günaydın kızlar adetim yaklaştı 15 temmuz acaba şimdi test yapsam çıkarmı yoksa erkenmi daha
adet günüm yaklaşıyo kızlar neden karnımdaki bu ağrılar geçmedi hala göğüslerimde çok acıyo
karındaki ağrı adet gününe kadar sürüyomu yoksa bikaç günde geçiyomuydu ben klomen kullanalı 3 hafta oldu hala ağrılar devam ediyo(
Valla ben tedavi sürecınde hiç test yapmadım .aşılamada bilee.sabırla bekledım adetı
balsuratcım asılama ne zaman ve nasıl yapılıyor klomenı kac ay kullandıktan sonranCADIARZU
Bak bana nasıl gülüyorumkaydirigubbakcemile37.aya geçicem allah izin ederse ama bak hala gülebiliyorumkaydirigubbakcemile3Dünyanın sonu değill :)Rabbim ol demiyorsa ne yapalım beklicezz :1rolleyes:
Ağlamaklava:
günaydın kızlar adetim yaklaştı 15 temmuz acaba şimdi test yapsam çıkarmı yoksa erkenmi daha
herkese günaydın,
bende hala tık yok.testte yapıyorum ama bişey çıkmıyor.heralde gecikme yaşıyorum.:umursamaz:
günaydın canım kan testinde çıkar canım ama bence bekle fazlada bir günün kalmamış günün geçsin öyle yap.. inş. hamişsindir canımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?