slm canım arkadaşlarım,bu hafta hiç yazamadım evde yatılı misafirim var cumartesi gününden ber,cokacimcoook
zaten cuma günü akşamda antalyaya gidiyorum 2 haftalığını yıllık izin içingamyoncuiremsu,eğer bu arada yazamazsam darılmayın,senağlamabalsuratım gitti de sanma topicten burası benim rabbimden sonra,umut,heves,dermen kaynağım:sm_cool:,hepinizi çok çok öperopuyorumnanaktan,herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim,arada girebilirm inşallah,iyi akşamlar janlarımmmmmmm
ben doktorumu tavsiye ederim mecidiyeköyde avcılardaysan metrobüsle gidebilirsin....
muayene ücreti 200 tl düşünürsen tam adresi yazarım..
kızlar klomenle beraber bal+çörekotu+tarçın kullanan varmı cokacimcoook zararı olurmu :uhm:
saol cnm ya doktorumla görüştüm tel.de rahim filmi için erken dedi. ramazan sonuna kadar klomenle dvm edelim dedi. yarın gitcem yenıden baslıcaz galiba.. rahim filmi çektireyim mi sizce. gerci 1 ay kullandım daha klomenı.. doktor erken şimdilik dedi.bilmiyorum ya...doktorum eşinin işinden dolayı ankaraya gidip geliyo eger bu ayda beni sallarsa artık tavsiye ettiğiniz doktorlara gidicem.. saolun kızlar...ayrıca bende pko var.
Günaydın canlarıım. E hani kimseciker yok bu saatte. TOTEM eskiden erkenden girerdi topice, ama şimdi hamiiş oldu yaa yüzümüze bakmiyooo:çok üzgünüm: Nilsunun da misafirleri varmış, ben kaldım tek başımaa:1no2:
6 ay önce bende Rahim flimi çektirmiştim o ayda bende umutluydum ama olmadıı.Sonrasında hamile kalan çok varrr diyorlar ama bana flimde işlemediNe var bu rahmimde anlamadım döl tutmaz oldum çıktım benimde 1 gun sonra adetim hiç belirti yohmirmirmirmir
ben varım arkadasım gunaydınzemuszemus
kızlar bıllgı olsun dıye yazıyorum belkı yenı katılan arkadaslar merak edıyordur. ben buay ılk defa klomen kullandım 5 gun sabah aksam 1 er tablet olmak uzere yan etkısı olmadı hafıf mıde bulantısı yaptı adetımın 14.gunu yumoslarım 20 mm oldu ve dr um otvirelle ısımlı catlatma ıgnemı vurdu cok ınce bır ıgne koldan oldum ınusılın ıgnesı gıbı hıc can yakmıyor korkulacak bır ıgne degıl yan etkısı de olmadı dr um 36 saat sonra ılıskı onerdı fakat benım kocıs dınlemedı 8 saat sonra calısma yaptık bu zararlımıdır bılmıyorrum fakat benım 8 saat sonra gous ucumda asırı hassasıyet olustu ve aynı sekılde karnmımda garıp bır agrı ve acı var dr um bunun normal oldugunu merak etmemem gerektıgını soyledı suanda da yaklasık 17 saat oldu ve karnımda kı sıslık ıle hassasıyet devam edıyor bu hassasıyetı tarıf edeyım sıze sankı karnımda bırsuru ıgne var hafıf hafıf ıgneler baatıyor gıbı ozellıkle hareket ettıkce benden sımdılık bu kadar ama sorarsanız bana ıcımde tutacagına daır hıs yokozetle ıgneden hıc korkmayın cunku hıc acımıyor ha bu arada fıyatı 85 lıra enjektorlu kendınden hazır ssk karsılamıyor sonrasındada dayanılmayacak kadar etkısı yok rutın gunluk hayatınıza rahatlıkla devam edebılırsınız hepınızı operım calısmalarınızda cock cok cok basarılı olmanızı dılerım
:roflol:Delğm benim:roflol:Bende senin gibi sıktım .Ama tık yok 10 gün kala acımaya başlayan memişlerde tıkk yok hafif acıyo oda işe yaramaz:roflol:Bende hiç belirti yok canımm kaydirigubbakcemile3sadece iştahım arttı bu ara oda bebeden değildir :1rolleyes:.Balım bugün nasıl, belirtin varmı?:uhm: Ben sabah kalkar kalmaz göğüslerimi sıktım :roflol:
Hafif bi dolgunluk var başka bişey yok :1no2:
alminas daha olmadım 4 gün varr :1rolleyes:balsurat adet oldunmu merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?