Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:roflol:
İnşallah kist değildir.
Benimde çok ağrılarım oldu
3meğer klomen bana 3 tane kist hediye etmiş:roflol:

kızlar testı ne zaman yapmak gerek eger ıgne tarıhınden sonrakı 12 . gun ıse zaten adet tarıhım 15 temmuzda falan baksam cıkarmı adet tarıhım 20 sı

Valla ben tedavi sürecınde hiç test yapmadım .aşılamada bilee.sabırla bekledım adetı

balsuratcım asılama ne zaman ve nasıl yapılıyor klomenı kac ay kullandıktan sonranCADIARZU

Benim doktor klomenin 3.ayında yapmıştı ilk aşılamayı..zaten 2 defa deneriz dedi sonrasında denemeye gerek yok dedi.benim dr 2.bahsetmıyor hiçç.zaten yaptırmakta ıstemıyorum %6 lik bir şansı arttırıyor.yani mucize değill aşılama

Bak bana nasıl gülüyorumkaydirigubbakcemile37.aya geçicem allah izin ederse ama bak hala gülebiliyorumkaydirigubbakcemile3Dünyanın sonu değill :)Rabbim ol demiyorsa ne yapalım beklicezz :1rolleyes:
Ağlamaklava:

Tatlım benim yaa
Allah güzel gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

neyse kızlar ben sımdılık cıkıyorum okumaya gıdıyoruz (mevlut) hepınız ıcın dua edıcem gercek ısımlerınızı bılmedıgım ıcın rumuzlarınızı soyleyeceggım bugun bırdaha gıremem hoscakalın hepınızı opuyorum kendınıze ıyı bakın dıkkat edın stresten uzak durunbunu bırde kendım basarabılsem)

günaydın kızlar adetim yaklaştı 15 temmuz acaba şimdi test yapsam çıkarmı yoksa erkenmi daha

günaydın canım kan testinde çıkar canım ama bence bekle fazlada bir günün kalmamış günün geçsin öyle yap.. inş. hamişsindir canımkaydirigubbakcemile5

yaptım bu sabahta yaptım ama çıkmıyor esareti bile yok.zaten bugün 2.gün olacak gecikmenin.inşallah hiç gelmez kırmızılar

Kızlar bugün reglimin 3. günü. Yeni bir ay yeni bir umut. Dr.a gideceğim bugün. Geçen ay klomen 3 kist yapmıştı hatta kistler patlayıp karnımın içine kanamıştı. Baya bi ağrı yapıyokafamçokkarıştı
Neyse bakalım bizim kistçikler ne alemde. Tabi bu ay kistlerin yumurta oluşumunu baskılama riski de varmış. ınşallah diğer taraftan yumutlarım bu ay. Bu ay aşılamaya karar verdik. Am klomen içmiycem, kistler var ya. Yumurta olursa aşılam inş. Ben umutluyum, bakalım inş. O da tutmazsa rahim filmi yolu gözükür bana. ınş. gerek kalmaz. Hepiciğinizi öptümopuyorumnanaktan

aslında evlenmeden 2 sene öncesine kadar hep adet düzensizliği yaşadım.2 ayda bir 3 ayda bir bazen tam zamanında olurdum.sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle bekarken doğum kontrol hapı kullanım 3 ay kadar.sonra tam düzene girdi.yaklaşık 3 sene olacak hep düzenlidir.6 ayda klomen kullandım ozamanda hepzamanında oldum.ama bu ay hiç bişey kullanmadım oluruna bıraktım.dengemmi bozuldu ne.bakalım hayırlısı ne olacak.gün içinde gelişme olursa yazarım size.

Alminas ve Ezgi şekerlerrr adet günlerimiz aynıymış yahuu benim de 15 Temmuzbuyrunnnnnnnnn Doktorcuğum 13 Temmuzda gel kan testi yapalım dediydi ama, bana nee gitmicem işte:dilcikar: Hep doktorda mı geçecek benim ömrüm yaniikafamçokkarıştı Yani en azından adet günümün geçmesini bekliycem eğer gecikirse gidecem doktoruma. Gerçi biliyorum kadıncez özlüyo beni ondan öle diyo ama, yok yok o kadar yüz veremem, doktorsa doktor dimi amaasırnaşık şey
Yaaa işte hormonların yan etkilerini soran kızlar, ben küçük bi örneğim. Az buçuk kafayı yedirtiyorkafamçokkarıştı
Alminascığım kist var mı yok mu öğrenmek için adetten sonra değil, adetinin 3. günü doktora gitmen gerekiyor. Usg ile muayenede anlaşılıyor eğer varsa. İnşallaahh adet olmazsın da bebişini görürsün ultrasyondaopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
doktordan geliyorum
sonunda gelişmiş bi yumurta gördü 11,4 mm
pazartesi tekrar çağırdı

bişey sormak istiyorum, yumurtalar tam geliştiğinde kaç mm oluyorlar
yani normali ne

Gülcancığım inşallahh muradın olmuştur da, bebiş haberini alırız. Biraz daha sabret bakalım canım, daha da gelmezse pazartesi dooğğrruu doktora. Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…