Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

aşılama yaptırmışmıydın sen...

kaydirigubbakcemile31 defa yaptırdım.Zaten dr aşılamayı 2 den fazla denememızn anlamıyok dıyorr.Amann salla aşılama foss işler ben almayım daha%6 lık bir rakam şans çok azz

Balım çektirmediysen rahim filmi çektirsen. Şans artıyormuş.
Ben aşılama yaptırcam tutmazsa film çektircem

kaydirigubbakcemile31 defa yaptırdım.Zaten dr aşılamayı 2 den fazla denememızn anlamıyok dıyorr.Amann salla aşılama foss işler ben almayım daha%6 lık bir rakam şans çok azz

bendede tüpe geçilebilir canım ama aşılamada fos dediğin gibi tutturmak büyük şans

canım aşıladan önce bazı doktorlar iğne diyor benimki klomenle denedi 4 yumoş oldu tabi foooos..

Balım çektirmediysen rahim filmi çektirsen. Şans artıyormuş.
Ben aşılama yaptırcam tutmazsa film çektircem

pembem denemediğm birşey kalmadıki.Yokflim çekilince hemen hamile kalınıyormuşta falan da filan :roflol::roflol: 6 ay önce çektirdimm .Şanss beni bulmazsırnaşık şeyBoşna dinozoruz demiyoz

sositososito ben karar verdim bu ay ne klomen, ne iğne, ne de aşılama yaptırmıyoruuuummm. Yeter daaa, vallahi hormon ağacı olduk bee. Hatta bu ay adamı bile yanıma yaklaştırmamayı düşünüyoruumkaydirigubbakcemile3 Amaann bana ne bee, hem ne o öyle birsürü çocukkk.:dilcikar: Bi tane var, zaten ben ikinciyi istemiyorum kiikafamçokkarıştı Bu ay haydiii tatile. Birdahaki aya Allah kerim.

mafoldumben mafoldumben Beynim yorulduu yaaa .Eşim arayıp duruyo boşunamı rapor çıkardım iğne için diyoo mafoldumbensanki bırakma demek istiyorr ama bana bırakıyor.İkilemde kaldım allahım yardım et hakkımda hayırlı olanı göstermafoldumben

huhuuuuu ben geldım ne olmus bu topıc boyle yahu aglama duvarına donmusss((( toparlanın kızlarrr yıkılmak uzulmek yokk kımse bıryere gıdemez cıkıs yokkk :)))) buradan herkes hamıs olarak cıkacak okadarrrr:)))) hahahaha

ay ne olmuş burada yahu herkes kendinden bezmiş halde bir gideyim eski topgime arkadaşlarıma dert yanayım dedim sizlere sizler dökülüyorsunuz yahu etmeyin eylemeyin kızlar mücadeleyi bırakmak yok zannetmeyin hamile kalınca sorunlar bitiyor kucagınıza alana kadar yine endişe içinde oluyoruz
allah herkesin gönlüne göre versin kızlar neyse ben hiç birşey olmamış gibi selamımı verip kaçayım bari

Harikasın yaaa. Kesinlikle üzülmek umutsuzluğa kapılmak yok.lmaz:Al benden de o kadar

slm ben geldim ama kimse yok yine

neyse ben yazayım yinede
bugün dr a gittim baktı 1 yumurta çatlamış dedi gün aşırı ilişki dedi
yani çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış bu sevindirici bişey dedi
dua edin kızlar bana

bu arada dr ultrasonla bakarken bende baktım ben öyle yerimden doğrulunca dr monitörü bana doğru çevirdi birlikte baktık çatlayan yumurta aynı patlamış mısır nasıl olur öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…