selam kızlar balım benim tarihim kesinleşti canım 1 ağustosta sezeryanla kızımı kucagıma alıcam inşallah listeye eklersen sevinirim tatlım galiba ilk kızı ben dogurucam
zemuszemusHoşgeldinn bebegımm zemuszemusslm ben geldim
unuturmuyum balım hiç hemde ikizleriniz olsun diye dua edicem bir seferde aile tamalansın diye
balsuratım harikasın canım yaopuyorumnanaktan maşallah yeteneğine Allah sana ordaki miniklerden versin emi:Saruboceq:
biliyomusun dün aşılamam oldu
hihoyyythihoyyytmerseray canım aşılaman hayırlıı olsunnn:dance:dinlenn yorma kendinii.Bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhh:Saruboceq:
sağol canım inşallah kanamam oluyo biraz endişeliyim o yüzden, sen ne alemdesin?
Canım korkma kanama olması normal:1rolleyes:Benimde kanama 3 gün sürmüştü:1rolleyes:Ben iyiim canım bekliyom şafak 4 artık:1rolleyes:lanet ilaçları yine yutucam sanırım yine tutturamadım:ecrin_bebek:[/QUOT
canım niye öyle diyosun yaa üzme beni, nerden biliyosun tutmadığını? sen aşılama mı yaptrımıştın klomendemiydin? öyle olumsuz konuşmam yok bak gelirsem popona poponaklava:
canım niye öyle diyosun yaa üzme beni, nerden biliyosun tutmadığını? sen aşılama mı yaptrımıştın klomendemiydin? öyle olumsuz konuşmam yok bak gelirsem popona poponaklava:
RANA gelmişşşşşş bebişimiz nasılll.
nostok canim kusura bakma gec gordum mesajini
aslinda sizi hergun takip ediyorum ama hemen cikmam gerekiyor cevapta yazamiyorum Turkiyeden misafirlerim geldi yogun geciyor bu aralar..
bebiste Allahima sukurler olsun cok iyi
yarin ense kalinligi icin ultroson var DUA edin sorunsuz ciksin..:Saruboceq:
Balim listen cok hos gorunuyor alkisalkisalkis
hamis listesini merak ettim bak simdi.. yerimseniben
Tamam dinozorum benimm sırnaşık şeyBALIM Kkızıyorum sanaklava:haberin olsun yakalarsam poucuğuna vurcam :mymeka:kötümser olma hadi müjde bekliyorum dinazorum benim....:CüvCüv:
Canım bilmiyorum ama fazla vücudunu dinleme.İnşallahh gebelik belirtileridir bunlar:Saruboceq:adet günüm yaklaşıyo kızlar neden karnımdaki bu ağrılar geçmedi hala göğüslerimde çok acıyo
karındaki ağrı adet gününe kadar sürüyomu yoksa bikaç günde geçiyomuydu ben klomen kullanalı 3 hafta oldu hala ağrılar devam ediyo(
nostok canim kusura bakma gec gordum mesajini
aslinda sizi hergun takip ediyorum ama hemen cikmam gerekiyor cevapta yazamiyorum Turkiyeden misafirlerim geldi yogun geciyor bu aralar..
bebiste Allahima sukurler olsun cok iyi
yarin ense kalinligi icin ultroson var DUA edin sorunsuz ciksin..:Saruboceq:
Balim listen cok hos gorunuyor alkisalkisalkis
hamis listesini merak ettim bak simdi.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?