Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merseray asılaman hayırlı olsun ıns tutarrrr!! senın ıcın dua edecegımm balsurat senınde lısten muhtesem olmus cok begendım bızım ıcın emek verıp ugrastıgın ıcın cok tsk ederım mukafatında odulunde bebıs olur ıns optumm

canım benim dr bana 36 saat demiyor.Ama inan 6 aydır her saati denedim olmayınca olmuylacağı varsada olur yeterki rabbim ol desin... 2 çalışma yapıp hamile kalan çok arkadaşım var sitede..Aslında bugün Yarın çalışmalara devam et çünkü yumoşun ne zaman çatlayacağı belli olmazz.Gerçi doktor sperm rahimde 3 yaşıyor diyor bana

Canım fazla çalışıp az çalışmamakla alakası yok.Tabikide elimizden geldiğince dikkat edicez ama .Allahın bileceği iş bilemezsin tutup tutmayacağını hemen karamsarlığa başlama bakimmklava:
Ben iğneden sonra peşpeşe 5 gün çalıştımda ne oldu foss oldu..Bunlara takılma rahat ol.

ühühühüüü ne bılım cok moralım bozuk benımm forumdakı msjlarıda okudum kac aydır klomen ve catlatma ıgnesı kullanıp basarısız olan bırsuru kısı varrrr :gitme::gitme::gitme:

ühühühüüü ne bılım cok moralım bozuk benımm forumdakı msjlarıda okudum kac aydır klomen ve catlatma ıgnesı kullanıp basarısız olan bırsuru kısı varrrr :gitme::gitme::gitme:

Bak bana nasıl gülüyorumkaydirigubbakcemile37.aya geçicem allah izin ederse ama bak hala gülebiliyorumkaydirigubbakcemile3Dünyanın sonu değill :)Rabbim ol demiyorsa ne yapalım beklicezz :1rolleyes:
Ağlamaklava:

aman yaaaa annemde kayınvalıdem de sureklı benı ızlıyorlar olaya cok kaptırdılar kesın tutacakmıs gıbı dusunuyorlar kendılerını buna hazırlamıslar benıde etkılıyorlar belkı tutmaz dıyorum nıye tutmasın dıyorlar benıde umıtlendırıyorlar sonra tutmayacak herkes ıcın hayalkırıklıgı olacak ıkısıde adet tarıhımı not almıslar ogun hemen arıyorlar benı offfffff

kaydirigubbakcemile3
Canım yanlız değilsinn benimde annem ablam öyle yapıyor.Ama ben hiç umursamıyorum.Defalarca söylüyorum onlara beklemeyin benden haber OL-MA-DI-kaydirigubbakcemile3yOK yok OLDU diyolarr .Olmadıı diyorum size diyorum:roflol:Sonra adet geldiği günde diyorumki onlara.Ben size geliceğini söylemiştimkaydirigubbakcemile3sonra kora gibi AAAAAAAA diyolar :roflol:Yok BE -BE mi dicektimkaydirigubbakcemile3
Sende söylenenlere fazla kulak asma:1hug:

Bak bana nasıl gülüyorumkaydirigubbakcemile37.aya geçicem allah izin ederse ama bak hala gülebiliyorumkaydirigubbakcemile3Dünyanın sonu değill :)Rabbim ol demiyorsa ne yapalım beklicezz :1rolleyes:
Ağlamaklava:

balsurat sen kac yasındasın arkadasım ben 33 um bu nedenlede fsh hormonum 10.6 yanı yumurta rezervlerım azalıyormusss vakıt gectıkce ıyıce sansım dusuyorrr hormonlardanmıdır nedır duygularım acayıp degıstı bı garıp oldum endıselı huysuz kotumser vs esımde dıyor bu ıgneden sonra huyun suyun degıstı dıye bu sabahta hıc sucu yokken hasladım adamcagızı :sinifsinif::sinifsinif::gitme:

mirmirmirmiralminas 26 YaşındayımmirmirmirmirPeki doktorun nasıl bir tedavii uygulucak sana.Biraz hızlııı hareket etsin doktorun:1hug:Hemen morelini bozma.Sitede bir arkadaşım var abla senden büyükk..Onunda hormon değerleri bozuktu.Doktor hamile kalman mucize demişti ona ve tüp bebekte olmaz diyordu doktoru.Çok üzülüyorduk durumuna.Ama allah büyük Doğal yoldan mucize şekilde hamile kaldı..Nickide Hürrem2000opuyorumnanaktan

İlaçlar banada duygu durumu değişimi yaptı .Bunlar normal doktoruna anlat oda aynı şeyi söylücektir sana.Bana doktor sebebsiz ağlamalar ,gerginlik,titreme herşeyi yapar dedii.Yan etkilerine dayanıcaksın canımsenağlamaben aylardır depresyon halindeyim .Doktor ilaçlardan tepreşti diyorr.Ama dayanıyorum ne yapayım.vücudum iflass etti artıkk.Bu ayda nasıl içicem bilemiyorum.Allahımkolaylıgını verır elbetmirmirmirmir

dr um yakın ark ım tedavı uygulamaya gerek yok dogal yoldan gebe kalırısn dedı fsh ımda stresten yukselmıs normalde yumurtan var ve catlıyorda dedı hanı ben gununu denk getıremessem ve kalıtelı olsun zaman kazanalım dıye verdı klomenı ılac kullanmazsan 6 ayda %80 gebe kalırsın dedı ama bana dınletemedı hızlı olmak adına ıctım ılacı sımdı beklıyorum bakalım acaba dıger ay ıcmesemmı dıyorum senın yasın daha genc canım endıselenme sakın mutlaka olur :Saruboceq:

umutlu22 gunaydın hsg dın

Günaydın canııım. Bu sabah çok erkencisiniz ayoolmirmirmirmir Güzelim yaşadığın psikolojik ve fizyolojik rahatsızlıkları birçoğumuz yaşıyoruz. Bütün bunlar klomenin azizliği. Gerçi ben bu ay iğne kullandım ama, yine aynı sinirli benşakkıdı Nihayetinde hormon alıyoruz işte. Bir de bu ilişki saatlerine fazla takılmamaya çalış gülüm. Bu akşam olması gerekiyorsa, kayınvalidende olsun ne var ki bunda. Onlar da evli barklı insanlar sonuçta. Hem bakarsın babaannesinin evinde tutunmak istiyordur bebişinsırnaşık şey Hem fena mı kız, kaynananın adını koyarsın kızın olursa. :lepi:
Merseray aşılaman hayırlı olsun canım. Allah gönlüne göre versin, boy boy bebişlerin olsun inşallaahh.
Balsuratım hayırlı sabahlar gülüüm. Kız sen akşamdan bu yana hiç uyumadın mı yoksaa?:uhm: Listen de harika olmuş, o güzel ellerine sağlık arkadaşım. İnşallahh en yakın zamanda bize liste hazırlayan ellerin bebişlerle dolar
Haa Mehtapçığııımm dünden beri yazamadım ama hep aklımda, sen sigara içtiğini mi söyyledin, yoksa ben mii yanlış anladım. Yok yok sen öyle bişi söylememişsindir kesin ben yanlış anladım. Dimiiiiklava:klava:klava: Kız kolay mı geldi o melek senin karnınınaa? Vallahi hiç yakıştıramıyorum bilesin. öpüldüün

sgl umutlu bakacagız artık duruma gore:gitme:

Umutlumm günaydınn canımm Yok nan uyudum .Ama erken kalktımmm :)gece 11 dedimi benim gözler kapanıyo komaya giriyom :roflol:

bende uyudum ama baskasının evınde olunca pek rahat edemıyorum sabah 05 30 da uyandım zaten benım en gec uyandıgım saat 6 30 dur

Canım ne işiydi bu, merak ettim vallahi.a.s Saat 13 de işten çıkmak ne güzel bir duygudur kimbilir.

bız anadolu yakası bolge bayısıydık tavuk dagıtımı yapıyorduk toptan gıda ısı yanı ama sımdı calısmıyorum evdeyım sabah erken mal gelıyordu bızde 08 00 e kadar aracları dagıtım ıcın servıse cıkarıyorduk araclar servıse cıkınca bızımde ısler bıtıyordu 10 00 gıbı sonra 12 30 da bankalar ıle ılgılı ıslerımız bıtınce bızde paydos edıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…