:dance:Siteye uğramıcam demedimki:dance:Elimden geldiği yaptım artık.Gerisi en hayırlısı rabbim bilir.Klomenden bana hayır yokk bunu anladım.:dance:Artık oluruna bırakıyorum.Ocak ayındna beri sürünüyorum hastanelerde bu kadar yeterrr..Vücudu rahat bırakayım azcıkk.Seneyede artıkk tüp bebek:smiley-cool:
aşılama yaptırmışmıydın sen...
pembepamuk merhaba sen ne gibi tedavi görüyorsun yada gördün mü
kaydirigubbakcemile31 defa yaptırdım.Zaten dr aşılamayı 2 den fazla denememızn anlamıyok dıyorr.Amann salla aşılama foss işler ben almayım daha%6 lık bir rakam şans çok azz
Balım çektirmediysen rahim filmi çektirsen. Şans artıyormuş.
Ben aşılama yaptırcam tutmazsa film çektircem
kaydirigubbakcemile31 defa yaptırdım.Zaten dr aşılamayı 2 den fazla denememızn anlamıyok dıyorr.Amann salla aşılama foss işler ben almayım daha%6 lık bir rakam şans çok azz
Balsuratım valla ne klomen işliyor bize, ne de iğnee:1no2: Elbette yine de şükür ediyorum ama neden olmuyor diye sormaktan, düşünmekten de alıkoyamıyorum kendimi. Doktor bile ölee bakakaldı sonucu götürünce:1shok: Bozma moralini canım diyor ama baktım da benim kadar onun da morali bozuldukafamçokkarıştı Yani bulsam ben ona teselli verecem o kadar yaniişakkıdı Önümüzde seçeneğimiz çok, istersen aşılamaya geçeriz, istersen evdeki iğnelerine devam ederiz, istersen bu ay yoruldum mola verelim dersen öyle yaparız bir daha ki aya devam ederiz dedi. Dedim, biraz sakin kafayla düşüneyim. Sen aşılama yaptırmıştın dimi Balım. Aşılamadan önce de o göbiş iğnelerinden mi vuruluyor. Accık anlatır mısın gülüm bana. Sana gelinceee, bu ay son deniycem demiştin klomeni, sözünü yeme şekerim. Bu ay son kez şans ver klomene bence. Yine de olmazsa o zaman başka çareler düşünülür.
Balım çektirmediysen rahim filmi çektirsen. Şans artıyormuş.
Ben aşılama yaptırcam tutmazsa film çektircem
Balım sen de bu ay daha devam ediver be gülüm. Bak adamın da içinde kalacak sonra. Sen dinle abla körpe ballll...
huhuuuuu ben geldım ne olmus bu topıc boyle yahu aglama duvarına donmusss((( toparlanın kızlarrr yıkılmak uzulmek yokk kımse bıryere gıdemez cıkıs yokkk :)))) buradan herkes hamıs olarak cıkacak okadarrrr:)))) hahahaha
Bu saatten sonra hamişlik kiiiim, biz kiiimmmafoldumbenmafoldumben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:En iyisi susalım kızıyor kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?