:dilcikar:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
:jeyyar:Belirti olmazsaa umutlarda giderr
slm kızlar epeydir yazmıyorum. gelişmelerden bahsedeyim.. pazar günü adet oldum. zaten bekliodum ama gelince bi an kendimi kötü hissettim. her neyse işte bna doktorum ne hormon testi yaptı nede rahim filmi. bende bu ay onları halledeym diorum olmadı aşılama isticem. ama doktoruma ulaşamıyorum bi türlü ne yapıcam bilmiom bugun 3.günüm bna akıl verin ii bi doktor var mı tavsiye edeceğiniz ilgilenen pozitif bi doktor ist.da
bişey sorucam benim göğüslerim bi kaç gündür acayip acıyo karnımdada ilk başlarda hiç ağrı yoktu sonradan acayip bi şekilde ağrımaya başladı şuan yok bi kaç gündür geçti
acaba bunlar iğneden yada klomenden kaynaklanıyo olabilirmi dr.u aradım ağrı çatladığı için olabilir dedi ama o zaman göğüslerimde acı yoktu o yüzden soramadım burdada klomenin kasıklarda ağrı yaptığını okudum ama göğüslerdeki ağrı da ondan veya iğneden mi acaba
ya ama benim bu ay umudum yok çünkü bende akıntı oldu beyaz renkte
iltihap olabilir çünkü kaşıntı yaptı
iltihap varkende bebek olmaz heralde
Her ay usgden geçiyoruzz:mymeka:İltahap olsa doktorlar hemen anlıyorr usgde ...Biraz fazla vurdum ama:kedi:olumsuz düşünme:1hug:
zemuszemusBenimde şafak 5..16 gün sonra doktorum bekle beni:sm_cool:Yine Hamilemisnn dicekk:roflol:Yokk hayır olmadıı yine:roflol:off ya bilmiyorum neyse bekliycez artık yapıcak bişey yok günüme az kaldı nasıl olsa o zaman anlarız ne olduğunu tşk ederim balımma.s.opuyorumnanaktan
benımm varrr kendı dr um cok superdırr ıst anadolu yak dayım tuzladahihoyyythemde ucretı cok makul paragoz bırı degıl ılgılenırsen msn adresımı verırım oradan gorusup telını verırım benım adımıda verırsen cok ılgılenır
kızlar bebegimizin damarı açılmış çok iyi geçmiş şimdilik yogun bakımda tehlikeye atmak istemedikleri
için orda tutuyorlarmış perşembe yada cuma hastanedende çıkarcaklarmış sonra bi süre kontrollere gitcekmiş dua eden herkeze yeniden Allah razı olsun diyorum bilseniz o kadar mutlu oldukki ailece
ben ilk kez hala oldum zaten 2 kardeşiz teyze olamıycam kendi halalarımı hiç sevmem ama hala olmak
çok güzel bi duyguymuş benim yigenim beni çok sevcek ben ona mükemmel bir hala olcam
cok saol cnm gercekten ii bi doktora ihtiyacım var yalnız ben avcılarda oturuyorum doktorunda pendikte ise bna cok uzak olur. dr. da pendik e mı
Benimde adetim 13 temmuz. Umutluydum bu ay klomen kullanmadım ama rahim filmi çektirmiştim, doktor şansın var demişti. Ama hiç bi belirti yok, çok üzgünüm(
slm kızlar epeydir yazmıyorum. gelişmelerden bahsedeyim.. pazar günü adet oldum. zaten bekliodum ama gelince bi an kendimi kötü hissettim. her neyse işte bna doktorum ne hormon testi yaptı nede rahim filmi. bende bu ay onları halledeym diorum olmadı aşılama isticem. ama doktoruma ulaşamıyorum bi türlü ne yapıcam bilmiom bugun 3.günüm bna akıl verin ii bi doktor var mı tavsiye edeceğiniz ilgilenen pozitif bi doktor ist.da
canımm inşallah bi sorun çıkmaz.içimde hep,acaba sorusu ve çok tedirginlik var..şimdilik dr'umdan memnunum inşş hep böyle gider,en azından eski drlarım gibi başından savmadı,çok güzel ilgilendi..evet tatlım bizim durumumuz farkli.RABBİMİN izniyle tez zamanda sizlerde kavuşursunuz bebişinize inşallaahh..:Saruboceq::Saruboceq:Günaydın dünyanın en güzel hanımlarııkaydirigubbakcemile3
Mehtapçığııım Allaha çok şüküürr. İnşallaah bu defa bebişini alacaksın kucağına. Yeni doktorundan memnun kalman da çok güzel. Valla herşeyden önce doktoruna güvenmek istiyor insan. Ben de özel hastanedeki doktora gidiyorum, bazı arkadaşlarım, ne gerek var fazladan dünya para veriyorsun diyor. Ama iş öyle değil işte. Bizim durumumuz farklı, ama onlar anlamaz tabii bunu. :dilcikar:
amin canım inşallah sende görürsün keseyii..Günaydın arkadaşlarımm
Nasılsınız bugün ?
Emell cnm çok geçmiş olsun tüm dualarımız DEFNE için olacak bi tanem.
Mehatpgülüm cnm keseyi görmene inanki çok sevindim , inşallah perşembe günü darısı başıma :Saruboceq:
balımm inşallah canım inşallah.RABBİM tez zamanda seninde yüzünü güldürsün..Mehtapım şükürler olsun inşallahh herşeyyy yolunda gidicenn.İnşallahh hamileliğinn çok rahatt geçicekkk.Bebişinde sağlıcaklaa büyüyüp annesine tutunucakk:hooray::hooray::hooray:
amiin bitanem..:sm_cool:canım bak herşey nekadar güzel ilerliyo boştan yere panik yaptın inş. hiç bi sorunlada karşılaşmazsın rahat bir hamişlik geçirirsin.. haaa bu arada sigaraiçmiyorsun değilmi klava:
canımm hayırlı uğurlu olsun.çalışmaları aksatma..DEFNE Bebeğe Allah sağlık sıhhat ve uzuuun bir ömür versin inşallah...Şimdiden geçmiş olsun.Allah Defne'yi annesine babasına ve tüm sevenlerine bağışlasın...Amin...
Kızlar sabah doktordaydım.Bu ay klomensiz denedik, 2 yumurtam varmış biri çatlamış bile:) Çalışmalara devam.Sadece progestan yazdı doktorum.Artık gerisi kader kısmet...Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun,dualarımdasın..slm kıslar ben catlatma ıgnemı oldum koldan vuruldum heyecanlıyım sımdı bana dua edın olurmu
canımm çok şükür,ALLAH anasına,babasına bağışlasın .artık sende stres yapma,halalık çoook güzeell..kızlar bebegimizin damarı açılmış çok iyi geçmiş şimdilik yogun bakımda tehlikeye atmak istemedikleri
için orda tutuyorlarmış perşembe yada cuma hastanedende çıkarcaklarmış sonra bi süre kontrollere gitcekmiş dua eden herkeze yeniden Allah razı olsun diyorum bilseniz o kadar mutlu oldukki ailece
ben ilk kez hala oldum zaten 2 kardeşiz teyze olamıycam kendi halalarımı hiç sevmem ama hala olmak
çok güzel bi duyguymuş benim yigenim beni çok sevcek ben ona mükemmel bir hala olcam
zemuszemusBenimde şafak 5..16 gün sonra doktorum bekle beni:sm_cool:Yine Hamilemisnn dicekk:roflol:Yokk hayır olmadıı yine:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?