höyyyttttklava:ne bu karamsarlık ıc tabıkı sans bu bellımı olur bakarsın tutar sen elınden gelen herseyı yap tevekkul allah :Saruboceq:bırgun zafer bızım olacak:lepi:basaracagızzzzzz:dance::dance:sonra gunlerce halay cekecegızzz:teytey::teytey:dımı cancagızlarım:1hug:hamısım dedıgımızde kocalarımızda aha boyle kalacaklar:1shok::1shok: cok komık olacakdelikafaduldendelikafadulden
Balsuratım valla ne klomen işliyor bize, ne de iğnee:1no2: Elbette yine de şükür ediyorum ama neden olmuyor diye sormaktan, düşünmekten de alıkoyamıyorum kendimi. Doktor bile ölee bakakaldı sonucu götürünce:1shok: Bozma moralini canım diyor ama baktım da benim kadar onun da morali bozuldukafamçokkarıştı Yani bulsam ben ona teselli verecem o kadar yaniişakkıdı Önümüzde seçeneğimiz çok, istersen aşılamaya geçeriz, istersen evdeki iğnelerine devam ederiz, istersen bu ay yoruldum mola verelim dersen öyle yaparız bir daha ki aya devam ederiz dedi. Dedim, biraz sakin kafayla düşüneyim. Sen aşılama yaptırmıştın dimi Balım. Aşılamadan önce de o göbiş iğnelerinden mi vuruluyor. Accık anlatır mısın gülüm bana. Sana gelinceee, bu ay son deniycem demiştin klomeni, sözünü yeme şekerim. Bu ay son kez şans ver klomene bence. Yine de olmazsa o zaman başka çareler düşünülür.
senağlamaumutlum ağlamamnın sebebini anladınsenağlama
lütfeeeeennnn ağlamaaaaa.....valla üzülüyorum böyle yapmayın :gitme::gitme::gitme:
Balım ne oluyor nereye gidiyorsun? Aaa kızdırma beni bakklava: Güzelim ilk olarak sen gençsin. zemuszemus Bu bir. İkincisi klomenle de olsa 4-5 olgun yumurtan oluyor bu iki. Yani evet klomen kullanarak bir yere varamadın şimdilik ama inanki olacak. Zamanı gelince olacak. Ne kadar asap bozucu olduğunu çok iyi biliyorum. Ama bak bana 27 yaşımda evlendim 32 yaşımda kısmet oldu. arada da tatsız durumlar yaşadım. Yine de sonum belli değil allaha emanetiz. Yani kısacası bir yere gitme olur mu? Yola devam.
umutlu canım benim çok üzüldüm. Ama yine kendimden örnek vermek istiyorum. Ben klomen kullanırken bir iki defa tek doz menogon iğnesi de oldum. Sonuç hüsrandı. Sonra geçen ay sadece iğne kullandım onda da pas geçtik. Son ay çift doz iğne ile hamile kalmayı başardık. Çok bunaldım bu esnada ben. Ki biliyorsunuz benim çikolata kistim ve sağ tüpümde daralma da var.
Bu gebe kalma işi aslında o kadar mucizevi birşey ki! Açıklanamayan bir sürü konu var hala. Yumurtan hazır olacak, rahim içi hazır olacak. Sperm kaltesi iyi olacak. Doğru zamanda yumurta ve sperm buluşacak. Tüpler açık olacak yapışıklık olmayacak.Hormon seviyelerin normal olacak. Herhangi bir rahatsızlığın olmayacak(özellikle guatr,kistler vb) Bunlar bizim ve doktorların aşağı yukarı bildiği şeyler. Bir de bilinmeyenleri düşünün.
İşte kızlar bilinmeyeni yaşıyoruz şu anda. Kaderci olmamak mümkün değil. Özellikle dinozorlar size sesleniyorum. Hepinizin soyu tükenecek. Hepinizin sağı soğu bebeklerle dolacak. Ben buna eminim. Çok az kaldı...
seldam evet öyle herşeyy yolunda gidiyor yumoşlar gelişiyor ama olmuyor sebebi bilinmeyen kısırlık işte.Sebebini rabbim bilir..Ama artık çok yoruldum.7 .ayda olmazsa tamamen bırakıcammArtık seneye tüp bebe tıpışş tıpışşşş
Lanet olası ilaçla serüvenim buraya kadarmış..Artık 1 ay daha dayanamak istemiyorum onun lanet yan etkilerine.vücudumdan atmadan yine yükleme yap yap atom bombasıı gibi oldumm patlayacak gibi hormonmlarımmm . Ben bırakıyorum artık kızlarr listeyide başka bir arkadaş devralırr.İnşallahh rabbim hepinizin emeklerını hayırlısıyla versin:Saruboceq:
Günaydın canlarım.
BETA-HCG 0,1
Bilgilerinize tatlılarım
Lanet olası ilaçla serüvenim buraya kadarmış..Artık 1 ay daha dayanamak istemiyorum onun lanet yan etkilerine.vücudumdan atmadan yine yükleme yap yap atom bombasıı gibi oldumm patlayacak gibi hormonmlarımmm . Ben bırakıyorum artık kızlarr listeyide başka bir arkadaş devralırr.İnşallahh rabbim hepinizin emeklerını hayırlısıyla versin:Saruboceq:
kızlar gelmedi gelmedi dedim benim kırmızılar gelmeye başladı.az önce bir baktım yola çıkmış geliyo.hayırlısı en azından belirsizlik kalktı.hem üzüldüm hem rahatladım.umutlar birdahaki aya.
BALIMklava: sen ne diyo öyle ben zamanında pes ettimde kaç ay siteye uğramadım hatırlarsan ne oldu tilki döndü dolaştı hem topiğe hemde doktourn masasına yattı yine napıcaz başka çaresimi var bu ay ara ver ilaca benim doktor bu ay ilaçsız geçeceğiz dedi çalışmaları sonlamak üzeriyim belki bi ihtimal diye yapma sevimli dinazorum sen gidersen ben naparım :roflol::roflol:hadi yak bi cigara keyfin yerine gelsin ahanda ben yaktım kimseler duymasın...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?