umutlu sen hamısmıydın
Yoookk be canım nerdeeekafamçokkarıştı Hep uğraşıyoruz işte hamiş olmak için ama nafilee. Ben üç ay klomen kullandıktan sonra bu ay gonal f e başladım. Adetime bir hafta kaldı. Hayırlısı bakalım, bekliyuuuzz
Kıızz Balsuratlım, zaten sen çağıra çağıra getittiriyorsun şu adetini. Nayıırr nolamaaazz bu ay adet olmiycaz kiiilmaz:
cok saol cnm gercekten ii bi doktora ihtiyacım var yalnız ben avcılarda oturuyorum doktorunda pendikte ise bna cok uzak olur. dr. da pendik e mı
Yoookk be canım nerdeeekafamçokkarıştı Hep uğraşıyoruz işte hamiş olmak için ama nafilee. Ben üç ay klomen kullandıktan sonra bu ay gonal f e başladım. Adetime bir hafta kaldı. Hayırlısı bakalım, bekliyuuuzz
Kıızz Balsuratlım, zaten sen çağıra çağıra getittiriyorsun şu adetini. Nayıırr nolamaaazz bu ay adet olmiycaz kiiilmaz:
TOTEMİM taşşş gibiyim gülümsırnaşık şey sen nasılsın. Güzel haberler sende ayol, anlatsana açccıkk yeğenim anneee diyo muualkisalkisalkis
BALIIIMM kız ben her ay evdeki pedlerle kavga ediyorum. Ahan daa sizi buraya kilitliyorum, daa bi sene görmek istemiyorum sizi diyoruuumkaydirigubbakcemile3 Kartı yiyince de başım önümde mağrur bi şekilde, ben yine geldiim diyorummmsositososito
kızlar klomenle beraber bal+çörekotu+tarçın kullanan varmı cokacimcoook zararı olurmu :uhm:
:kedi::asigim:Ulaa yine yakaladın beniii.Diğer günler gelmezsinn.Tam ben yazarım adetle ilgili senn hemen duyup geliyon .kokuyumu alıyon :roflol::roflol:
Doktor ball geldi nerdesiniz kızlarr randevularınız vardıı.Yumoşlarınıza bakıcaktım:roflol::roflol:
ben buradayım aslında sarı ışık yanıyor Allah allah
Selam arkadaşlar ben de klomen ve çatlatma iğnesi oldum.Bu ay tutmasını istiyorum artık.Allah hepimize de nasip etsin inşallah.Lütfen bana dua edin.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 umutlum demek kavga ediyorsunn.Benim pedlerle konuşmam daha farklı kaydirigubbakcemile3Adet bittiginde diyorum önümüzdeki ay kesin yine bunları kullanıcam diyorum.Çekmecenın en arkalarına tıkıyorum ama nafile çünkü kullanılacaklarını aylar öncesinden hissediyorumkaydirigubbakcemile3TOTEMİM taşşş gibiyim gülümsırnaşık şey sen nasılsın. Güzel haberler sende ayol, anlatsana açccıkk yeğenim anneee diyo muualkisalkisalkis
BALIIIMM kız ben her ay evdeki pedlerle kavga ediyorum. Ahan daa sizi buraya kilitliyorum, daa bi sene görmek istemiyorum sizi diyoruuumkaydirigubbakcemile3 Kartı yiyince de başım önümde mağrur bi şekilde, ben yine geldiim diyorummmsositososito
tAMAm canım yazarımyerimsenibenBalım beni 7 ağustosa yaz tatlım
Bu ay bi şey yok
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Tamam ajandama cerot diye not aldım.Hadii hayırlı olsun bakalım kaydirigubbakcemile3ensendeyim valla haberin olaa..kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol:
manyakk..madem dr sun niye paraları başkalarına harcattın aylardır..hadi bakem bi randevu alayım kendi adıma..:)
İnşalahh çifterli tutar bebişlerin:Saruboceq:slm kızlar bugün dr gittim tekrar pazartesi tek yumurta gelişmeye başlamış demişti bugün 2. de gelişiyo dedi cuma tekrar çağırdı
Hakkında hayırlısı olsun kukuleta:Saruboceq:Selam arkadaşlar ben de klomen ve çatlatma iğnesi oldum.Bu ay tutmasını istiyorum artık.Allah hepimize de nasip etsin inşallah.Lütfen bana dua edin.
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirBende uyucam şimdi gözlerim kapanıyormirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
kızlar klomenle beraber bal+çörekotu+tarçın kullanan varmı cokacimcoook zararı olurmu :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?