Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

]
merhaba hanımlar
doktordan geliyorum
sonunda gelişmiş bi yumurta gördü 11,4 mm
pazartesi tekrar çağırdı

bişey sormak istiyorum, yumurtalar tam geliştiğinde kaç mm oluyorlar
yani normali ne

Canım yanlış bilmiyorsam 18 mm olduğunda çatlamaya hazır olmuş oluyor. Büyük ihtimalle de pazartesi gittiğinde bu büyüklüğe ulaşmış olur canım. İnşallahhh da sonra içine bebiş konaar

inşallah canım adetlerim çok düzensiz ve yumurta tembelliği var bende
7 haziran son adet tarihim (oda ilaçla olmuştum)
gonaphene kullandım 5 gün
yine bişey oluşmamış olsaydı
ilaç vercekti regl olmam için

inşallah büyür :Saruboceq:

canım inş. bebiş vardır ama yoksada üzülmek yok:teselli: çalışmaya devam en hayırlı ve en doğru zamanda bebişlerimizle kavuşacaz zamanı geldiğinde hepimiz teker teker anne:CüvCüv: olucaz ben buna inanıyorum :Saruboceq:şükürler olsun halimize ALLAH başka dert vermesin

arkadaslar klomen yada genopen kullanırken adet gecıkmesi yasadınızmı genelde bu ilaclar gunu gunune adet görduruyor gecıkmeolduysa kac gun oldu

balsuratım harikasın canım yaopuyorumnanaktan maşallah yeteneğine Allah sana ordaki miniklerden versin emi:Saruboceq:
biliyomusun dün aşılamam oldu
canım aşılaman hayırlı olsun,inşallah bu ay bebişin gelir..:Saruboceq:
rana canım nasılsın tatlım..dualarımdasın bitanem..
tamam tamam dövme yaa:kedi:,nah bıraktım işte yaa

balımm ellerine sağlık çok güzel olmuş.RABBİM o ellerine çifter çifter, bebişler tutmayı nasip etsin bitanemm..
kıs bayılıyorum senin sabrına.RABBİM tez zamanda, gönlündeki muradına kavuşmayı nasip etsin canım balımm..Şeniz

kıslaar bu arada SELDACIM'DAN haberi olan varmı..NAZAN BACI potroniçe, zaten bizleri terketti.yoksam seldoşumdamı bizleri bıraktııklava:

arkadaslar klomen yada genopen kullanırken adet gecıkmesi yasadınızmı genelde bu ilaclar gunu gunune adet görduruyor gecıkmeolduysa kac gun oldu

Canım ben birinci ayda 3 gün, 2. ayda 4 gün gecikmeli adet oldum.Yalnız ben extra progestan da içiyordum.Doktor ilaçların etkisi olabilir demişti.

merhaba hanımlar
doktordan geliyorum
sonunda gelişmiş bi yumurta gördü 11,4 mm
pazartesi tekrar çağırdı

bişey sormak istiyorum, yumurtalar tam geliştiğinde kaç mm oluyorlar
yani normali ne

Canım, benim bildiğim 17 veya 18 mm uygun oluyor döllenmeye.a.s

:roflol:

İnşallah kist değildir.
Benimde çok ağrılarım oldu
3meğer klomen bana 3 tane kist hediye etmiş:roflol:

bende zaten pko var bu yüzdende birsürü kist var yumurtalarımda yenileri olmasın:Saruboceq: offff ya nefret ediyorum pkodan:mymeka:
günaydın canım kan testinde çıkar canım ama bence bekle fazlada bir günün kalmamış günün geçsin öyle yap.. inş. hamişsindir canımkaydirigubbakcemile5

15 ine kadar bekliyim bari ama benim adetlerim pkodan dolayı zaten düzensiz gecikse bile anlamam belki klomen kullandığım için zamanında olabilir tam günüm geldiğinde eğer regl olmazsam ertesi gün test yaparım çıkmazsa kan testi yaptırırım eğer ondada çıkmazsa dr.a gidiyorum ve tekrardan aynı ilaçları kullanıcammafoldumben

benim 19 mm olmuş tu kötümü bu yanii

benimde klomenle 19 mm olmuştu dr.çok iyi bu işimize yarar dedi zaten 18_20 arası olması gerekiyo klomenle 14 oldu 2 gün sonra eğer 19 olursa iğne vururuz dedi 2 gün sonra 19 oldu ve iğne oldum yani 19 iyi merak etme okkaydirigubbakcemile5

Uyyy Totemim gelmiş hoşgelmiiş. Nasılsın canım? Bebiş nasıl?

Canımmmmmmmmm hoşbuldummmm opuyorumnanaktan
İyiyim tatlım yani iyi olmaya çalışıyorum :CüvCüv:
Bugün akşam 7 de dr randevum var , çok panikliyim anlıcan şekerim
Bebiş umarım vardır ve iyidir hayatımmm
Ay o kadar çok merak ediyorum ki saatler geçmiyor :ecrin_bebek:
Bugün 5 hafta 5 günlük olduk teyzesiiiii

Sen nasılsın umutlum ? Tarihe az kaldı canım benim...
Ben inanıyorum ki bu ay balım ve sen hamiş olacaksınız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hihoyyytTotemimm gelmişş hihoyyyt
Akşama bebişini görücen demek hihoyyyt
Herşey yolunda rahat ol hihoyyytşeytanın söyledıklerıne kulak asmahihoyyyt
İnşallah umutlum hamişş olur iğneleree değerrrr:Saruboceq:ama benimki tutmadı totemim:1rolleyes:

hıışşşşşşşşttt sus bakim balım
kızıyorum ama artık heeeeeeeee yazılanları da okuyorum allah için kendin için ümitli kurduğun bir cümle yok , aaaa bak burada herkese iyi dileklerde bulunuyorsun birazda kendin için aynılarını düşün .
neyseki herşey senin tutmadı demenle olmuyorrrrr
bak gör bu ay sende umutluda hamişşşşşş işte o kadar.......buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…