olsa doktorlar hemen anlıyorr usgde ...Biraz fazla vurdum ama:kedi:olumsuz düşünme:1hug:

Her ay usgden geçiyoruzz:mymeka:İltahap olsa doktorlar hemen anlıyorr usgde ...Biraz fazla vurdum ama:kedi:olumsuz düşünme:1hug:

off ya bilmiyorum neyse bekliycez artık yapıcak bişey yok günüme az kaldı nasıl olsa o zaman anlarız ne olduğunu tşk ederim balımma.s.opuyorumnanaktan

off ya bilmiyorum neyse bekliycez artık yapıcak bişey yok günüme az kaldı nasıl olsa o zaman anlarız ne olduğunu tşk ederim balımma.s.opuyorumnanaktan
zemuszemusBenimde şafak 5..16 gün sonra doktorum bekle beni:sm_cool:Yine Hamilemisnn dicekk:roflol:Yokk hayır olmadıı yine:roflol:

cok saol cnm gercekten ii bi doktora ihtiyacım var yalnız ben avcılarda oturuyorum doktorunda pendikte ise bna cok uzak olur. dr. da pendik e mı

canım gözünüz aydın bak geçti gitti işte hala olmanın tadını çıkar:kedi:en kısa zamanda anne de olursun inşyerimseniben

Benimde adetim 13 temmuz. Umutluydum bu ay klomen kullanmadım ama rahim filmi çektirmiştim, doktor şansın var demişti. Ama hiç bi belirti yok, çok üzgünüm(

Benimde adetim 13 temmuz. Umutluydum bu ay klomen kullanmadım ama rahim filmi çektirmiştim, doktor şansın var demişti. Ama hiç bi belirti yok, çok üzgünüm(

6 ay önce bende Rahim flimi çektirmiştim o ayda bende umutluydum ama olmadıı.Sonrasında hamile kalan çok varrr diyorlar ama bana flimde işlemediNe var bu rahmimde anlamadımdöl tutmaz oldum çıktımbenimde 1 gun sonra adetim hiç belirti yohmirmirmirmir

ben doktorumu tavsiye ederim mecidiyeköyde avcılardaysan metrobüsle gidebilirsin....
muayene ücreti 200 tl düşünürsen tam adresi yazarım..

slm canım arkadaşlarım,bu hafta hiç yazamadım evde yatılı misafirim var cumartesi gününden ber,cokacimcoook
zaten cuma günü akşamda antalyaya gidiyorum 2 haftalığını yıllık izin içingamyoncuiremsu,eğer bu arada yazamazsam darılmayın,senağlamabalsuratım gitti de sanma topicten burası benim rabbimden sonra,umut,heves,dermen kaynağım:sm_cool:,hepinizi çok çok öperopuyorumnanaktan,herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim,arada girebilirm inşallah,iyi akşamlar janlarımmmmmmm

canımm inşallah bi sorun çıkmaz.içimde hep,acaba sorusu ve çok tedirginlik var..şimdilik dr'umdan memnunum inşş hep böyle gider,en azından eski drlarım gibi başından savmadı,çok güzel ilgilendi..evet tatlım bizim durumumuz farkli.RABBİMİN izniyle tez zamanda sizlerde kavuşursunuz bebişinize inşallaahh..:Saruboceq::Saruboceq:
amin canım inşallah sende görürsün keseyii..
Mehtapım şükürler olsun inşallahh herşeyyy yolunda gidicenn.İnşallahh hamileliğinn çok rahatt geçicekkk.Bebişinde sağlıcaklaa büyüyüp annesine tutunucakk:hooray::hooray::hooray:
balımm inşallah canım inşallah.RABBİM tez zamanda seninde yüzünü güldürsün..
:sm_cool:canım bak herşey nekadar güzel ilerliyo boştan yere panik yaptın inş. hiç bi sorunlada karşılaşmazsın rahat bir hamişlik geçirirsin.. haaa bu arada sigaraiçmiyorsun değilmiklava:
amiin bitanem..şeyy bırakacam yaa kızmaa:kedi::kedi:
canımm hayırlı uğurlu olsun.çalışmaları aksatma..
slm kıslar ben catlatma ıgnemı oldum koldan vuruldum heyecanlıyım sımdı bana dua edın olurmu
canım hayırlı olsun,dualarımdasın..
canımm çok şükür,ALLAH anasına,babasına bağışlasın .artık sende stres yapma,halalık çoook güzeell..
zemuszemusBenimde şafak 5..16 gün sonra doktorum bekle beni:sm_cool:Yine Hamilemisnn dicekk:roflol:Yokk hayır olmadıı yine:roflol:

balımm inşallah, sende mart anneleri topiğine geleceksinn..dualarımdasın bitaneeemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…