Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canımm iyi tatiller,bol bol dinlen çalışmalarıda aksatmaa.:jeyyar::jeyyar:.bande seni öpüyorum tatlımm..Şeniz

kıslar dün unuttum:kedi:dr elevit,coraspirin,folik plus ve göbüşten vurulmam için iğne verdi.iğneyi tahlillerim çıktıktan sonra vurulacakmışım.tabii progestanada devamm..

ben doktorumu tavsiye ederim mecidiyeköyde avcılardaysan metrobüsle gidebilirsin....
muayene ücreti 200 tl düşünürsen tam adresi yazarım..

saol cnm ya doktorumla görüştüm tel.de rahim filmi için erken dedi. ramazan sonuna kadar klomenle dvm edelim dedi. yarın gitcem yenıden baslıcaz galiba.. rahim filmi çektireyim mi sizce. gerci 1 ay kullandım daha klomenı.. doktor erken şimdilik dedi.bilmiyorum ya...doktorum eşinin işinden dolayı ankaraya gidip geliyo eger bu ayda beni sallarsa artık tavsiye ettiğiniz doktorlara gidicem.. saolun kızlar...ayrıca bende pko var.

Günaydın canlarıım. E hani kimseciker yok bu saatte. TOTEM eskiden erkenden girerdi topice, ama şimdi hamiiş oldu yaa yüzümüze bakmiyooo:çok üzgünüm: Nilsunun da misafirleri varmış, ben kaldım tek başımaa:1no2:

merhaba kızlar,
dün adet günümdü ama hala gelen giden yok.dün akşam test yaptım bişey çıkmadı.bugünde adet olacağıma dair bir belirti yok.hayırlısı heralde sessiz sedasız gelecek.bugünde olmazsam yarın sabahtan tekrar yaparım.inşallah güzel haberler veririm.adet günü çıkmayıpta da daha sonra çıkma ihtimali varmı acaba.

slm cnm bende rahım agzında yapısıklık vardı rahım fılmı ıle ortaya cıktı rahım fılmı tedavı edıcı olmuyor ama bu tarz yapısıklıkları acmakta faydası var banada dr erken demıstı 6 ay bekle dedı ama baska dr gıttım ve hemen cektırdım ıyıkı cektırmısım yoksa bosa calısıp duracaktık ve tutmadıkca bosyere uzulecektık benden tavsıye mutlaka cektır cektırdıkten sonrada 1 hafta kadar antıbıyotık ıc yoksa ıltıhaplanıyorsun ben ıctıgım halde ıltıhaplandım 12 tane serum takıldı bana ancak bu hafta ıyılestım umarım senın ıcın hersey yolunda gıder cnm:Saruboceq:

kızlar bıllgı olsun dıye yazıyorum belkı yenı katılan arkadaslar merak edıyordur. ben buay ılk defa klomen kullandım 5 gun sabah aksam 1 er tablet olmak uzere yan etkısı olmadı hafıf mıde bulantısı yaptı adetımın 14.gunu yumoslarım 20 mm oldu ve dr um otvirelle ısımlı catlatma ıgnemı vurdu cok ınce bır ıgne koldan oldum ınusılın ıgnesı gıbı hıc can yakmıyor korkulacak bır ıgne degıl yan etkısı de olmadı dr um 36 saat sonra ılıskı onerdı fakat benım kocıs dınlemedı 8 saat sonra calısma yaptık bu zararlımıdır bılmıyorrum fakat benım 8 saat sonra gous ucumda asırı hassasıyet olustu ve aynı sekılde karnmımda garıp bır agrı ve acı var dr um bunun normal oldugunu merak etmemem gerektıgını soyledı suanda da yaklasık 17 saat oldu ve karnımda kı sıslık ıle hassasıyet devam edıyor bu hassasıyetı tarıf edeyım sıze sankı karnımda bırsuru ıgne var hafıf hafıf ıgneler baatıyor gıbı ozellıkle hareket ettıkce benden sımdılık bu kadar ama sorarsanız bana ıcımde tutacagına daır hıs yok ozetle ıgneden hıc korkmayın cunku hıc acımıyor ha bu arada fıyatı 85 lıra enjektorlu kendınden hazır ssk karsılamıyor sonrasındada dayanılmayacak kadar etkısı yok rutın gunluk hayatınıza rahatlıkla devam edebılırsınız hepınızı operım calısmalarınızda cock cok cok basarılı olmanızı dılerım

Balım bugün nasıl, belirtin varmı?:uhm: Ben sabah kalkar kalmaz göğüslerimi sıktım :roflol:

Hafif bi dolgunluk var başka bişey yok :1no2:

Sağol canım verdiğin bilgiler için, İnşallah tutar bu ay da hamiş kalırsın sen de zemuszemus

hepınıze tsk ederım benım kocıs erkenden calısınca umıtsızlıge kapılmıstım 36 saat beklemedık dıye neysekı ıcımı ferahlattınız bugun cok dua edın onemlı gun bnım ıcın olurmu bu arada eger hamıs kalırsam bebegımde benımle aynı gunde yanı 12 nısanda dogacak o yuzden bu ay basarılı olmayı cok ıstıyorum

ha kızlar bu arada yaklasık 2 aydır ısten ayrıldım calısmıyorum evde vakıt gecıremıyorum bende hobı olsun dıye orgu oruyorum hamıs olan ark eger ısterlerse ben onlara yelek patık vs orerek hedııye edebılırım suan 5 adet hazır elımde bıtmıs var ısteyene yollayabılırım

Balım bugün nasıl, belirtin varmı?:uhm: Ben sabah kalkar kalmaz göğüslerimi sıktım :roflol:

Hafif bi dolgunluk var başka bişey yok :1no2:
:roflol:Delğm benim:roflol:Bende senin gibi sıktım .Ama tık yok 10 gün kala acımaya başlayan memişlerde tıkk yok hafif acıyo oda işe yaramaz:roflol:Bende hiç belirti yok canımm kaydirigubbakcemile3sadece iştahım arttı bu ara oda bebeden değildir :1rolleyes:.
Eşim 6 aydır ilaç alıp rapor yazmaktan bıktım diyor.Artık bu ay hamile kalda almayım diyom:roflol:dedim malesef bu ayda alıcaksınsırnaşık şeyBırak diyo tedaviyi:dilcikar:Bırakmıcam işte sanane:dilcikar:Klomenle kardeş olduk biz:dilcikar:sırnaşık şeysırnaşık şey

balsurat adet oldunmu merak edıyorum
alminas daha olmadım 4 gün varr :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…