Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar balım benim tarihim kesinleşti canım 1 ağustosta sezeryanla kızımı kucagıma alıcam inşallah listeye eklersen sevinirim tatlım galiba ilk kızı ben dogurucam ay pardon prensesimiz öykümüz dogacak ilk olarak arkasından burçin olacak

Son düzenleme:
selam kızlar balım benim tarihim kesinleşti canım 1 ağustosta sezeryanla kızımı kucagıma alıcam inşallah listeye eklersen sevinirim tatlım galiba ilk kızı ben dogurucam

hihoyyytSelam başakopuyorumnanaktantamam canım son güncelledigim lısteyı edıtten düzenleyimyerimseniben..Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın yavrunu :Saruboceqoğumda dualarında bizleride unutma

Bakalım az sonra yayınlayacağım listelerii beğenicekmisinizzhihoyyythihoyyyt3 gündür uğraşıyorum zemuszemusBiraz yorumdum rüyama bile girdimirmirmirmirKızlarr 2 günde 1 listeleri güncellerim.hergün ayarlamak biraz zor olabilir:)2 günde 1 kayıtlarrı toplarım hade bakalım beğenicekmisinizhihoyyythihoyyyt

Hamiş listemm cokk güzell olmuştuuu mafoldumbenmafoldumbenekleyemedım kusura bakmayınmafoldumbensinir oldum boyutunu büyük yapmısım kocaman oldu mafoldumben

balsuratım harikasın canım yaopuyorumnanaktan maşallah yeteneğine Allah sana ordaki miniklerden versin emi:Saruboceq:
biliyomusun dün aşılamam oldu

balsuratım harikasın canım yaopuyorumnanaktan maşallah yeteneğine Allah sana ordaki miniklerden versin emi:Saruboceq:
biliyomusun dün aşılamam oldu

hihoyyythihoyyytmerseray canım aşılaman hayırlıı olsunnn:dance:dinlenn yorma kendinii.Bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhh:Saruboceq:

sağol canım inşallah kanamam oluyo biraz endişeliyim o yüzden, sen ne alemdesin?

Canım korkma kanama olması normal:1rolleyes:Benimde kanama 3 gün sürmüştü:1rolleyes:Ben iyiim canım bekliyom şafak 4 artık:1rolleyes:lanet ilaçları yine yutucam sanırım yine tutturamadım:ecrin_bebek:

BALIM Kkızıyorum sana klava:haberin olsun yakalarsam poucuğuna vurcam :mymeka:kötümser olma hadi müjde bekliyorum dinazorum benim....:CüvCüv:

adet günüm yaklaşıyo kızlar neden karnımdaki bu ağrılar geçmedi hala göğüslerimde çok acıyo
karındaki ağrı adet gününe kadar sürüyomu yoksa bikaç günde geçiyomuydu ben klomen kullanalı 3 hafta oldu hala ağrılar devam ediyo(

RANA gelmişşşşşş bebişimiz nasılll.

nostok canim kusura bakma gec gordum mesajini
aslinda sizi hergun takip ediyorum ama hemen cikmam gerekiyor cevapta yazamiyorum Turkiyeden misafirlerim geldi yogun geciyor bu aralar..
bebiste Allahima sukurler olsun cok iyi
yarin ense kalinligi icin ultroson var DUA edin sorunsuz ciksin..:Saruboceq:

Balim listen cok hos gorunuyor alkisalkisalkis
hamis listesini merak ettim bak simdi.. yerimseniben

dualarımız seninle canım bebişler bizim için çok kıymetli...:Saruboceq:

BALIM Kkızıyorum sana klava:haberin olsun yakalarsam poucuğuna vurcam :mymeka:kötümser olma hadi müjde bekliyorum dinazorum benim....:CüvCüv:
Tamam dinozorum benimm sırnaşık şey

Küçükken hatılıyormusun Pisagoros vardı tvde çizgiflimi ve dergileride vardıkaydirigubbakcemile3
Pisagorus,Ateşikus,Ezergeçerus dinozorlarııııkaydirigubbakcemile3Onları izleye izleye bizde olduk dinonaniknanik

Canım bilmiyorum ama fazla vücudunu dinleme.İnşallahh gebelik belirtileridir bunlar:Saruboceq:

Ranam yarın inşallahh güzell bebişinii görmeye gidicenn.hayırlı haberler alınca dualarım seninleopuyorumnanaktan
mafoldumbenHamiş listesii çok güzel olmuştu .Kotamın aşmıcagını bilsem .Tekrar yükleme yapardım.nEDEN yapamadım anlamadım herneyse

gunaydın kızlar nasılsınız dr bana 36 saat sonra calıs demıstı bende catlatma ıgnemı oldugum ılk gun ve sonrakı 36.saatte calıstım acaba bugun calısmasam ılk 2 gunku calısmam yeterlı olur mu????ne dıyorsunuzz??? evımız musaıt degılde kayınvalıdemde kalacagız bugun :!!!! onlarda sehır dısında oturuyor offff yaaa bu ay tutmaz dımı yeterınce calısmadımm ühühühühüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…