merhaba hanımlar
doktordan geliyorum
sonunda gelişmiş bi yumurta gördü 11,4 mm
pazartesi tekrar çağırdı
bişey sormak istiyorum, yumurtalar tam geliştiğinde kaç mm oluyorlar
yani normali ne
merhaba hanımlar
doktordan geliyorum
pazartesi tekrar çağırdı
yani normali ne
]
Canım yanlış bilmiyorsam 18 mm olduğunda çatlamaya hazır olmuş oluyor. Büyük ihtimalle de pazartesi gittiğinde bu büyüklüğe ulaşmış olur canım. İnşallahhh da sonra içine bebiş konaar
esemos kan testınde kac gune cıkıyorbenneyaptımki
aslında evlenmeden 2 sene öncesine kadar hep adet düzensizliği yaşadım.2 ayda bir 3 ayda bir bazen tam zamanında olurdum.sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle bekarken doğum kontrol hapı kullanım 3 ay kadar.sonra tam düzene girdi.yaklaşık 3 sene olacak hep düzenlidir.6 ayda klomen kullandım ozamanda hepzamanında oldum.ama bu ay hiç bişey kullanmadım oluruna bıraktım.dengemmi bozuldu ne.bakalım hayırlısı ne olacak.gün içinde gelişme olursa yazarım size.
canım aşılaman hayırlı olsun,inşallah bu ay bebişin gelir..:Saruboceq:balsuratım harikasın canım yaopuyorumnanaktan maşallah yeteneğine Allah sana ordaki miniklerden versin emi:Saruboceq:
biliyomusun dün aşılamam oldu
rana canım nasılsın tatlım..dualarımdasın bitanem..nostok canim kusura bakma gec gordum mesajini
aslinda sizi hergun takip ediyorum ama hemen cikmam gerekiyor cevapta yazamiyorum Turkiyeden misafirlerim geldi yogun geciyor bu aralar..
bebiste Allahima sukurler olsun cok iyi
yarin ense kalinligi icin ultroson var DUA edin sorunsuz ciksin..:Saruboceq:
Balim listen cok hos gorunuyor alkisalkisalkis
hamis listesini merak ettim bak simdi.. yerimseniben
tamam tamam dövme yaa:kedi:,nah bıraktım işte yaaGünaydın canııım. Bu sabah çok erkencisiniz ayoolmirmirmirmir Güzelim yaşadığın psikolojik ve fizyolojik rahatsızlıkları birçoğumuz yaşıyoruz. Bütün bunlar klomenin azizliği. Gerçi ben bu ay iğne kullandım ama, yine aynı sinirli benşakkıdı Nihayetinde hormon alıyoruz işte. Bir de bu ilişki saatlerine fazla takılmamaya çalış gülüm. Bu akşam olması gerekiyorsa, kayınvalidende olsun ne var ki bunda. Onlar da evli barklı insanlar sonuçta. Hem bakarsın babaannesinin evinde tutunmak istiyordur bebişinsırnaşık şey Hem fena mı kız, kaynananın adını koyarsın kızın olursa. :lepi:
Merseray aşılaman hayırlı olsun canım. Allah gönlüne göre versin, boy boy bebişlerin olsun inşallaahh.
Balsuratım hayırlı sabahlar gülüüm. Kız sen akşamdan bu yana hiç uyumadın mı yoksaa?:uhm: Listen de harika olmuş, o güzel ellerine sağlık arkadaşım. İnşallahh en yakın zamanda bize liste hazırlayan ellerin bebişlerle dolar
Haa Mehtapçığııımm dünden beri yazamadım ama hep aklımda, sen sigara içtiğini mi söyyledin, yoksa ben mii yanlış anladım. Yok yok sen öyle bişi söylememişsindir kesin ben yanlış anladım. Dimiiiiklava: klava: klava: Kız kolay mı geldi o melek senin karnınınaa? Vallahi hiç yakıştıramıyorum bilesin. öpüldüün
arkadaslar klomen yada genopen kullanırken adet gecıkmesi yasadınızmı genelde bu ilaclar gunu gunune adet görduruyor gecıkmeolduysa kac gun oldu
merhaba hanımlar
doktordan geliyorum
pazartesi tekrar çağırdı
yani normali ne
Canım, benim bildiğim 17 veya 18 mm uygun oluyor döllenmeye.a.s
:roflol:
İnşallah kist değildir.
Benimde çok ağrılarım oldu
3meğer klomen bana 3 tane kist hediye etmiş:roflol:
günaydın canım kan testinde çıkar canım ama bence bekle fazlada bir günün kalmamış günün geçsin öyle yap.. inş. hamişsindir canımkaydirigubbakcemile5
benim 19 mm olmuş tu kötümü bu yanii
Uyyy Totemim gelmiş hoşgelmiiş. Nasılsın canım? Bebiş nasıl?
Canımmmmmmmmm hoşbuldummmm opuyorumnanaktan
İyiyim tatlım yani iyi olmaya çalışıyorum :CüvCüv:
Bugün akşam 7 de dr randevum var , çok panikliyim anlıcan şekerim
Bebiş umarım vardır ve iyidir hayatımmm
Ay o kadar çok merak ediyorum ki saatler geçmiyor :ecrin_bebek:
Bugün 5 hafta 5 günlük olduk teyzesiiiii
Sen nasılsın umutlum ? Tarihe az kaldı canım benim...
Ben inanıyorum ki bu ay balım ve sen hamiş olacaksınız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
balım test yaptınmı
eee nasıl eminsin olmadığından belki vardır bebişYok canım test yapmadım yapmamda:icecream:en son yapacağım şey
hihoyyytTotemimm gelmişş hihoyyyt
Akşama bebişini görücen demek hihoyyyt
Herşey yolunda rahat ol hihoyyytşeytanın söyledıklerıne kulak asmahihoyyyt
İnşallah umutlum hamişş olur iğneleree değerrrr:Saruboceq:ama benimki tutmadı totemim:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?